אתם

toxic1231

New member
אתם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז מה קרה לאנשים אססור להביע את דעתם???!!! כולנו מעריצים שלה אחרת לא היינו בפורום זה.. אז בא לי להביע את הדיעה שלי שהשני שירים האחרונים שימאו לה מחרידים ומזעזעים לטעמי... ממש לא יקדם לה את הדיסק זאת זכותי המלאה ולא ביקשתי שמישהו יגיב לי על זה אז מה דנה אינטרנשיונל..לא אלוהים גם לה יכולות להיות נפילות בכמה שירים מה המושפעות המזעזעת הזאתי לבוא ולשכנע את כולם בכוח שהשיר מאוד מדהים ולהתחיל להסתכל יחסית ובלה בלה בלה המציאות שדעתי היא ששני השירים לא יפיםם נקודה... לעומת זאת "לאב בויי" ו"הכל זה לטובה" היה מפגיז אין מה לעשות תתמודדו לא כל שיר יכול להתאים לכל זמר ..ולא כל סיגנון היא יכולה למכור לקהל ולצפות להצלחה.. יש לה סגנון מסוים שאיתו היא יכולה להגיע רחוק ושתמשיך איתו.... ואין צורך בתגובות מיותרות "מאנשי יחסי ציבור" שיש פה לדנה!!!

furtadofanatic

New member
באמת את מוכנה קצת נפילה.....

היה עדיף עכשיו שיר שיהייה בטוח להיט

dandan 23

New member
אלפי תודות והלל לטקסיק על כתיבת דעתו המנומקת

מקווה שבהמשך השבוע ישוחררו שירים לטעמך :)

נכון שיש לשיר מסר ומילים חזקות וכו'

אבל מטרה של סינגל זה לקדם ולייצג את האלבום ולדחוף את המכירות , "את מוכנה" לא שיר רע , אבל לא מתאים כסינגל ואני לא מבין על מה המהומה , אני כבר כתבתי את זה כאן מלפני חודשים רבים , ועכשיו כולם באים ומתלהמים. השיר רוקיסטי מדיי , לחן כבד , הפקה רועשת מדיי , השיר פשוט לא עובד לטעמי ולא יעבור פלייליסטים. יש לי את השיר חודשים רבים ועדיין אחרי אינספור השמעות הוא לא "גדל עליי". והכל כזה חבל , כי יש שירים כאלה מדהימים באלבום שיהיו להיטים ענקיים כמו יאללה בלגן וסרט הודי עם עידן יניב , יום הולדת ועוד. זה לא שהדיסק החדש של דנה כבר מכר פלטינה שהד ארצי יכולים להרשות לעצמם להוציא סינגל "לא בטוח" העיקר בשביל המסר...חבל לטעמי , אבל הלוואי שאני טועה ושהסינגל כן יצליח. מגיע לדנה להצליח.

יש לי משהו להגיד לך חמוד...

לבוא לפורום הרשמי של דנה שהיא שיחררה את הסינגל המדהים.. מדהים.. "הכל זה לטובה".. לא זכור שרשמתם שזה מעולה ומפציץ כמו שאתה אומר.. אמרתם שיר נחמד אבל לא משהו.. לגבי לאב בוי.. נכון שיר עשה קידום יפה אבל המסר שלו על מניות.. על סקס... וכמה אפשר לעשות השוואות בין לזה לבין לזה זה שתי עולמות שונים ומשונים!!! תפנימו!!! אין צורך השוואות!!!!! ושהיא באה עם שיר כמו "את מוכנה" או שיר "בחורבות האהבה".. הביקרות שאנשים אומרים זה ואני מצטט: "מזעזע, זוועה, וכו' " למה לא להגיד כל הכבוד לדנה שהיא ניסתה ללכת למקומות אחרים?.. למה לא להגיד כל הכבוד על האומץ שיש לדנה ללכת למשהו אחר ולעשות זאת באיכות?.. למה יש לקטול? למה ישר להגיד דברים שלילים?.. וואלה זמרת שיש לה פה שנות קריירה מנסה ללכת למקומות אחרים עם המוזיקה וקצת לצאת מהפופ.. וואלה דנה כל הכבוד לך רק על האומץ ללכת למקומות אחרים ושונים... אשרך!!!!!!!!!!! דנה אומנם זמרת שעושה פופ.. דאנס באיכות יותר מכל הזמרות "הפופ" שיש בארץ.. אז שהיא עושה משהו אחר, זה לא טוב?! זה גרוע?! ומה שהכי מפליא אותי.. כן.. באופן אישי שהמעריצים של דנה מהחלת הקריירה שלה.. ולא איך שיצא "צ'ינקוומילה" ואז אומרים אני מעריץ של דנה אומרים שזה לא שירים טובים.. ושאני אומר לא שירים טובים אני מדבר על "את מוכנה" ! ("מאנשי היחסי ציבור שיש לדנה פה") כמו שאתה אומר.. לפחות אותם אנשים יודעים לעריך דברים שאומנית שלהם עושה.. ויותר מזה.. יודעים לעמוד מאחורייה בשירים שהיא עושה במיוחד בהשמעות רשאוניות שמקבלים פה בפורום.. "רוצה עוד סיבובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ??? אז את מוכנהההההההההההההה!!!"

