אתם שרים לילדים שלכם?(שאלה לאבות..)

shno

New member
גם וגם

אני שר לה הרבה פעמים בהחתלה ("פילפילון" מאוד מרגיע אותה), וגם כשאני נוסע איתה באוטו, אז אני שר לה את השירים ששומעים ברדיו/דיסק. משום מה היא מוצאת שקול העורב שלי נעים, מרגיע ולעיתים משעשע. אני לא נעלב בכלל

schlomitsmile

Member
מנהל
אבא של הילדים שלי שר להם, וגם רוקד איתם. מחזה מרנין ומשעשע מאד... פעם גם היה מנגן להם ב../images/Emo168.gif

חנול

New member
שאלה מצוינת! ולמה?:

היורשת שוחה פעם בשבוע בחוג שחיה לתינוקות. המדריך בחוג (כל כולו נשמה) שר בלי הפסקה, חצי שעה שלמה (וככה שיעור אחרי שיעור), אבל, אף אחד מהאבות במים (ומשום מה יש שם רוב של אבות..נושא לעוד שרשור) לא שר איתו. מצד שני, אנחנו האימהות בצד שרות עם המדריך. התואילו לפתור את התעלומה? מדוע אבות לא שרים בפומבי? יצוין כבר ועכשיו שאני, טרם לידת היורשת, לא העזתי להשמיע קולי אם רק היה זבוב בחדר חוץ ממני, והנה עם היוולד היורשת, תמו הפאדיחות-לא-נעים-שתשמעו-את-הקול-שלי, אבל אצל אבא זה עדיין קיים...

מחשבות

New member
אולי כי גברים לא רוצים לעשות דברים

עליהם יחטפו ביקורת, שלא לומר, מבטים חורכים? אני לא שר משום צער הילדים. אני גם לא אוהב ששרים לידי.

חנול

New member
גם הדרור לא חיי על שיריו...

אתה חושב שקולי כקול הדרור? ...אולי כעורבני...וגם אני כאישה לא נהנית לעשות דברים שעליהם אני "אחטוף" ביקורת..ובכל זאת..את זיו קולי הקטנה שומעת כל הזמן...לא קונה את התירוץ שלך..

שי ז.

New member
מזייף להן לא מעט

ולשם ההגינות אני חייב להתוודות שאני זייפן נוראי.

איל35

New member
שר לה והיא שרה לי

שרים לא מעטה, מקלטות, טלויזייה וספרים. אישית אני אוהב להתילד ולשחק "בגובה העיניים"
היא בת שנה ושבע והכי כייף זה לשמוע אותה שרה ומדקלמת סיפורים. הלהיטים כרגע הם: סביבון סוב סוב סוב, כל שירי הספר פרפר נחמד, גן גורים ודקלומים מהרבה ספרים (חנן הגנן, איילת מטיילת, משירי מריים ילן שטקליס ועוד..). לרוב היא נגשת לעבר מדף הספרים ומבקשת ספרים מסויימים. מתוקונת להפליא.

לא רק ששר, אלא מעביר לו את המורשת

המוסיקלית האיכותית של זמרי האהוב. ומזה חודשים אחדים, הילדון כבר שר לבד: "מוֹ היה טוב, יֶה גם מ-חאאאאאאאר"

אני זייפן נוראי

ועד שבואה של ניצן ממש, אבל ממש, לא הכירתי שירי ילדים. לפני יותר משנה וחצי גם אנחנו היינו בחוג בריכת התפתחות לפעוטות וגם שם המדריכה שרה כל הזמן. פתאום מצאתי את עצמי מזמר לבת שלי והיא מזמרת עלי בחזרה. כמו: שלושה גמדים.. פיל פיל, פילפילון... (הייתם צריכים לראות את תגובתה בזמן המלחמה בספרי, ברמת גן, שרה לפילים
) ידיים למעלה... פלפלת שרה לה בלי סוף ובמעון היא הראשונה שקמה לרקוד כאשר המטלפות שמות דיסק. הכי קטעים היה שהייתי עושה לה.. לה.. לה.. מתוך השיר "ספידיי גונזלס", אבל רק את הלה.. לה.. לה... והיא הייתה מטה את הראש הצידה ובמבט של אהבה ללא פשרות
ועושה לי בחזרה לה... לה... לה....

שר מדי פעם - לא שירי ילדים

אלא של זמרים/ות אהובים עליו. אני מחברת שירים וגם שרה שירים מוכרים.

hirshfe

New member
לא מפסיק לשיר

בעיקר שירים ממוצאים למנגינות מכורות

shno

New member
היום בבוקר הלך לי הגרון מהשירה...

היו כאלה פקקים, שהנסיעה להורי לקחה המון זמן שבמהלכו זימרתי לה כרגיל את השירים שבדיסק המתנגן. היה מתיש

למעלה