אתם קולטים מה הולך בשעת האחרונות??

babylon4

New member
אתם קולטים מה הולך בשעת האחרונות??

תראו את שי איך הוא איגד את כולם סביבו. בהתחלה זה התחיל בחפירות נגד איתי וכל מה שהיה איתו ואיך ונסה עכשיו בצד שלהם והיא הבינה שאיתי שיקר לה ועשה בלאגן בין השניים. וזה המשיך שהוא אמר לשפרה שיוסי אמר עליה שהיא שרמוטה ואחרי זה המשיך וסיפר שיוסי קרא לבת שלו כלבה ועל לאון מפגר ומה לא... בקיצור, הוא ממש עשה קבוצה בהמשך ללפני יומיים ואסור בפרוש להתאגד על פי חוקי המשחק וזה בדיוק מה ששי עושה בימים האחרונים. פעם אחת מעמידים אותו להדחה והבן אדם מתחרפן.

atraf1

New member
נכון מאוד

מקווה שהצופים בבית רואים את הקומבינה הזאת וגם ההפקה במיוחד. ושיטפלו בזה בדיוק כמו שטיפלו באשר ועינב כשהענישו אותם.

אור2221

New member
זו לא קבוצה

קבוצה זו קבוצה למטרת תיאום הצבעות. לא קבוצה שמתאגדת סביב סלידה מאדם מסויים.

babylon4

New member
הוא דיבר על התאום שלהם

והסביר שהוא מקווה ששבוע הבא כולם יתאגדו נגדם (כלומר יוסי ועינב). אין יותר שקוף מזה. הוא דיבר על האסטרטגיות של יוסי - וגם זה אסור. הוא שיכנע את ונסה, איתי, צבר, שפרה לא להאמין ליוסי ולא לתת להם להשפיע עליו. וזה נראה לפחות שהם השתכנעו.

daughter L93

New member
זה ממש כן קבוצה,

כי שי מסית את כולם נגד אותם אנשים..נגד כולם הוא מסית בעצם. קודם וונסה ואיתי, אח"כ כשהם יושבים איתם הוא מעביר נושא ליוסי ועינב. הוא פשוט בן אדם שאפשר להקיא ממנו.. ההפקה הזאת מכורה!!! ולדעתי ההפקה עושה את עצמה לא מודעת לזה אחרת היא לא הייתה משדרת לנו את זה.. כי היא מגינה על שי..ואם מחר שי לא עף זה רק בגלל התערבות ההפקה.

daughter L93

New member
כן שי..

וכולם. תנו קצת כבוד לתורה.. שנה הם חופרים, מרכלים, מכפישים אנשים שלא עשו מה שהם לא עשו.. ואז "נותנים כבוד לתורה" איזה ...אנשים. חולירות למזלי עוד לא פגשתי כאלה..מקווה גם לא לפגוש..

"אני יודע שגם אם אני אלך אחרים ימשיכו את

העבודה שלי" שי. איזה עבודה? הדבר היחידי שהוא אומר להם להמשיך זה בעצם להדיח את הבובלילים. זה לא נחשב לעבור על החוקים? הוא יושב שעות וחופר להם שיוסי "זבלא". תמונה שווה אלף מילים? "זבלא" שווה 4 הצבעות, של שי וחבורת הנצמדים שלו.

babylon4

New member
בטח שזה לעבור את החוקים

באבועה לעבור את החוקים. הוא תאים את ההצבעות הבאות.

Yaki J

New member
למי אכפת? העיקר שיעוף

אחד האנשים הכי לא נעימים על המסך, אדם שכל הוויתו ודיבוריו עוסקים באלימות פיזית ומילולית.

למעלה