אתם פשוט ברברים!

דומי 111

New member
אתם פשוט ברברים!

מה זאת ההתנפלות הזאת?! הבן אדם הביע דעה אז אתם מתנפלים עליו? סבבה לא בסדר שהוא דווקא פה אומר את זה אבל איפה חשבתם שהוא יביע את דעתו? במקום שלא אוהבים בכלל את גייבויז? הוא לא ינסה לשכנע את המשוכנעים!! וחוץ מזה הוא צודק!! הוא לא בא לעצבן אתכם, אבל לגייבויז אין יכולות קוליות ואין להם את הקול הכי יפה בעולם.. יש להם קול נחמד ושירים שכל אחד מאיתנו יכול לשיר..! (אושרי הכי נורמלי מבינהם) זה כמו שתגידו שרוני סופרסטאר זמרת אדירה!!! אתם יכולים להשוות אותה לשירי מיימון!??! לא! תנסו לשיר של רוני ותצליחו אבל שירו שיר של שירי אתם תצליחו לשיר את כל השיר?! את כל העליות!? אני לא חושבת!! אז פעם הבאה אל תקפצו ככה על אנשים!! כי זכותו להגיד מה שבבא לו מבלי שיקפצו עליו!! אהה ודרך אגב, אני לא חושבת שיש הרבה להגיד על הראל סקעת.. חוץ מזה שיש לו קול מדהים.. אולי אפשר להגיד שהוא הומו קוקסי או מה שלא יהיה .. אפשר להגיד אבל זה שהוא זמר ענק זאת עובדה ואין לי שום דבר נגד גייבויז אני אפילו חושבת שהם להקה ממש נחמדה יש להם שירים שתופסים! =-)

פפפחחחחח

מה את אומרתתתתתתתתתתתת הם שרים מדהיםםםםםםםם למי שיש בעיות יכול $%#$^^ זה מה שיש לי להגיד .....

בואי אני אגיד לך למה..

ואין לי משו נגדו,ממש לא! אבל כל יום, פשוט כל יום אם לא- זה נדיר לראות פעם בשבוע. הוא פותח הודעות על זה,בסדר, פעם, פעמיים- הבנו! אבל חאלס כמה אפשר?! גם את היית מתעצבנת אם בפורום של להקה/זמר/זמרת שאת אוהבת היו עושים את זה שם.

דומי 111

New member
כנסו

לירני התגובה שלך ממש בוגרת!! ואת יכולה @@@@$##%$#% ובקשר לזה שהוא עושה את זה כל יום זה כבר משהו אחר.. אבל שיהיה

אמ...תתחילי להרגיע!!

1.זה גיים בויז|סדגש ולא גיי בויז!! 2.הם שרים מדהים בעינינו! 3.אם משהו מציק לכם נגדם אתם יכולים ללכת ל*****!!! אפ'חד לא אמר לכם להיות פה אני לא מבינה ת'קטע שלכם למה לכם להכנס ולרשום סתם ולהציק כשלא יוצא לכם מזה שום דבר?! אני לא מבינה ת'קטע לכו תירשמו לפורומים אחרים של אנשים שאתם אוהבים ותפסיקו כבר להעיק עלינו!!! יש לי מילה אחת להגיד עליכם!! א-ת-ם צ-ו-מ-י-ס-ט-י-ם!!!

תיקון**

1.זה גיים בויז ולא גיי בויז!! 2.הם שרים מדהים בעינינו! 3.אם משהו מציק לכם נגדם אתם יכולים ללכת ל*****!!! אפ'חד לא אמר לכם להיות פה אני לא מבינה ת'קטע שלכם למה לכם להכנס ולרשום סתם ולהציק כשלא יוצא לכם מזה שום דבר?! אני לא מבינה ת'קטע לכו תירשמו לפורומים אחרים של אנשים שאתם אוהבים ותפסיקו כבר להעיק עלינו!!! יש לי מילה אחת להגיד עליכם!! א-ת-ם צ-ו-מ-י-ס-ט-י-ם!!!

דומי 111

New member
בר מתוקה

חמודה בת 12 וחצי אל תגידי לכו ל*** כי את עוד תינוקת!! ושנית תקראי מה שכתבתי! אמרתי שזה לא אישי ובכלל לא כתבתי משהו אישי נגדם!! זאת הערה בונה! ואני מקווה שהם יראו את זה כיי ככה הם רק יתפתחו!! אז לא להתגונן כשלא תוקפים אתכם!!

אהה...סליחה!!!

אבל מי שתינוק פה זה אתם!! מה יוצא לכם מזה שאתם מציקים לאנשים תעזבו אותנו בשקט ותחפשו לכם חיים!!

../images/Emo4.gif

תנוחי ומהר יא סתומה משועממת!! הבעיה שאם היו לך חיים את לא היית פה יא חתיכת מפגרת!! יא פוסטמה שתמותי אמןןןןןן!!!!(סורי על איך שאני מדברת אבל אני חייבת!!!)

למעלה