אתם פשוט ילדים דוחים ומגיעילים

אתם פשוט ילדים דוחים ומגיעילים

הנה מרוצים אני טס ואני אומר מה שיש לי על ה../images/Emo23.gif הבן אדם טס לחו"ל ל-5 שנים ומה שלך יש להגיד זה שהוא אמר שהוא עוזב בגלל הלימודים אז כן הייתי בפורום הראל כי יש פורומים שקצת יותר חשובים לי אבל לא ישר אני ילד שקרן ואני מחפש תרוצים כדי לעזוב ואני עוד בתמימותי עם כל הנשמה השקעתי כאן חשבתי שיעשו לי שרשור פרידה ואתם לא יודעים פשוט כמה זה מעליב שאחרי הכל אתם פשוט ככה בשניה שוכחים הכל אתם שוכחים את כל המשחקים שפתחתי את ההשקעה שלי במשחק הדמויות את המחמאות שנתתם לי שמגיע לי להיות אדום כי אני משקיע את הנשמה אז מה לעשות אני לא ההורים שלי והם החליטו שנטוס אז מה אתם רוצים שאני יעשה יגיד לו יש לי פורום להיות בו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif פשוט תשכחו אותי כבר ולא הייתי ועל תעשו את העיתון כי זה רעיון מקורי שלי../images/Emo70.gif ועם הזילזול הזה שיש כאן אפחד בפורום הזה לא יגיע רחוק! ובאמת שאף אחד אז אם ליה אמרה את דעתה וכולכם הייתם מפסיקים להיות עסוקים בלהיתקע לה בתחת (סליחה על הבוטות) הייתם מגלים אולי שאחד הגולשים שהכי משקיעים והכי פעילים בפורום עוזב, יום נעים ../images/Emo140.gif אתם פשוט דוחים אותי ואני שוכח שיש פורום כזה הבורר להתראות בעוד 5 שנים אולי... ועל שרשור העזיבה המלבב ורציתי להגיד תודה למאי אנג'ל ואושרתי וקיקי פיקי שהיו מאוד חמדים ואפילו עזרו לי בשהייתי בפורום אתם באמת מתוקים ואני מאחל לכם רק טוב וליוש חשבתי עוד להוסיף אותך אבל ראיתי טוב מאוד בהודעה שלך מה את חושבת עליי ביי ../images/Emo7.gif

linooy

New member
../images/Emo105.gif

קודם כל תרגע. אתה לא תדבר פה מגעיל ואיך שבא לך! אין לך זכות להגיד שאנחנו דוחים או משהו כזה כי אתה מדבר כמו ילד בכיתה ג'! בסך הכול ליה הציגה עובדות!!! זה לא פעם ראשונה שאתה עוזב עם תירוץ עלוב כזה וחוזר אחרי 5 דקות שבסוף אתה לא.. זזה נשמע לא אמין בכלל! אני לא יודעת למה אתה עושה את זה אולי בשביל יחס משהו כזה.. בסך הכל התחבבת עלי מאוד נשמעת לי אחד שמבין עיניין שתורם ומשקיע.. אבל לבוא עם יציאה ממש מגעילה כמו על תעשו את העיתון סליחה אדוני אתה הצעת הצעה נחמדה אבל אתה לא יכול לבוא ולהגיד לא לעשות! אנחנו נעשה וכמובן שתקבל את הקרדיט.. אני מבינה ניראה לי מאיפה זה נובע אולי מזה שאושרת לא האדימה אותך כמו שכל כך רצית! טיסה נעימה

