3 האמזונות הגיעו למסקנה שעליהן לשרוד עד הסוף יחד. קרן - היא אחת משלושת הנשים המועדפות על איתן ולכן מקומה [יחסית] מובטח. אתי- היא על תקן הגודזילה שנותנת בריטינג.... נשארה ליהי- עליה להיצמד למישהו כמו ה- %^& הניצמד לספינה [ בן] ושואל :"מפליגים"? אחרת איך אפשר להסביר את העובדה שכל הבנות שמחו לקראתו חוץ ממנה?
אז מה זה אומר כל זה? היא מוכנה להתנשק איתו בשביל להישאר במשחק? איכסההההההההההההההההההההההההההההההה איזו מן בחורה היא? יכול להיות שפתאום היא לא מרגישה גועל אלא הידלקות או אהבה? מגועל לאהבה? ועוד יחסית מהר? מאד מוזר.
ויסלחו לי כל אוהדיה.ההבדל המהותי הוא שלאורטל יש יותר ניסיון בעניינים אלה על סמך עדותה.הייתי הולך אפילו רחוק יותר ואומר שבשפה העברית יש מילה די מפורשת להתנהגות שכזו המבוססת על אינטרס כלשהו שאינו רומנטי גרידא.
אחרת הייתי חייב להאמין שאתי היא הדמות הפופולרית ביותר באיזור הצפון ושקרן היתה חברה טובה של אתי לו פגשה אותה לפני התכנית.האוזן שלי לצערי או לשמחתי,סלקטיבית יותר...
עוד בפולניה הייתי סקפטי.... יתכן ואני טועה אבל משהו באינטואיציות מרגיש לי שאורטל נואשת לקשר עם איתן - יש בה משהו מתמוגג ומתמסר כזה כשהיא איתו...שוב, יכול מאד להיות שאני טועה...
להישאר במשחק זה הכי זול בעיניי. ראיתי שהיא לא מרגישה בנוח, היא קוראת והוא לוקח את זה ממנה ושם בצד כדי להתקרב אליה. אני כבר הרגשתי לא בנוח. אבל אם להישאר במשחק זה יותר חשוב מרגשות אז אין לי מה לומר יותר
את ליהיא אני עוד מבינה. ההתנהגות שלה מעוררת גועל אך אני מבינה שעבורה כל האמעים כשרים כדי להישאר בוילה. אבל החנייבעץ הזה, בן, זה פשוט נשגב מבינתי איך הוא מוכן להיתבזות ככה.