אתם פה?

bmno

New member
אף פעם לא השתמשתי בצאט.

ולא הבנתי מה הולך שם.

Reyn

New member
זה בסדר, גם משתמשי הצ'אט לא מבינים מה הולך שם

Berethor

New member
עכשיו היא כבר הבינה

כי היא הייתה והשתתפה בחדר שלנו בצאט.

rileyXO

New member
חיפשתי אוף לשרשר אליו ולא מצאתי
אניוואי

מאד אוהבת לקרוא אתכם בחודש האחרון
אז חשבתי להצטרף, ואולי מדי פעם לכתוב קצת בעצמי

נעים מאד, ריילי

rileyXO

New member
תודה לשניכם

למען גילוי נאות זהו לא שמי האמיתי...
אבל לצורך הפורום בחרתי לי אותו ככינוי. גם אני אוהבת

rileyXO

New member
סתם אוהבת את השם

כשחיפשתי כינוי חשבתי על השם הזה שהתאים לי בראש וסתם עשה לי אסוציאציה מחוייכת...

ריילי זהו

נזכרתי מאיפה אני זוכר את השם - ריילי מאוצר לאומי! שני סרטים עם ניקולס קייג' שמאו אהבתי. מה שמצחיק זאת הדרך שבה נזכרתי בדמות..

rileyXO

New member
תודה רבה

ובכלל לכולם על קבלת הפנים...

אני בת 22, חיילת משוחררת טרייה יחסית (5 חודשים בחוץ). אמנם הגיל שלי לא נחשב באמת "מבוגר" מי יודע מה, אבל אני מניחה שיחסית לחברות שלי וסתם בנות אחרות בגילי אני בהחלט נחשבת לחסרת ניסיון.
אני מגיעה מבית דתי, ואני מניחה שיש לזה קשר ל"מצב" של חוסר הניסיון אבל לא רק. זה הרבה יותר טמון באופי שלי מאשר בסטטוס הדתי.
אני מונעת מהמון פחדים... וזו נראה לי הבעיה העיקרית שלי.. כל כך רגילה ללבד שלי שכל מחשבה שלי עם מישהו נראית כל כך אבסורדית. ואני ממש לא בן אדם א-מיני או א-זוגי. לחברות שלי אני נותנת עצות מפה עד הודעה חדשה, אין לי שום בעיה לדבר על מין, אני חולה על סרטים רומנטיים, וזוגיות באופן כללי זה משהו שנראה לי מעולה. אבל משום מה כשזה מגיע אלי אישית... נוצר איזשהו דיסוננס בראש שלי שפשוט גורם למבוכה ואני מעדיפה להתחמק מזה כמה שאפשר.
היו לי שני "קשרים", אם אפשר לקרוא לזה ככה... אחד היה לפני 3 שנים ואחד עכשיו, אני יוצאת עם מישהו בערך חודש, וזה מוזר לאללה, אני צריכה להתרגל לזה... ולוקחת הכל ממש לאט.
אז זה בקצרה, נראה אם יהיה לי מה להוסיף לדיונים פה, ואם לא אני סתם אהנה לקרוא אתכם כמו שעשיתי עד עכשיו

Reyn

New member
או, טיפת שפיות בים של בלאגן

ברוכה הבאה. מוזמנת לספר על עצמך פרטים נוספים, למשל על הנסיבות שהביאו אותך להימצא כאן בפורום

rileyXO

New member
היו בלאגנים כאן בפורום?

או, ריבי פורום... זה מאד אוברייטד
וכתבתי קצת על עצמי בתגובה שלי לRosie, תודה רבה על קבלת הפנים החמה!

Reyn

New member
אופס, בכלל לא שמתי לב להודעה ההיא

אז שאלת המשך: חזרת לגמרי בשאלה?

למעלה