תן לי להסביר לך כמה דברים../images/Emo66.gif

קודם כל תדבר יפה אני לא רואה כל סיבה שבגללה אתה צריך לדבר בצורה בוטה ומגעילה. אף אחד לא אמר שלא השקעת בפורום והצעת עזרה הקמת משחקים ממש יפים והפעלת את הפורום לעובדה הזאת אף אחד לא מתכחש. אבל תחשוב בהיגיון אדם שכל הזמן שיקר ואורמ תירוצים שלבסוף מתגלים כלא נכונים אז אי אפשר להאמין לו בדיוק כמו במשל של הרועה והזאב.רועה כבשים צעק לחבריו זאב זאב והם באים במהריות להציל אותו והוא בלי בושה צוחק להם בפרצוף שוב זה קורה פעם שנייה והם שוב באים פעם שלשית.אז שבאמת פעם טחת בא זאב והוא צועק לעזרה אבל אף אחד מחבריו לא בא לעזרתו כי הם חושבים ששוב הוא עובד עליהם ואת הסוף כולם מכירים.זה אותו דבר אני לא יודעת מה הסיפור שלך עכשיו אבל תסכים איתי שקשה להאמין לך עכשיו שוב?ומזמן הפסקת להיות הכי פעיל כי אמרת שיש לך עיסוקים אחרי ולא יהיה לך זמן...ולבינתיים כתבת באותה תדירות בפורום אחר אז למה שאמין לך עכשיו?? ותאמין לי שליה לא התכוונה לפגועי בך ואני יודעת את זה היא פשוט אורמת כל מה שייש לה על הלב בדיוק כמוני ולפעמים זה טוב ולפעמים זה רע אני לא מבינה למה כולם התערבו היא בסך הכל אמרה את דעתה שנשמעת לי מאד הגיונית. לי אישת אם אתה באמת נוסע אני לא יודעת את זה יהיה לי רע אבל מה לעשות זאת ההרגשה שלי ואי אפשר לשנות אותה אני לא יודעת אם להאמין או לא,כל הכבוד לך על ההשקעה בפורום אבל אם אתה בא עכשו ככה ומקלל תאמין לי זה הורס הכל כמו השמל של המלך ובן העיר בן העיר רצה להביא מתנה למלך והכין עוגה השקיע עלייה ימים העוגה יצאנ מפוארת הוא שם אותה בקופסה מלוכלכת והגיש אותה למלך והמלך ציווה להרוד אותו שאל בן העיר בתמימות למה אדוני המל הרי כ"כ השקעתי בעוגה הזאת אמר לו המלך לא שווה לי העוגה אם מגישים אותה ככה.אתה השקעת ותאמין לי שהיו זוכרים את זה וזוכרים אבל חבל ככה לפני סיום לבוא ולקלל ולדבר לא יפה.אם אתה באמת נוסע שיהיה לך בהצלחה ותאמין לי שליה לא התכוונה פשוט קשה לנו להאמין שוב. חפרתי../images/Emo122.gif

אהה ושכחתי לכתוב משהו חשוב../images/Emo66.gif

ששמעתי שאתה בן 12 הייתי בשוקק כי באמת נשמעת מאד מאד בוגרר ולא האמנתי שאתה רק בן 12 אבל עכשיו אם היציאה הזאת אתה באמת נשמע ילד בן 12 וחבל חבל שזה הרושם שאתה משאיר

....

למרות שרשמת לי תודה, עדיין לדעתי אין צורך להשתמש בצורה בוטה כמו שאתה השתמשת. (ואנחנו באותו גיל, אם עוד לא ידעת... חחחחחח) קודם כל, תהנה בפריז, באמת שתהנה, ושתלמד צרפתית, ושתשמע כל בוקר "בונז'ור" מכל אדם ברחוב. ותודה על התודה שרשמת לי, זה באמת חשוב לי מאוד. אבל לשאר חברי הפורום לא היית צריך לדבר כך. למשל חדשים, שהצטרפו רק עכשיו. הם קוראים את ההודעה, וחושבים: "אני?! מה עשיתי?!" זה לא שאני אומר שאתה צריך להיות יותר ספציפי (זה רק ייפגע יותר), אבל אתה לא צריך לדבר בצורה כזאת, שגם אם אתה ספציפי וגם אם לא, היא בכל זאת פוגעת. ../images/Emo160.gifטיסה נעימה!../images/Emo160.gif ../images/Emo140.gifותהנה בפריז!../images/Emo140.gif

cmpo

New member
../images/Emo109.gif לך...

