אתם תהיו תה"ש

• פותח הנושא bebo
  • פורסם בתאריך

bebo

New member
אתם תהיו תה"ש ../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif

עצמו את העיניים ודמיינו שאתם ד"ר קיז´נר. אני מקבלת אבונקס בכל שבוע ביום ו´ ב-23:00 (עוד כשלוש שעות). כבר כמה ימים שנדמה לי שאני נכנסת להתקף, אבל החלטתי לחכות כמה ימים כי עד עתה ההתקפים שהיו לי עם אבונקס (2 כנראה) היו מאוד קלים וחלפו מהר. עכשיו פתאום התחלתי לחשוב שאולי בגלל שזה התקף יותר קשה אסור לי לקבל את האבונקס . מישהו יודע???

lior_r

New member
שלחתי לך מסר בעניין

אך אני את תואר הרופא עוד לא קיבלתי...
ליאור

bebo

New member
../images/Emo51.gif

תודה על התשובה ואכן קיבלתי את עצתך. גם אני עדיין בחיים.

Navva

New member
אני לא רופאה אבל ...

אני כותבת לך בשעה שאת אמורה לקבל את האבונקס (מי מזריק? את בעצמך?). אם נדמה לך שאת נכנסת להתקף, חכי ותראי. למה החלטת שהוא יהייה קשה יותר? שמעת על נבואות שמגשימות את עצמן? באשר לזריקה: אולי תתקשרי למחלקה הנירולוגית בתל-השומר, אולי אחד הרופאים מהמרכז לטרשת תורן במקרה, או שהם יגידו לך למי לפנות בשעה כזו. בניינו, החיסרון ו"יתרון המפוקפק" של הטרפצת שההתפתחות היא יחסית איטית, לא צריך ניידת שח"ל למיון,
העיקר תשמרי על מצב רוח טוב. וסוף שבוע נעים. נאוה

RomiVais

New member
היי בבו... ../images/Emo24.gif

אני ממש ממש ממש בדעה של נאוה. לפני הכל, אל תשכחי שהשינויים הלא כל כך טובים במזג האוויר יכולים להשפיע. החום הוא לא כל כך חיובי עבורנו... בכלל, לא רק לחולי טרשת. עכשיו, רק את מכירה את הגו שלך ויודעת מה בכל זאת בגדר ה"נורמלי". כך שאם את חושבת שאת בהתקף, שווה לגשת לבדיקה. ואולי תקבלי סטרואידים שיעבירו את ההתקף וישפרו את מצבך הפיזי. לגבי הזרקת אבונקס בזמן <אולי> התקף, לצערי אין לי מושג... אבל תבררי את זה אם יש לך ספק. מקווה שתרגישי טוב בהקדם האפשרי וסוף שבוע נפלא לך ולכולם..

Medikan

New member
נאוש......../images/Emo24.gif

את דעתי בנושא את יודעת , לטיפול, חוץ מאשר אפקט פסיכולוגי יש גם, לפחות אצלי השפעה פיסיולוגית. נכון שזה לא מה שכתוב ברשימת ההשפעות של ה- FDA אבל עובדה...... את מרגישה שזו החלטה שלך בלבד? במקרה שלי, ההחלטה בהחלט הייתה של שנינו, אמנם אני חולת טרשת אבל זה משפיע על כל המשפחה. הוא כל הזמן אמר לי שהוא שומע את המיאלין שלי נאכל, וההחלטה להתחיל בטיפול היתה גם בשביל השקט הנפשי שלו. בכל מקרה, תרגישי טוב, ושההתקף יעבור במהרה בימנו אמן!
מדי

Medikan

New member
כתבתי את התגובה במקום הלא נכון.....

ובבו, קראתי את ההודעה קצת מאוחר , ואני מקווה שקיבלת מענה לגבי הזריקה, שתפי אותנו. ים של בריאות
מדי

bebo

New member
אין דבר, העיקר הכוונה...

קיבלתי כל מיני עצות, ואת יודעת, ערב שישי ואין כל כך עם מי להתייעץ. אז אחרי הכל נועצתי בעצמי ובגופי, והזרקתי. ותגובתי מוכיחה שאני עוד כאן. אין כמעט שינוי במצב הרגל ומחר לתל-השומר. ושוב תודה.

RomiVais

New member
בהצלחה בתל השומר!!! ../images/Emo50.gif

אל תשכחי לעדכן אותנו בבקשה!!! תרגישי טוב!!

למעלה