אתם רואים את האולימפיאדה?

אתם רואים את האולימפיאדה?

האמת היא שאני מציץ מדי פעם או רואה תקצירים אבל לא ממש עוקב באופן שוטף.
בכל אופן, כשחיין בעבר הרחוק מאד, אני נהנה לראות את תחרויות השחייה. מייקל פלפס כמובן ענק. ואני מוצא את עצמי באופן פטריוטי דלה שמאטע מתלהב מיקירת קנדה פני אולקסיה. בהחלט כשרון גדול הילדה בת ה 16 הזאת. אתמול, נבחרת הנשים של קנדה נתנה הצגה מרשימה ב 200X4 חתירה כשהתקדמו לאט לאט מהמקום השביעי עד לסיום של אולקסיה שהביא אותן למקום השלישי ולרגע נראה היה שהן אפילו יכולות לעקוף את האוסטרליות במקום השני (אחרי האמריקאיות שהובילו כמעט כל הדרך).
בקיצור, מהקצת שראיתי עד עכשיו בהחלט נהניתי.

ואתם? רואים? ממה נהנים וממה לא?

והערב

היא זכתה במקום הראשון ב 100מ' חופשי. הספורטאית הקנדית היחידה שזכתה ב 4 מדליות (עד כה) באולימפידה אחת. שותפתה לזהב, סימון מנואל, היא האפרו-אמריקאית הראשונה שזוכה בזהב במשחה אישי באולימפיאדה... וגם שיא אולימפי לשתיהן...

זה לא נדיר שמתחילים להתאמן בגיל צעיר

הקושי הוא להתמיד בכך לאורך שנים- מדובר באורח חיים תובעני מאד של אימונים כל יום, תחרויות ועוד. אני התחלתי להתאמן בגיל 8 והפסקתי אחרי 3 שנים כי הבנתי שהמשמעות היא לוותר על הרבה דברים אחרים (לא שאי פעם התקרבתי לרמה אולימפית). בהמשך חזרתי להתאמן אבל במסגרת פחות תובענית ותחרותית מהקבוצה שהתחלתי בה.

PuffDragon

New member
פעם שעברה עוד ראינו קצת פה ושם,

השנה לא טרחנו. העניין די מיצה את עצמו מבחינתי.

אני עוקב בחצי עיין אחרי תוצאות

בעיקר אחרי המקצועות שבהם מתחרים סטודנטים/יות בהווה ובעבר שלי (אחת בנבחרת הרגבי, אחת בהרמת משקולות, שני שחיינים, שתי התעמלות מים) ואחרי מקצועות הרכיבה (איוונטינג וקפיצות יותר מאשר דראסז׳). קצת מפתיע, בשביל מי שהתאמן באתלטיקה קלה ושיחק כדורסל וכדוריד שנים, אבל אף פעם לא ממש הייתי צופה נלהב של התחומים האלו.

למעלה