אתם רוצים להגיד לי....

נעמה8080

New member
אתם רוצים להגיד לי....

שליהי עם בן ככה רק בגלל היא לא רוצה שיעיפו אותה מחר? כי כשראיתי אתמול הרגשתי קצת שהיא לא מרגישה בנוח לידו.

niva99

New member
איך נגיד זאת בעדינות?

3 האמזונות הגיעו למסקנה שעליהן לשרוד עד הסוף יחד. קרן - היא אחת משלושת הנשים המועדפות על איתן ולכן מקומה [יחסית] מובטח. אתי- היא על תקן הגודזילה שנותנת בריטינג.... נשארה ליהי- עליה להיצמד למישהו כמו ה- %^& הניצמד לספינה [ בן] ושואל :"מפליגים"? אחרת איך אפשר להסביר את העובדה שכל הבנות שמחו לקראתו חוץ ממנה?

נעמה8080

New member
לפני כמה ימים ליהי אמרה שבן מגעיל אותה

אז מה זה אומר כל זה? היא מוכנה להתנשק איתו בשביל להישאר במשחק? איכסההההההההההההההההההההההההההההההה איזו מן בחורה היא? יכול להיות שפתאום היא לא מרגישה גועל אלא הידלקות או אהבה? מגועל לאהבה? ועוד יחסית מהר? מאד מוזר.

רינתי77

Active member
כשאנשים מרגישים שבוערת להם

האדמה מתחת לתחת, הם עושים ברית גם עם השטן, אז בטח שנשיקה עם בן זה מחיר קטן לשלם... תמיד אפשר לצחצח שיניים אחר כך...

niva99

New member
מה עוד שמעורב בכך הסיכוי לזכות ב- ../images/Emo130.gif

poseidon111

Active member
ליהי לבן זה כמו אורטל לאיתן

ויסלחו לי כל אוהדיה.ההבדל המהותי הוא שלאורטל יש יותר ניסיון בעניינים אלה על סמך עדותה.הייתי הולך אפילו רחוק יותר ואומר שבשפה העברית יש מילה די מפורשת להתנהגות שכזו המבוססת על אינטרס כלשהו שאינו רומנטי גרידא.

niva99

New member
אבל בתוכנית של אתמול אורטל העידה על עצמה ש...

מזמן לא הייתה עם גבר ומכאן כל ההתנהלות הגמלונית /ההססנית שלה עם איתן [ תקרית הקמח למשל].

poseidon111

Active member
אם הייתי מאמין לטסטמוניות שלה כמו של "מלאכית"

אחרת הייתי חייב להאמין שאתי היא הדמות הפופולרית ביותר באיזור הצפון ושקרן היתה חברה טובה של אתי לו פגשה אותה לפני התכנית.האוזן שלי לצערי או לשמחתי,סלקטיבית יותר...

niva99

New member
הקיצר (איך נאמר ב"חמישיה הקאמרית" ?)

עוד בפולניה הייתי סקפטי.... יתכן ואני טועה אבל משהו באינטואיציות מרגיש לי שאורטל נואשת לקשר עם איתן - יש בה משהו מתמוגג ומתמסר כזה כשהיא איתו...שוב, יכול מאד להיות שאני טועה...

נעמה8080

New member
בחורה שמתנשקת עם מישהו שהיא לא רוצה בשביל

להישאר במשחק זה הכי זול בעיניי. ראיתי שהיא לא מרגישה בנוח, היא קוראת והוא לוקח את זה ממנה ושם בצד כדי להתקרב אליה. אני כבר הרגשתי לא בנוח. אבל אם להישאר במשחק זה יותר חשוב מרגשות אז אין לי מה לומר יותר

רינתי77

Active member
את יודעת מה, נעמה..

את ליהיא אני עוד מבינה. ההתנהגות שלה מעוררת גועל אך אני מבינה שעבורה כל האמעים כשרים כדי להישאר בוילה. אבל החנייבעץ הזה, בן, זה פשוט נשגב מבינתי איך הוא מוכן להיתבזות ככה.

החרמנות מעוורת...בן צמא למגע וריגוש

יש מצב שהוא דווקא כן לוקח בחשבון שליהי מנצלת אותו, אבל הוא מדחיק את זה כי הוא ממש רוצה להתקדם איתה ולספק את יצר חרמנותו אחרי חודש וחצי בוילה...

רינתי77

Active member
אם הוא מוכן להתבזות מול

כל עם ישראל כדי שאולי, אולי, סיכוי קלוש ביותר שיהיה זיון, אז אדרבא, מגיע לו...

כמו שהוא אמר אתמול בלילה

בשיחה בחצר הבנים עם יוני..."מה אכפת לי זה רק משחק...העיקר שהתנשקתי עם ליהי..." (אני לא בטוחה שהציטוט מדויק ,אבל בערך)

Klayhamn

New member
לא מדוייק

הוא גם הרים את הידיים באוויר במחוות נצחון, כמו רצה לומר: "יש! נישקתי את הסוסה הכי רזה בוילה!"

זה מה שכתבתי אתמול

סוג של זנות...אם לא היתה הדחה, ליהי לא היתה מתנשקת איתו, זה לגמרי אינטרס שלה להמשיך במשחק...הלוואי ואיתן לא יתחשב בזה...

למעלה