אתם רואים מה שאני רואה?

מיכל לב

New member
אתם רואים מה שאני רואה?

למעלה ``הצ`ט של משפחות חד הוריות``! חבריה קדימה ...יום ושעה ...ולחגיגה... מה עדיף בוקר או ערב?

יו איזה ייייייייייופי , נכנסתי לשם!

החדר היה רק בשבילי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איפה אתם ? באהבה חלומית:))

מיכל לב

New member
פיספסתי אתכן,

מה אתן אומרות?! אני מוצאת שזה פשוט גדול! מתאים לכן מחר בבוקר ב11:00? (ח.ג ידידי לא שכחתי אותך,פשוט הרוב הוא כאן נשי וסוף סוף האקדמיה אישרה שזה חוקי) אז בואו נעשה את זה רשמי: מחר, אור ליום ג` ה 03/07/01, בשעה 11:00 ,יתקיים צ`יטוט פראי, חד הורי. כולם מוזמנים! אנא אשרו השתתפותכם או פרטו את הסתיגותכם. :) :))))))))))))))) מלבלבת

מיכל בבוקר איני באינטרנט חמודה

אהיה אחר הצהרים או בערב . לילה טוב מתוקה באהבה חלומית:))

תם-תם

New member
?????

מה ? מי? איפה? הלו! אין לי מושג אל מה אתן מדברות... בבקשה תסבירו לי איפה ומה. תם-תם

כאן בדף הזה כתוב בכתום צא`ט הפורום

חד הוריות. כן ממש בדף הזה למעלה, ראית ? לחצי עליו והמתיני להוראות , ומיד תכניסי שמך והופססססססססססס את בפנים בחדר חד הוריות . :) באהבה חלומית

תם-תם

New member
אני לא ממש מוצאת...

את יכולה לתת לי כיוון? זה בטח מול העיניים שלי ואני לא שמה לב.

תם תם בואי רגע חמודה

תביטי בדף של כל ההודעות שבפורום , הביטי מעלה - מתחת להודעת המנהלת שכתוב על רקע כחול -ולבין התחלת ההודעות בדף הזה -כתוב בצבע כתום ``צ`אט הפורום חד הוריות``- לחצי על השורה הכתומה- המתיני- כעבור שניות נפתח לך חלון הצ`אט , הכניסי שמך והכנסי אליו. מקווה שהצלחת חמודה . באהבה חלומית

תם-תם

New member
אז זהו, שלא

זה פשוט לא קיים ולא נראה... אין לי שום שורה כזאת, או שום דבר דומה אפילו... מישהי יכולה לשלוח לי את זה כלינק או משהו כזה?

תם-תם

New member
אני פה

יש לך איזו שהיא דרך שאני אוכל להגיע לצ`אט? יותר נחמד ומהיר ממהודעות האלו.

מיכל לב

New member
תסתכלי על הכותרת של הפורום

כתוב ``פורום למשפחות חד הוריות`` תחתזה ישנה שורה כחולה כזו שם כתוב שם מנהל הפורום ובהמשך, הודעת מנהל הפורום, שם תעצרי! עכשיו ממש תחת לשורה הכחולה, כתוב בכתום על גבי לבן: ``צ`ט חד הוריות``תלחצי ותכנסי. מצאת?

תם-תם

New member
איפה זה אמור להיות הבנתי,

אבל זה פשוט לא מופיע לי שם! הבנתי בדיוק איפה זה אמור להיות, רק שזה לא!

מיכל לב

New member
אוי חבל, מה כתוב אצלך בין

השורה הכחולה הזו לתחילת ההודעות של הפורום?

תם-תם

New member
כן!!!

אני פשוט לא מוצאת את זה... את יכולה לשלוח לי את זה כלינק או משהו כזה? כי זה פשוט לא מופיע לי. לא יודעת, כנראה יש בעיה או משהו...

מיכל לב

New member
כלינק לא, אבל חכי אני עושה ניסוי,

את הצ`ט הרגיל את מכירה? אם כן תכנסי לשם ופשוט ברשימת החדרים,במשבצת של פתיחת חדר, תקלידי ``חד הורי``

למעלה