אתם
כן, כן אתם
כולכם....

prophit

New member
אתם../images/Emo70.gif כן, כן אתם../images/Emo70.gif כולכם....

עכשיו, כן, עכשיו
מאחלים לי בהצלחה
למה
יש לי ביום ראשון גיבוש טיס, איך אני מת מפחד, מה זה בא לי לעבור........ תגיבו, תגיבו, תרגיעו אותי קצת.......

prophit

New member
../images/Emo51.gif לכולם, ביום שישי אני אכנס...

ואגיד אם ני עתיד להיות טייס או לא.......

prophit

New member
תודה, שאלוהים יעזור לי, המתח......

הורג אותי, אין לי מושג מה יש שם, מה אין שם, זה שישה ימים של חושך מוחלט, וזה ממש מלחיץ, אני כבר מחכה לשיום שיש שיגידו לי אם עברתי או לא, נו מילא, אבל לפחות נראה לי שיהיה כיף........... נתראה עוד שבוע

prophit

New member
../images/Emo7.gif

לא עברתי............. סיימתי את הגיבוש אבל לא עברתי אותו, כנראה שטייס אני כבר לא יהיה (אלא אם יתנו לי לעשות שוב את הגיבוש, עכשיו או כבר מתוך השירות), בעסה טוטאלית............ אממ, איך היה
לא היה קל, היה מתיש, המון טירטורים, אין הרבה שינה, אין שעונים, שישה ימים, משימות וכל מני, מסעות, זה לא ל כמו שאומרים אבל זה לא נורא מאוד, בכל מקרה- זה חוויה......

Roobie

New member
מכיר את הבדיחה על זה שעף מקורס טיס?

אולי זה יעודד אותך
(וכן, אני יודע שיש הבדל בין גיבוש לקורס...) וקח את הכל בקלות, יש עוד המון דברים שאתה יכול לעשות בצבא, בטח אם הצלחת לסיים את הגיבוש הזה.

prophit

New member
כן, יש לי צנחנים בראיון בלבד, יש

עוד יום סיירות, לא חסרים דברים, אבל אני ממש רוצה להיות טייס אז נאי אנסה לעשות שוב את הגיבוש, אם יתנו לי, מה גם שעכשיו יש לי חום ולקת גרון, זה מאז הגיבוש אבל עד אתמול התעלמתי מזה, ועכשיו אני מרגיש ממש לא משהו- חג שמח

EdEn and NiCkY

New member
אייישששש

לא נורא נסה בפעם הבאה אבל אל תהיה שלילי עם עצמך תהיה תמידד חיובייייי

למעלה