toxic1231

New member
דנינהה

אוייש ממש מרגש את הורסת ... אני מעריץ את דנה עוד מלפני שידעת אם את הומואית או לא..אז אל תנסי לבוא ולהראות שאתה מבין משהו..תשב בפינה בשקט!!

קודם כל דני בשבילך!

דבר שני דבר בצורה קצת יותר מכובדת.. חמודההההה ואת ההרמות שלך תעשה על מישהו אחר לא עליי.. !!! אני מקווה מאוד שבזה היעניין יפסק..

לכל הסוגדות למיניהן כנסווווווווו

עם כל הכבוד לשירים החדשים דנה כבר הוכיחה בעבר שרק השירים המשוגעים והמקפיצים שלה עושים את העבודה!!! למען האמת עם כל זה שאני מעריצה שלה מהיום שסעידה התפרסם יש שירים מהדיסק יותר ויותר והחלום האפשרי וגם מFREE שעד עצם היום הזה אני לא יודעת את המילים שלהם בגלל שהם לא עושים את זה וזה ממש לא דנה תבינו כבר אם היינו רוצים שדנה תהיה כמו מירי מסיקה קרן פלס או מישהי פלצנית כמוהן היינו בפורומים שלהם!!! ועובדה שחוץ מאני לא יכולה בלעדייך (ויש מצב שאני טועה ויש עוד כמה שירים) וגם רק ההתחלה שלו שקטה אף שיר שקט של דנה לא הלך וגם אלה שהם שקטים הצליחו רק בזכות רימיקסים של די ג'י אחר בכל אופן דנה אם את קוראת או כל אחד אחר שקשור אליה חאלסססססססססס לחפש להיות מיינסטרים כי את לא ובגלל זה אני כ"כ אוהבת אותך ואת כל מה שקשור בך תלכי על הכי משוגע הכי נועז הכי סקסי כי ככה אוהבים אותך ובגלל שהעזת כבשת כ"כ הרבה אנשים!!! אז עם כל זה שאתם מעריצים אותה וסוגדים לה באיזשהו מקום באמת יש מקום לאובייקטיביות עם כל ההערצה!!!

מה קטע???

מה קרה לכם??? "את מוכנה" - שיר ממש יפה (בלשון המעטה)...למה לקטול, חברים.. ככה זה צריך להיות - משהו שלא דומה לכל האלבום. ואם אצל דנה, זה השיר שמתבטא ומתמצא בצורה השונה, אז למה לא? גם כסינגל הוא ממש טוב! אי-אפשר לשפוט על-פי כמה שמיעות בודדות..כל שיר זה אוירה ומצב-רוח. אני בטוח שברגע מסויים אפשר לאהוב שיר שממש לא היה עושה לנו את זה בסיטואציה אחרת.. אז יאללה, די ! דנה יודעת מה היא עושה, ואתם תראו שהשיר כובש! לי באופן אישי זה היה מקפיץ מה-40 שניות שאחרי תחילת השיר. ואחרי כמה שמיעות אני פשוט מאוהב, ואני רוצה לשמוע אותו בצורה נכונה - לפי סדר השירים בלאבום. לכן אני שמעתי אותו רק פעמיים, וזהו ! לילה טוב !

למעלה