אתם ראיתם את זה???

IlanShacham

New member
אתם ראיתם את זה???

פרז מתקרב לקו הסיום, ובמקום לסגור את החולצה שיראו את הספונסר הוא פותח את החולצה לגמרי - כדי לנשק את המדליון שלו. האם הוא באמת פשוט שכח את הנהלים, או שניסה להעביר מסר למנהלים שלו - יא אהבלים, תראו איפה סיביליה והמילטון ואיפה אני!

יותר נראה...

יותר נראה שמרוב התרגשות של ניצחון ראשון בטור הספרדי הוא שכח הכל... כל הכבוד לו על הטיפוס המרשים ועל שמירת הפער לבדו בירידה ולאחריה!

אני בטוח שיש עוד משהו בסיפור

הזה. אני בטוח שהאתרים הספרדיים והעיתונים הספרדיים כבר יעלו על הסיפור. בטח איזה מדליון שמישהו חשוב (וכנראה מת) נתן לו.

הספריה הלאומית ע"ש רוברטו הראס

מישהו כבר הצליח לגלות איזה ספר מקבלים הרוכבים על הפודיום? ומה אמור הראס לעשות אם כל כך הרבה ספרים (כנראה מאותו סוג)? ונסיים בבדיחה לא שלי (ואני לא יודע של מיהי במקור), אבל רצה שמועה שכשהראס ניצח את הקטעהוא קיבל את הספר הראשון של ארמסטרונג, ואז כשהוא עלה לקבל את חולצת הזהב הוא קיבל את הספר שני של ארמסטרונג, איזה ספר הוא קיבל בחולצת המטפס ובחולצת האולארונד אין לי כבר שמץ של מושג.

ilan ulman

New member
"הקוסם" של איל ברקוביץ!!!

ואח"כ את נולד כדי לנצח" של מיקי ברקוביץ ואו אז את הביוגרפיה של חיים רביבו...

את הביוגרפיה של מאיה בוסקילה...

לא נתנו לו? חבל אוטוביוגרפיה מדהימה פשוט מחשמלת (יותר נכון את מעדיף להתחשמל מאשר לקרוא אותה).

הספרים של הוואלטה

ביורוספורט בדקו, ומדובר בספרות ספרדית, מה שנקרא "קלאסיקה" ספרדית. וכל פעם מקבלים ספר אחר. והראס באמת יוכל לפתוח ספריה בסוף הוואלטה.

Mont Ventoux

New member
סנטי פרז

איבד את בת זוגתו לפני איזה שנתיים או משהו בתאונת דרכים. יש להניח שהמדליון קשור לזה. הוא גם הצביע השמיימה.

jipinsly

New member
מה הקשר?

בין הקישור לבין הסיפור? או שיש כאן איזה כוונה צינית שמעבר לבינתי?

natyh

New member
לא אין כונה צינית

אך יש קשר ניסתר : כשאני שומע את השיר הזה, גראסיאס על הווידה סומרות לי השערות , הקישור הוא שירה של וויולטה פארה שהתאבדה עקב אהבה נכזבת . לפני שהתאבדה המשוררת הלטינית הציליאנית היא כתבה את השיר המקסים הזה שנשמע נהדר בביצועה של הגדולה מכולם מרצדס סוזה . סיפורו של סנטי פרז שאיבד את וונסה לפני שנתיים בתאונת דרכים מאד דומה. סנטי פתח את החולצה נישק את המידליון שקיבל מוונסה ,והצביע לשמיים כהמשמעות היא אני מקדיש לך וונסה את הניצחון . סנטי לא חגג רק נופף לצופים , ועצר . ואז אמר למרקה הצדק נעשה היום !!! עברתי שנתיים נוראות ואני רוכב בשבילה . צריך להבין את המנטליות הספרדית שהיא מנטליות פסיבית , מלאה באמונה , סנטי מאמין לחלוטין בדבקות קתולית דתית שוונסה נמצאת איתו מהשמיים והוא רוכב בשבילה . אי אפשר להסביר דבקות זאת טוב יותר משירה של וויולטה פארה . תודה על השאלה שלך שאלה שציפיתי לה כי הקישור הזה היה קישור למתקדמים , והודות לשאלתך הצלחתי להסביר קצת את המנטליות של הרוכבים ברובם אנשים פשוטים בעלי דבקות דתית קיצונית , שעבורם הרכיבה היא הרבה יותר מתחרות זהו משהו כמו מלחמת שוורים : זהו פולחן . נתי

הסיבה האמיתית לנשיקה היא הקדשת

הזכיה המדהימה שלו לחברתו המנוחה שהמדליון כנראה מזכרת ממנה. גם איבן באסו הקדיש את הניצחון ב לה מונז'י לאימו שבדיוק באותו יום החלה טיפול למלחמה במחלת הסרטן, אגב בתמיכה של ארמסטרונג שהגיע שני.

