אתם תהיו גאים בי! WILD מוצלח (כמעט)

BladeRaider

New member
אתם תהיו גאים בי! WILD מוצלח (כמעט)

היום התעוררתי חצי שעה לפני הזמן שאני מתעורר בדרך כלל לביה"ס. החלטתי לנצל את זה לWILD לא ממש התרכזתי במשהו, פשוט שמתי לב למה שקורה. פתאום הרגשתי שאני מזיז את היד שלי קדימה אחורה (בטח הויברציות החלשות) אחרי זה הרגשתי את הגל של הויברציות החזקות אחרי שניים שלוש כאלה החלטתי לבוד אם אני משותק, והרגשתי שאני מזיז את הידיים. נראה לי שהתחלתי לחלום. משום מה איבדתי את המודעות וחלמתי חלום רגיל וקצר, ואז ניסיתי שוב. שוב הגעתי לויברציות ואז החלטתי לבדוק מה שריר התכוון שהוא הרגיש כל מילימטר ביד שלו. אמרתי לעצמי אני רוצה להרגיש כל מילימטר ביד שלי כמה פעמים, נכון יש מן הרגשת חום צורבת כזו כשהשמש מאירה על היד הרבה זמן? הרגשתי כאילו היד שלי קורנת ככה מבפנים. פתאום אמא שלי באלה להעיר אותי, התבעסתי שהיא הפריעה לי ב WILD עד שהבנתי שכבר נכנסתי לחלום. ניסיתי לעוף אבל במקום זה הרגשתי את עצמי במיטה נדחף לכיוון הקיר, ממש הרגשתי את הכרית והכל, זה היה נחמד.

Dazed&Confused

New member
תגובה

אני אכתוב לך מה שכתבתי לך בצ´אט.. אתה ממש מתקדם טוב. העיקר במצב הזה זה לזכור את התחושות היו לך ואיך שהגעת אליהן כדי שתוכל לחזור אליהם שוב בקלות ומשם להתקדם שוב, ואז אתה בעניינים.

Variety

New member
תגובה

היי, יפה מאוד! אני רואה שאתה ממש מתקדם! תמשיך ככה והכי חשוב - אל תחזור על הטעות שלי - אל תפסיק!!!! אל תתן לעצמך להפסיק! זה מאוד מאוד חשוב! בשלב המתקדם שלך זה יהיה חבל להפסיק! חלומות פז, Variety-

למעלה