אתם צמים??

e-shfiyut

New member
אתם צמים??

שלום לכל חברי הפורום רק רציתי לאחל לכולכם צום שמח ואם אתם צמים אז גם צום קל... ואם לא אני מניחה שנתראה בפורום... ביי ביי לירן

goldy

New member
הצום חל על אכילה ושתייה! לא על

הפעלת המחשב! יום כיפור זה לא יום שבת

Black Star

New member
הוא הכי שבת שיש!!!

ברור שגם כל חוקי השבת חלים עליו... אבל עמישראל זה עמישראל... יש המון כאלה שצמים, אבל בינתיים גם יוצאים על רולרס, או- נכנסים למחשב. אני בכל מקרה, לא צמה, אולי בין הארוחות שבין הארוחות.. :) מן הסתם אני אהיה אונליין די הרבה...

yad

New member
יום מנוחה...

תיפגשו כמה אנשים ותעשו יום משחקי קופסה. מונפול, טריוויה, רמז, המשחק המשוגע. זה כל כך כיף. אני כל כך גרוע במונפול. על ההתחלה נכנסתי לכלא. כולם קנו הכל. בעסה. נשארתי עם נתניה והרכבות. אה כן ואילת. איזה עושר. אבל היה כיף. נראה לי שאני אחזור על זה גם ביום כיפור. נראה איך יהיה.

e-shfiyut

New member
תקרא את התנצלות למעלה...

זה מתאים גם לגבי משחקי מונופול.... אם כבר אז עד הסוף בלי לחפף... לירן

Black Star

New member
וואלה דווקא חשבתי על זה..

אחרי ששיחקתי עם אמא שלי מונופול איזה יום שהייתי חולה וכולם ישנו בבית (כי זה היה אחרי סיור לילה או משהו) ושיעמם לי... או שהיא נתנה לי לנצח, או שהיא לא בדיוק מעולה במונופול, כי היא די נכנסה לחובות, בלה בלה ידא ידא.. אני נורא אוהבת מונופול, תקראו לי ילדותית :)

e-shfiyut

New member
התנצלות...

אני מתנצלת אם פגעתי בך אבל רוב האנשים שצמים ביום כיפור מסיבות דתיות לא מדליקים את המחשב כי זה פוגע ``בעינוי הנפש``. אההה... ולכל אלו שצמים אבל יושבים בבית ורואים סרטים בוידאו... לדעתי זה די דבילי כי אם אתם צמים בשביל הבריאות או בשביל הדיאטה(וזה התירוץ של כל אלה שצמים לא מסיבות דתיות)אפשר לצום בכל יום אחר בשנה וגם לא יזיק לכם לשתות כמה כוסות מים... טוב... אני חושבת שהבהרתי את עצמי...אז ביי בינתיים.

Black Star

New member
מה שנכון נכון :)

כל ה``צומות בריאות`` שנערכים בכל מיני חוות מבודדות במדבריות אסיה וכאלה, נערכים עם *המון* שתייה- מים ומיצים טבעיים. ולמען הדיאטה? צום לא עוזר בכלום. האנורקטיות אמנם לא מבינות את זה, אבל בשביל לרזות ולהישאר רזים, צריך לאכול מאוזן, לא להרעיב את הגוף- כי אז הגוף מתרגל לצבור לשעות הרעב, ואוגר יותר אנרגיה= יותר שומן.

בשביל דיאטה בריאה כן

אבל את לא יכולה להגיד שצום לא מרזה כי צום מרזה ואם ממשיכים לצום נשארים רזים. מה שכן, אם צמים קצת ואז חוזרים לאכול רגיל - אז משמינים כי הגוף התרגל למעט, אבל זה בהחלט לא המצב באנורקסיה, ולראיה: רוב האנורקסיות רזות ולא שמנות.

Black Star

New member
המממ, נקודה למחשבה?

האמת שלא. כי רוב האנורקסיות- שמתמידות בכך- הן לא רזות, אלא מאושפזות. או מתות. אי אפשר לשרוד לאורך זמן על תת תזונה. ואם אנורקסית מרזה בשיטתה, ואז חוזרת לאכול- היא משמינה יותר. ויש לי חברה שהייתה אנורקטית ואז נתנו לה דיאטת השמנה, והיא השמינה אכן יותר מדי. הבעיה הייתה כמובן שהיא שוב ניסתה לרזות באותה שיטה (לא לאכול), אבל זה כבר סיפור אחר.

למעלה