היי, אני לא ממש יודעת מי אתה כי התחברתי לפורום רק השבוע. קראתי כאן את כל התגובות ונמנעתי מלהגיב. אבל בכל זאת, אחרי ההודעה השוברת לב הזו החלטתי להגיב במשפט אחד בלבד...: אם אתה עושה משהו, תעשה אותו בלי לצפות לשום תמורה... כי ככה לא תתאכזב... כי ככה לא תפגע... תזכור את זה תמיד, לא משנה מה אתה עושה.. ../images/Emo8.gif אני מקווה שהבנת. שתהיה טיסה נעימה ואני באמת מאחלת לך רק טוב, מור.

טל קטן

New member
תקשיב..

ראיתי את כל הדיונים שדיברתם עליהם ולמרות שלא הגבתי אליהם ושמרתי הכל, אני קראתי והבנתי מה קורה פה.. תקשיבוו חברה.. למרות שאני לא מגיבה פה הרבה בזמן האחרון... אני עדין חושבת שאולי כדי לי להביע דעה ואולי זה יעזור קצת.. אני חושבת שאולי פשוט תרדו מהילד.. ונגיד והוא משקר מה אכפט לכם? אז הוא משקר...זה אומר שהוא יחזור מתישהו.. וזה יפריע למישו שהוא בא והולך?! לא ניראה לי.. אבל פסדר.. אבל בקיצור יש לי את ההרגשה שאתה באמת טס.. אז שתיהיה לך טיסה נעימה! ואל תלך עם הרגשה רעה.. תמיד תכור שיש כאלה שמאמינים לך..(למרות שאני לא מכירה אותך ולא דיברתי איתך) נקווה שכשתחזור ניפגש בעוד פורומים.. כי לא ניראה לי שיראו הבורר בעוד --5-- שנים.. אז ביושש ותהנה!

lollapalooza

New member
יקיריי,

את הדיונים האישיים רצוי לעשות במסרים האישיים ולא על גבי הפורום. זה לא המקום וזה לא מכובד כלפי אף אחד מכם .תדברו על זה באופן פרטי ותסדרו ביניכם את העניינים. לא כל הפורום חייב להחשף לבלגן האישי שיש ביניכם.

yifati XD

New member
טוב כל מה שאמרו קודמי נכון!

אבל אני בככללל לא הבעתי דעה שקשורה אליך אישית... אני אמרתי בכללי שזה כן הגיוני הנסיעה שלך, ולא אמרתי אם אני מאמינה או לא אבל כן- האמנתי. אני לא הולכת להגיד אותו הדבר ולחזור על דברים. טיסה נעימה שתהיה לך!

itai46

New member
תקשיב...

לאפחד אין כוונה לפגוע בכך...אתה נפגעת סתם...למרות שאני חדש פה...ראיתי אותך כל הזמן מגיב פה ומשקיע... אז למה שמישהו ירצה לפגוע בך? אז תבדוק טוב טוב לפני שאתה מתחיל לקלל את כל העולם ואישתו... ותנסה לדבר עם האיש שפגע בכך ואל תדבר בכלליות... שיהיה לך טיסה נעימה...