natyh

New member
בבקשה

מה שטענתי כל הזמן !!!! באסו לא התקיף בטור את לאנס , ופויגט חזר אחורה ומנע מאולריך לנצח עם וויראנק , אמרתי ליאיר שאנחנו עוד נשמע על כך ואמרתי לו שלדעתי ארמסטרונג הבטיח את האגף ואירגן טיפול לאמא של באסו !!! רק מיקו ואני טענו זאת כל הזמן !!! מיקו אמר שהוא ראה מכירה של הטור , ואני ראיתי דברים בגו , בבקשה עכשיו אנחנו כבר יודעים . ציני או לא אלו החיים . נתי

ido mazor

New member
נתי זה ממש לא חדש

אף אחד לא ניסה להסתיר את העזרה שלאנס נתן לאמא של באסו. כבר במהלך הטור היו ידיעות ברורות ורשמיות שהקרן של לאנס עוזרת לאמא באסו. אתה יכול להעלות ספקולציות לגבי ההשפעה של זה על הביצועים של באסו, אבל סוד לא היה. ולדעתי לאור היכולות של באסו בנג"ש הוא צריך להיות שמח על המקום השלישי שלו. וגם עם פויגט לא היה חוזר אחורה אולריך לא היה לוקח מלאנס הרבה זמן, אם בכלל...

עסקת המאה!!!

תן לי לנצח בטור, אני יציל את אמא שלך. איך לא חשבנו על זה קודם, ארמסטרונג חורג מתפקידו כפטרון של הטור, ותופס את תפקידו של לא פחות מאלוהים. לאנס ארמסטרונג הוא מלאך המוות שקובע מי יחיה ומי ימות, והוא קובע את זה על פי האינטרסים שלו (ניצחון בטור לפני הכל). נתי בעולם הקפיטליסטי שמונע ממניעים של כסף\ לצערנו גם הבריאות נקבעת על פי כסף. לאדם שיש כסף יש סיכוי טוב יותר להחלים ממחלות (סיכוי יותר טוב, אבל לא מוחלט. בסופו של דבר יש כוח חזק יותר מכסף). לאיבן באסו יש כסף, הוא חתום על חוזה לא רע, חוזה שאפשר לגמור איתו את החודש. והוא יכול לארגן לאימו את הטיפול הטוב ביותר שכסף יכול לתת, גם בלי העזרה של ארמסטרונג. ארמסטרונג ובאסו אמרו בעצמם, שהם התייעצו לגבי הטיפול של אמו של באסו, ארמסטרונג הודה שהוא עשה את הדבר הנורא, ועמד לצידו של באסו בימים הקשים של מחלת אימו. אבל זה עדיין לא אומר שארמסטרונג קנה את הטור, ובאסו בטוח שלא עשה עיסקה עם השטן, החיים של אמא שלו תמורת ניצחון בטור. יינס פויגט חזר אחורה מסיבה אחת ברורה (וגם היא נאמרה בפה מלא ולא הוסתרה), הוא קיבל פקודה מהמנהל שלו, ביארן ריס, לחזור אחורה ולעבוד בשביל הקבוצה. כל רוכב ששיך לקבוצה מקצוענית אמור לעשות בדיוק את הדבר הזה כשהוא מקבל פקודה כזו מהמנהל הספורטיבי שלו. ועכשיו למה הוא קיבל פקודה כזו, מסיבה מאוד פשוטה: ל-CSC היה הרבה יותר מה להפסיד מבריחה של אולריך מאשר לפוסטל. פוסטל לא הסכימו לעבוד ברצינות כדי לסגור את הבריחה, וריס הבין שאו שהוא מחזיר את פויגט או שבאסו יאבד את המקום על הפודיום.

natyh

New member
ייתכן שאתה צודק

וייתכן שלא , ייתכן שלארמסטרונג היה מה להפסיד , לו באסו היה חובר לאולריך שהוא בן ברית טבעי שלו . וייתכן שלא . בדיעבד אתה ואני לעולם לא נוכל לדעת מה היה קורה אילו ולכן כתב יפה עידו ספקולציות . נכון אלו הם ספקולציות: השערות ועם הזמן נראה אם יהיה או לא להן ביסוס. אני אומר שייתכן שארמסטרונג היה עוזר לבאסו גם ללא הקשר הזה וייתכן שלא . אבל לא ניתן להגיד בועז שלא היה כאן שיתוף אינטרסים שמעלה תהיות . ההסבר שלך הוא הגיוני ללא ספק , אם כי לא פחות ממספר מליוני סיבות אחרות כנגדו . נתי

"No Gifts"

הטור הזה הוא "בלי מתנות" אמר ארמסטרונג והתכוון שלא קיבל מתנה מאף אחד וגם לא יתן מתנות לאף אחד. באותו יום ב לה מונזי' היה ארמסטרונג חלש ואמר שלא בצליח להגיע לסל"ד טוב. לעומת זאת, בלי ספקולציות וכמו שנאמר קודם, באסו היה חדור מוטיבציה בגלל הטיפול שהיה ידוע עליו ולאנס לא הצליח לנער אותו בדרך למעלה. לעניות דעתי ורק מתחושת בטן לאנס כן נתן "מתנה" לבאסו באומרו: הנה לך קטע יפה לקחת, ועכשיו צא לי מהאישון כי אני "טורף אנשים" השנה. יום לאחר מכן "בפלאטו דה ביי" ראינו בדיוק למה התכוון. שוב זאת רק דעתי האישית ומתחושת בטן.

למעלה