אתם שואלים~ משחק

karyn

New member
אתם שואלים~ משחק ../images/Emo3.gif

(לקוח מפורום אינויאשה) אוקי המשחק הולך ככה: 1.אתם בוחרים דמות (מבליץ' כמובן) שאתם רוצים לשחק בתורו 2.כול שבוע עושים את המחשק הזה 3.מהלך המשחק הולך ככה: א.אנשים שואלים אותכם שאלות (רצוי כמה שיותר מטורפות כמו באיזה פינצטה אתה משתמש כדי להוריד שערות מהאף) ב.מי שתורו השבוע עונה בתור הדמות שלו הבנתם? יש לכם שאלות בנוגע למשחק? אתם רוצים לשחק? (אם כן תכתבו איזה דמות אתם רוצים להיות)

karyn

New member
הנה דוגמא:

נגיד השבוע תור איגצו שאולים אותו: איגצו איך קוראים לך? איגצו עונה: WTF??? וכמובן התשבות צריכות להיות בהתאם לדמות והשאלות צריכות להיות הכי מטורפות שיש

אנוכי סוי פונג!../images/Emo15.gif

סגדתי לה מאז 32.... אני רוצה זכויות! סוי פונג אהובתי הקפלה והאשוחה שנבגדה על ידי יורואיצ'י!
יורואיצ'י הביצ' הזו נטשה אותה! וסוי פונג הלכה אחריה כמו כלבלב קטן חמוד ובישי! והיא נטשה אותה!

Neon taichou

New member
לא! אני סוי פונג! גנבת!!1

ואני מסכימה. D: יוראיצ'י כזאת כלבה {חתולה?}.

Hinamori

New member
לאאאאאאאא למה קראתי.

*מרביצה לעצמי* בעצם ידעתי את זה אבל >: קראתי שהיה סימון !!!!!!!!!1111111 לאאאאאאאא אני כזה כישלוווווןןןןןןן ;_________________________________;

Neon taichou

New member
מה פתאום, סוי פונג! -סוקלת-

אף אחד לא מעוות את שמה של אהובתי {השנייה} ויוצא מזה לא-נסקל!!!11;

Hinamori

New member
לללללללללא !

אם זה היה סוי פונג היו כותבים Suy, אבל זה Sui. ברומאג'י I זה אי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 >_<

Neon taichou

New member
זה לא Sui, זה Soi.

ומה אכפת לי מהרומאג'י? אומרים את זה סוי, לא סו~אי.

Hinamori

New member
אני לא מתווכחת עם לונאר.

ובטח שאיכפת לך, רומאג'י זה יפנית בABC. אם כותבים Sui Fong זה סואי פונג.

Neon taichou

New member
לא ככה כותבים את זה, לונאר עילגים.

תפתחי בבקשה את פרק 55 בדקה 8:19 ותשמע איך אוקיטאקה קורא לה. האם הוא מבטא את זה "So-ee", או שהוא אומר "Soifon"? האמת היא שאני לא מבינה כלום ברומאג'י, אבל כל תרגום כותב את השם שלה אחרת. לונאר ~לא~ מגניבים. מנגה ריין מתרגמים יותר טוב מלונאר, אז אני איתם. ==

Hinamori

New member
תפתחי את את 56.

ותקשיבי טוב טוב. דקה ה16:20. סואי פונג [[ובאמת כותבים את זה עם O ולא עם U .-. נוטוב גםקופיםנופליםמעצים אומשו]]

למעלה