אתם קולטים מה קורה מסביב ?

petel

New member
אתם קולטים מה קורה מסביב ?

אני בהלם טוטאלי... זה נראה כמו חלום בלהות כמו איזה סרט הוליוודי לחשוב שבעוד יומיים אני מתחתנת - כבר הלך לי כל המצב רוח חוץ מזה אנחנו אמורים לטוס לארה"ב ביום שני - ונראה לי שאנחנו מבטלים את הכל...

אתי@

New member
אני מצטערת לשמוע יקירתי שזה קרה

יומיים לפני החתונה שלכם, ואני מקווה שהזוועה הזאת לא תפגע בשמחה ובאושר שלכם ושל החוגגים האחרים. לגבי הטיסה לארה"ב - לא בטוח שעד יום שני הכל יחזור לקדמותו ולכן ייתכן שגם אם תרצו לא תוכלו לטוס לשם. לא נורא, תוכלו לטוס למקום אחר, לאיזה חופש בסגנון בטן-גב. אני בטוחה שתהנו בכל מקרה...

petel

New member
תודה אתי, כרגע אני כל כך מזועזעת

שאני פשוט לא קולטת מה קורה סביבי, אי אפשר לדעת מה יהיה מחר... ועד עוד יומיים - אלוהים יודע מה יהיה אני באמת מקווה שיהיה בסדר - בחתונה ובכלל כל כרטיסי הטיסה כבר אצלי ושלמנו עליהם במזומן את הכל.... אני מקווה שנוכל לבטל ולקבל החזר כלשהו, אח"כ כשהמצב יירגע כבר נחשוב על תחליף אני רק מקווה שאני אוכל להרגע כדי שלפחות אני יוכל להנות מהחתונה שלי

Sharon_1

New member
אכן חלום בלהות

אני היית אמורה להיות היום בבוקר עם אחותי בניו יורק. נכון שטעויות לא קורות סתם?! אז עשו לה טעות בויזה, והיא לא יכלה לבוא ברגע האחרון. היא היתה כ"כ מבואסת, אבל עכשיו אני שמחה שהיתה טעות. א- ב - ל כל המשפחה אמורה לבוא מחר להיות איתנו בחגים, וכרגע אני לא רואה את זה מתבצע. כל הטיסות מופנות לקנדה. וכולם כבר עשו טרום טיסה לכל המזוודות שאנחנו מקווים שיגיעו בשלום. ולנו סגרו בינתיים את כל DOWN TOWN. ותתנחמי - יש דברים יותר גרועים ממה שאת מרגישה, למרות שזה היום שחיכית לו הרבה זמן. תחשבי על 20,000 ההרוגים.

petel

New member
איזה מזל שעשו טעות !

לגבי המשפחה שלך, אני מאוד מבינה אותך על האכזבה שהמשפחה לא באה, אבל נראה לי שזה באמת לא זמן טוב להגיע לניו יורק בכל מקרה. אני מאוד עצובה בגלל מה שקרה וגם בגלל כל ההרוגים, אני מניחה שכל אחד רואה את הדברים מנקודת המבט שלו, אותי מצבים כאלו פשוט מכניסים ללחץ נוראי, ואם כל הצער והלחץ, אני לא יכולה שלא לחשוב על זה שבעוד יומיים יש חתונה, והמצב רוח על הפרצוף...

Sharon_1

New member
כל דבר הוא לטובה, לא?!

עדיין לא בטוח שהם לא באים. זה כ"כ מוזר, המצב הזה, שלא יודעים מה קורה. כרגע אין טיסות זרות בארץ, רק "אל על" - איתם הם טסים. אבל - כל שדות התעופה בארה"ב סגורים, ארה"ב סגורה, את כולם מפנים לשדה התעופה בקנדה. ומה עושים עכשיו עם כל המזוודות שנשלחו כבר בטרום טיסה?! בקיצור - חוסר ודאות ובאלגן, אבל הכל כאין וכאפס לעומת כמות ההרוגים העצומה. פשוט לא יאמן. אין לך מה להיכנס ללחץ. את צריכה לחשוב - שאין ביכולתך משהו אותו את יכולה לעשות, משהו בו את יכולה לעזור. זה המצב אליו נקלעת, לא נעים בכלל, אבל צריך להוציא ממנו את המקסימום. אולי התפקיד שלו הוא לשמח את כל האנשים שיגיעו לחתונה, ולתת להם להינות. הרבה מזל טוב והרבה אושר!!

