אתם רשאים

TheWhiteTigris

New member
אתם רשאים

להתחיל לנחם אותי... התחלתי היום את הקורס לפסיכומטרי.

Lanni

New member
גם אני מנחם אותך.. למרות שאני זה

אותו אחד מלמעלה..
אבל האחרים לא מנחמים אותך ולא רציתי שתתאבד לנו או משהו כזה..
לא לדאוג.. גם זה יעבור (מקווה בשבילך שבפעם הראשונה)

Akuna Matata

New member
../images/Emo5.gif

מצטערת.. אין לי תנחומים.. עברתי את הקורס הזה פעמים! אני עדין בצמרמורות ממנו.. מה שכן אני מאחלת לך שהמאמץ יהיה שווה, ותקבלי ציון הרבה יותר גבוה ממה שאת רוצה

pain is MY love

New member
מה הבעיה?

לא משקיעים לא לומדים שמים זין ומקסימום מריצים צחוקים בשיורים ודברים כאלה.. אני וחברה שלי למשל דיברנו וריכלנו חופשי כל השיעורים בקטנה אח שלי!

בשלולית

New member
גם אחותי התאומה עושה... לא יודעת

אם כדאי לי לעשות... אבא אמר לי לא לעשות... אחותי פשוט רוצה ללכת לעתודה בצבא... אז היא צריכה את זה.... כדאי לי? נ.ב. שטויות תעבור את זה! קשה קשה אבל עוברים הכל בסוף
- גישתי החדשה לחיים

pain is MY love

New member
עצה שלי?

אל תעשי. כי אני עשיתי (בעיקר כדי לרצות את ביג דאדי שלי) וזאת הייתה הטעות של חיי. כי זה דפק לי חצי מהחופש אבל מילא זה בגלל שלא היה לי ת'ראש ות'כוח להשקיע אז סתם הייתי מעבירה את הזמן בשיעורים ובסוף לא יצא לי מזה כלום עכשיו אני הולכת לצבא וממילא במהלך השירות או אחריו אני אעשה את הקורס שוב אז יוצא שסתם ביזבזתי זמן כי בגיל הזה ובתקופה הזאת הפסיכומטרי זה הדבר האחרון שהתאים לי בחיים!

בשלולית

New member
כן זה מה שאבא אמר לי...

אחותי עושה בשביל הצבא - לעתודה בגלל זה הוא ממליץ לה אבל הוא אומר שלי לא כדאי לעשות... טוב נו ביומולדת שלנו אני לא אלמד והיא כן! חהחהחה

TheWhiteTigris

New member
טוב שכחתן לגביי דבר אחד...

שאני רוצה להגיע לאוניברסיטה ללימודים גבוהים, ולכן אין לי בדיוק את אפשרות הבחירה... אבל המזל שלי שעשיתי בשכל, ולא מיהרתי לפסיכו' כמו חלק' מחבריי שעשו בי"ב. אני סיימתי ביה"ס, סיימתי צבא, ועכשיו ובזמן הפנוי אני אנצל אותו ללמוד כמו שצריך לפסיכו'...

בשלולית

New member
לא שכחנו את זה...

כי דיברנו עליי ולא עליך
וזה ברור שאתה מתכוון להגיע לאוניברסיטה ללימודים גבוהים - הריי בשביל זה צריך את הפסיכו' לא? ואגב, זה בדיוק מה שאני מתכוונת לעשות, לסיים ביצפר וצבא ואז לעשות את הפסיכו'... בכל אופן... המון בהצלחה!!

MAX D

New member
שטויות- זה עובר מהר,

לא רציני בכלל אם הכוונה היא ללמוד ולא להעביר את הקורס

למעלה