liaush

New member
מי אתה חושב שאתה?!../images/Emo46.gif

אז מה אם השקעת קצת בהתחלה אז מה עם העלת רעיונות? כל רעיון שלך בסופו של דבר נכשל!. אז מה זה שווה? התחלת עם העתון הזה פרשת באמצע.. אני הצאתי לך את התפקיד של הרמאי במשחק שלי תפקיד גדול אמרת לי כן ואחרי יום פרשת באמצע! אחרי שכבר התחלתי לתפור לך תפקיד במיוחד בשבילך! אתה הורס כל דבר שאתה עושה!. זו השקעה זו?.. השקעה זה ללכת עם מה שאתה עושה עד הסוף בלי לחשבון! אתה מעלה רעיון גורם לכולם להתלעב ואז נעלם.. בתירוצים שונים.. דיי כבר כמה אפשר?.. ומה לעשות?! הטיסה הזו באמת לא נראית לי.. מותר להביע דעה לא?.. אני בסה"כ אמרתי את מה שנראה לי היו כאלה שהסכימו והיו כאלה שלא. ופעם הבאה תשקול מילים אני לא חברה שלך ואני לא הכלב שלך שתדבר אליי ככה. יש לי זכות לחשוב ולהביע את דעתי גם אם זה לא כ"כ נעים לך לשמוע.. ואתה יודע מה הכי מצחיק?.. שאחרי ההודעה הקודמת שלך עוד ריחמתי שכתבת "אולי דיי כבר" באמת ריחמתי עלייך באמת חשבתי שאולי אני לא בסדר שאולי לא הייתי צריכה לומר את דעתי אבל אחרי ההודעה הזו אחרי כל הקללות שקראתי פה אני פשוט בהלם כמה בן אדם יכול לרדת נמוך.. יכול להיות שזה העליב אותך מה שאמרתי אבל לנבל את הפה בצורה כזו?. אפילו לאנשים כמו מאי שהעריכו אותך וחשבו שאתה בוגר לגילך ירד הרושם הזה וגם לי!. כאדם בוגר הייתה אמור להבין שלכל אחד יש את הדעות שלו ויש כאלה שזה פשוט לא נראה להם.. ושום דבר בעולם לא יכול לשנות את זה.. אני יודעת שאם בכל זאת זה נכון ותתטוס תהיה לי הרגשה מאוד רעה אפילו הרגשה נוראית! אבל זה הסיכון שאני מוכנה לקחת בשביל להראות שאני לא כזו תמימה כמו שחלק פה.. ושאני לא האמין בקלות!. שאי אפשר להאכיל אותי בסרטים! ובטח ובטח לא לבוא כל שני וחמישי עם איזה תירוץ עלוב להגיד שאתה פורש ואחרי יומיים להמציא תירוץ חדש שבגללו אתה חוזר.. משעמם לך בחיים? תגיד לי..? או שאתה עד כדי כך מחפש תשומת לב?.. טוב אני מיציתי פה.. ופעם הבאה תשקול מילים לפני שאתה מנבל את הפה על חשבוני... שלום../images/Emo4.gif

../images/Emo45.gifמסכימה איתך../images/Emo66.gif

למה צריךף לקלל?מותר להביע דעה נוסע נוסע לא נוסע לא נוסע נסגר העניין

תודה לכל מי שהיה נחמד אליי (מי שזה הוא מרגיש)

ולכל מי שאמר לי שאני יהנה זאת תהיה הודעתי האחרונה בפורום סה"כ חוץ מהשבוע האחרון מאוד נהנתי בפורום הזה ../images/Emo140.gif צחקתי המון והיו לי הרבה רגעים נעימים בו עם המשחקים הקטע שלי במשחק הדמויות וכל הקטע שלנו אם העיון ואיך כתבתם שאני משקיע והכסא החשמלי עם השאלות היפות, באמת תודה ../images/Emo13.gif ובנימה זאת יודע מי שאני בסדר איתו שאני אתגעגע מאוד, בר ../images/Emo8.gif להתראות בעוד 5 שנים../images/Emo70.gif ../images/Emo160.gif

שתהיה טיסה נעימה! ../images/Emo160.gif../images/Emo150.gif

ממ אינלי כ"כ מה להגיב על כל מה שנאמר פה, בכל מקרה שתהיה טיסה מהנה ../images/Emo140.gif

למעלה