יעלי2

New member
אני מכירה זוג שמתחתן היום! ../images/Emo18.gif

הם תכננו חתונה מדהימה ושכרו צלם ודי ג´יי וקייטרינג מהטובים ביותר בארץ (1800$ לצלם סטילס בלבד!!). ההורים שהלכו התלבשו ויצאו מהבית בחוסר חשק ואני פשוט התפללתי שהאורחים לא יגיעו לתת את השיק וילכו. לכן אם החתונה שלכם עוד יומיים, זה יהיה בסדר ולא דומה לזה בכלל. תמשיכו כרגיל. תמעיטו לשמוע חדשות ותבקשו מהקרובים לכם לא לטרוח לעדכן אתכם בכל פרט, כי זה באמת גורם לחשוב מחשבות לא חיוביות. תתרגשו מהדברים הטובים שיקרו לכם ותזכרו שיש לכם אחד את השני/ה. מזל טוב מראש.

הילית*

New member
אתל מתוקתי.... ../images/Emo57.gif

יהיה בסדר... עד יום חמישי אני מקווה שההלם קצת ירד מהאנשים והכל יהיה בסדר. דברים כאלו גורמים לי להסתכל בפרופרציות על דברים, על החתונה וכד´. תנסי באמת לא להסתכל יותר מדי במה שקורה כי אחרת תשתגעי מדכאון. אנחנו פעם הלכנו לחתונה ביום שהיה פיגוע בירושלים ופשוט סגרנו את הרדיו בדרך למקום כדי לא לבוא לחתונה באוירה דכאונית....

ababab

New member
אני כמוכם בהלם, זה נראה כמו סרט

לא אמיתי. אני גם אמורה לנסוע לארה"ב לירח דבש עוד שבועיים וחצי, אני מקווה שעד אז הכל יסתדר, כי אני כן מתכננת לנסוע, תחכי ותראי מה קורה ואז תחליטי אם את נוסעת או לא לארה"ב, לאן תכננת לנסוע שם? בקשר לאלו שמתחתנות בימים הקרובים, לי יש חתונה של חברים ביום חמישי ואני הולכת להנות ולבלות שם, כי הם חוגגים פעם בחיים, ואני לא רואה טעם בלהתבאס ולהרוס את הערב שלהם, לכן אני בטוחה שגם אנשים שבאו היום לחתונות כמה שהיו מודאגים ועצובים עשו את המקסימום לשמוח, במיוחד אנחנו הישראלים שכ"כ רגילים לאסונות למיניהם שמתערבבים עם שמחות. אז אל תדאגו אני בטוחה שהשמחה שלכם תהיה בסדר.

petel

New member
תודה לכולכם על התמיכה

אני באמת מקווה שדברים קצת יירגעו עד יום חמישי. עכשיו אני פה מול המחשב, לא מצליחה לישון, אז התעסקתי לבנתיים עם סידורי השולחנות המרגיזים - אבל בסוף גם זה פחות או יותר מסודר. מחר אנחנו צריכים לתת את הרשימה לגן. לגבי ארה"ב - היינו אמורים לטוס לג´מייקה דרך מיאמי, לחמישה ימים, אח"כ מיאמי, אורלנדו, ניו יורק, אטלנטיק סיטי, וושינגטון ושוב ניו יורק. אני לא בטוחה שעוד שבועיים וחצי המצב יתאושש כל כך אבל אי אפשר לדעת. אנחנו בנתיים אפילו לא מחפשים מקום חלופי, מחכים לראות איך יתפתח המצב הלאה. זהו, שוב תודה לכולם, אני אשתדל להתנתק - מחר סידורים אחרונים ומקווה

dorlim

New member
מחזקים את ידיכם ומאחלים לכם את

כל הטוב שבעולם. אנחנו לא יודעים אם תבקרי כאן עוד לפני מחר ובכל זאתף המון המון המון מזל טוב ושתהיה לכם חתונה שמחה ומדהימה (אין ספק יש לה נתוני פתיחה טובים) מקווים שהאירועים האחרונים לא ישפיעו ושתדעו רק אושר ושמחה. ושוב תודה על העזרה דורון ולימור

למעלה