אתם רוצים להגיד לי שאנחנו נראה את המפגרת הערסית והפרחה הזו עוד פעם(קארין)?
א אורישקי New member 12/4/08 #1 אתם רוצים להגיד לי שאנחנו נראה את המפגרת הערסית והפרחה הזו עוד פעם(קארין)?
F f Sorrowsס Lady New member 12/4/08 #2 ../images/Emo129.gifלצערנו הרב, כן. ראיתם איזו שמלה היא לבשה שם? אתם חושבים שמישהו היה צריך לספר לה שזה לא מועדון חשפנות?
../images/Emo129.gifלצערנו הרב, כן. ראיתם איזו שמלה היא לבשה שם? אתם חושבים שמישהו היה צריך לספר לה שזה לא מועדון חשפנות?
F f Sorrowsס Lady New member 12/4/08 #5 ../images/Emo129.gifהמשפט בחתימה שלך.. זה השיר של לקונה קויל?
J JoNy Boi New member 14/4/08 #17 כי את מומחית לעינייני סקסיות נכון? במיוחד שמה שמדליק אותך זה בבונים שיכורים שמכים אותך.
ה הבחור בלי האוטו New member 12/4/08 #6 לא מאמין שהיא בחרה לעצמה בגדים לא שאני מסנגר עליה, אבל בטח הלבישו אותה בהתאם לטייפ שהם מנסים לבנות.
X x Marina x New member 12/4/08 #8 ../images/Emo115.gif../images/Emo71.gifכן לצערי .. אתמול הראו שהיא שוב נופלת על צליל חבל שצליל לא תגיד לה " מעניין מי הודחה לפני " שקארין תצטמצם היא והפה הגדול שלה .
../images/Emo115.gif../images/Emo71.gifכן לצערי .. אתמול הראו שהיא שוב נופלת על צליל חבל שצליל לא תגיד לה " מעניין מי הודחה לפני " שקארין תצטמצם היא והפה הגדול שלה .
X x Marina x New member 14/4/08 #11 ../images/Emo205.gif../images/Emo162.gif../images/Emo6.gif היא בטח מתכתבת עם מישהו . XD
נ נעה של הצאט New member 14/4/08 #14 כן דברו איתיייייייייייי בא לי להחליף את הכינויי שלי בימקום נעה של הצאט לנעה בחורה מהמעלית מה אתם אומרים.??? יפה נכון?
כן דברו איתיייייייייייי בא לי להחליף את הכינויי שלי בימקום נעה של הצאט לנעה בחורה מהמעלית מה אתם אומרים.??? יפה נכון?