אתם...

gun the LOVE

New member
אתם...

אתם באמת מודים שאתם חנונים...? כי רוב החנונים לא מודים בזה... אפשר פשוט לקרוא לזה בשם השני... לא מקובלים....

gun the LOVE

New member
עוד שאלה...

עשיתם פעם מפגש חנונים? אם כן,אני מניח שזה היה מצחיק אם לא,אז מניח שיהיה מצחיק אם תעשו

RichardSmith

New member
המממ...

למה להיות מקובל כל כך חשוב? כלומר להיות בינוני, משעמם, אפרורי, חלק מהעדר, חלק מהמיינסטרים... פשוט מדכא. כן, אנחנו חנונים גאים! (אומנם לא בהכרח בקטע של גאווה...) ושמע... יוסי סיאס... מה הקטע?... תודה על הרעיון לעשות מפגש... לא היינו יכולים בלעדיך.

sagima

New member
קודם תסיים בית ספר

ואז שים לב איך "מקובלים" ו "לא מקובלים" הוא יותר לא חלק מהלקסיקון שלך.

אממממ...

אתה רומז אני אמור להיות אחד מאלו

הממ..

מניח שמדובר על התיכון.. יש הרבה קבוצות של גיקים בתיכון, שבהם זה כבר "מגניב" להיות גיק. הכרתי לא מעט כאלו.. אז לא בהכרח כולם "לא מקובלים"

pieceofmadness

New member
כולם כאן מנוזלים בעליל, ממושקפים, ומכוערים

זה מה שעושה אותנו מגניבים! אני, אגב, הייתי מלכת הכיתה בתיכון. (ווידוי מביש!) זה דווקא גרם לי להרגיש טיפשה להחריד, ומשועממת. אז עזבתי כדי ללמוד דברים יותר מועילים. המעמד ההוא הרגיז אותי ועשה אותי צמאה למשהו אחר ומאתגר. אני בטוחה שיש כאן גם כאלה שהם ממש לא מקובלים, אבל לא תמיד זה נובע מתוך שוני שהוא גרוע. לפעמים השוני הזה הרבה יותר מרתק ועוצמתי. (ולפעמים לא, בסדר?)

מתן4ל

New member
אני מוכן לקרוא לעצמי

טיפש, שמן, רע, נגע, עץ , פרפר או נמלה אבל בכל מקרה אני בשום אופן לא הולך לקרוא לעצמי "לא מקובל" ולמרות שאני בדרך כלל טוען שזה לא משנה אין קוראים למשהוא כל עוד כולם מבינים למה הכוונה במקרה הז זה *כן* משנה כי זה מכריח אותי לכתוב 4 תווים מיותרים כל הודעה. אם כבר תשנה את זה לשם יותר *קצר* ולא ליותר ארוך... נ.ב. בכל זאת אני מוכן לקרוא לעצמי ככה אם אתה מסכים פשוט לקרוא לעצמך בשם השני: "הנרי השני לבית פלנטג'נט מלך אנגליה ודוכס אנז'ו בנה החוקי של מתילדה (שהשם שלה קצר לצערי) וג'פרי היפה, דוכס אנז'ו אויבו המושבע של לואי השביעי מלך צרפת ואביהם של הנרי המלך הצעיר ג'פרי, דוכס בריטני ויורש הכס הלא הוא ריצ'רד לב ארי, הידוע עד היום בתור הדוכס היחיד מבין מלכי אנגליה אי פעם שהצליח לגרום לי להכנס לאתר המפגר הזה: http://www.royal.gov.uk/output/Page62.asp "

למעלה