אתם פשוט צריכים להשלים!!

אתם פשוט צריכים להשלים!!

1. אבא שלי עובד ב_________________________________________ והוא_______________. אמא שלי _____________________________ אבל היא___________________________. יש לי אחות או אח(עם יש לכם)___________________והם פשוט___________________. המישפחה שלי אוהבת_________________ כי________________________________. ההיתי רוצה את החיה_______________________ ביגלל ש_________________. אני אוהבת את__________________________ כי הוא________________________. למה ____________________________________? אני רוצה לטוס ל__________________________________ ביגלל ש__________________________. ולסיום אנירוצה לומר ש_________________________________. בהצלחה!

עונה..

אפשר להגיד שזה טיפה'לה מפגר אבל עם כבר.. אני יענה.. אבא שלי עובד ב- לא עונה (אבל הוא עובד.) והוא.. מה
אמא שלי חכמה גאונה ומהממת אבל היא... לא עונה... יש לי אחות חכמה והיא פשוט מציקה.המשפחה שלי אוהבת לטייל כי אין לי מושג. ההיתי רוצה את החיה כלב בגלל שהוא חמוד..
מפה אני לא עונה.. כי ת'אמת זה טיפה'לה אישי..

עונה -דוגמה../images/Emo164.gif

אבא שלי עובד ב זאת אומרת מנהל מוזיקלי והוא האבא הכי טוב שיש . אמא שלי היא האדם הכי האוב שיש (כמו המישפחה שלי) אבל היא זאת אומרת אין אבל היא מושלמת יש לי אחות או אח(עם יש לכם)כוסית והיא פשוט מעצבנת סתםם חחח המישפחה שלי אוהבתלטייל כי_אין לי מושג. ההיתי רוצה את החיה_כלב ביגלל ש___הם החברים הכי טובים של האדם. אני אוהבת את_רן דנקר כי הוא_חתיך למה _יש אנישים מעצבנים? אני רוצה לטוס ל_הרצות הברית_ביגלל שלא יודעת ולסיום אנירוצה לומר שאני שמחה שישתתפתי בדבר הזה. בהצלחה!

למעלה