אתם פשוט חייבים לראות את הוידאו הזה!!!!!!!!

everynormal

New member
אתם פשוט חייבים לראות את הוידאו הזה!!!!!!!!

באמאשלכם פשוט תיכנסו ותראו את הוידאו הזה זה פשוט ע-נ-ק!!!! וזה נדיר בטירוף!!!

everynormal

New member
חחחח תסתכלי כזה בתגובות

חח כל הבנות כזה בתגובות "אהה אני מקנאה!" ת'כלס יש מה לקנאות בה חחח

בצדק הן מקנאותXD

הלוואי עלינו

עוד ניצול../images/Emo3.gif

[מה לא עושים כדי להתחמק מהסטוריה] Layne said on Rockline "Actually I worked with the brother of the singer of Second Coming about 12, 13 years ago, and that was that song. And they put it on their album, so it didn't actually have anything to do with that band. It was before Alice even got together. It was before us, before Second Coming. They just threw that on there so they'd have some claim-to-fame type deal with their record. I don't mind saying that, 'cause the singer ripped me off. Punk!" איך זה מסתדר עם ההופעות שלהם ביחד? O:

everynormal

New member
אני זוכרת שקראתי שהם היו מעט בסכסוך

לאחר שליין הופיע איתם כמה פעמים הם נכנסו איתו לסכסוך בגלל השיר [כי הוא לא קיבל מספיק תמלוגים עליו או משהו כזה...] ואחר כך הם לא דיברו איתו יותר אבל העיקר באירוע השנה למותו שאירגנה אמו, הם ידעו ללכת ולהופיע בשבילו אחרי שלא נתנו לו קרדיט על השיר....צבועים

everynormal

New member
תיקונים-

ליין הסתכסך עם איטס קומינג אפטר בגלל שלא שילמו לו על השיר והם גם עשו לו שיר מחווה בשם HP-BOMB

Kneeling Roses

New member
חח מכירה, גדול

אה ושאלה ממש ממש לא קשורה, ראיתי שהרבה כאן קראו את "אני כריסטיאנה פ." אז היא ודטלף נפרדו בגלל שהיא עברה? או בגלל שהוא היה בכלא? וכשהם היו בבית של ההוא ודטלף הלך בבוקר הוא הלך למשטרה? כי מאז לא דיברו עליו יותר ם:

everynormal

New member
כריסטיאנה זה ספר כזה אדיר

כעיקרון הם לא נפרדו רשמית, זה בגלל שהיא עברה והוא נכנס לכלא הם כבר הפסיקו להתראות אבל היא המשיכה לאהוב אותו ובקשר למקרה השני, המשטרה היא זאת שתפסה אותו אם אני לא טועה לא נראהלי הוא הלך למשטרה

Kneeling Roses

New member
כן, אבל כתבו שהוא יצא מהבית בלי להגיד כלום

ומאז לא דיברו עליו יותר, אז לא הבנתי

MiMiMor

New member
איזו הימרחות!

אין, אין תקציב לעוד מקרופון P: זה כזה חמוד >< אין לי מושג מי אלה אגב

everynormal

New member
זה לא שאין תקציב לעוד מיקרופון

פשוט זאת איזו להקת בלוז וליין היה בהופעה שלהם בקהל וביקש לשיר, אז הזמרת אירחה אותו זה היה ספונטני לגמרי...והוא היה לגמרי שיכור בהופעה הזאת וגם הסטלנית הזאת שנמרחה עליו ינעל אמה חחחח הייתה כולה כזה עם בירה

everynormal

New member
וקוראים להם Seventhsign

חחח איזה מצחיק כזה לקראת סוף השיר הבחורה הסטלנית כזה עושה לליין-" יאללה תשיר שוב או שאני אשבור לך גם את הידיים" חחחחחחחחחחחח וגם כזה בהתחלה כשהוא עלה הוא כולו כזה-"אני צריך עזרה כי אני ממש שיכור" וגם בכלל כל השיר נראהלי מאולתר [מה שליין שר לפחות] כי יש קטע שהוא אומר-"אני כל כך שיכור ואני מתנהג כמו משוגע" [או משו בסגנון] והוא גם כזה באמצע לחש לה באוזן שתיתן לו לשתות מהבירה שלה באמצע הסולו גיטרה כזה וואי זאת הופעה שכונה רצח! אבל הלהקה הזאת נשמעת מזה טובה נראהלי אני אנסה אותם

MiMiMor

New member
איזה לחישות...

טוב תשמעי, אי אפשר להאשים אותה P: הם נראים סחוטים לחלוטין... והוא שר טוב גם במצב הצבירה הזה >< הלהקה נחמדה, חוץ מזה שהגיטריסט חושב שהוא מינימום סלאש.

למעלה