אתם!!! אתם כולכם מכוערים וגם שמנים אתם רעים, אני עוזב את הפורום אחת ולתמיד!!! "טוב אז ביי"
T the magnificent Dman New member 21/3/03 #1 אתם!!! אתם כולכם מכוערים וגם שמנים אתם רעים, אני עוזב את הפורום אחת ולתמיד!!! "טוב אז ביי"
R RoyalWizard New member 21/3/03 #2 חחחחחחחחחחחחח תראה את עצמך מכוער קטן עם תלתלים ופרצוף מעוות שמנסה להתלהב חחחחחחחחחחח
ת תדמיינו שם יפה New member 21/3/03 #3 ../images/Emo10.gif טוב...אם זה מה שאתה חושב עלינו...אז... ביי... !!!!
T the magnificent Dman New member 21/3/03 #4 אתם!!!!(2) הנה אני עושה הודעת פרידה אחרת לבקשת נחמה...: אתם רעים אני הולך "טוב אז ביי"
ת תדמיינו שם יפה New member 21/3/03 #5 דיייייייי כבררררררר!!!! א-ל ת-ל-ך!!!! אני לא אהיה רעההה!!!! תפסיקקקק לחפש צומיייייי!!!! ותפסיק להתנתק באמצע שיחות!!!!
דיייייייי כבררררררר!!!! א-ל ת-ל-ך!!!! אני לא אהיה רעההה!!!! תפסיקקקק לחפש צומיייייי!!!! ותפסיק להתנתק באמצע שיחות!!!!
R RoyalWizard New member 21/3/03 #6 נחמה את לא מבינה??? הוא מסובב אותך!!! הוא כל הזמן מנסה לקבל תצומי!! ואני כל הזמין הולכת אחריו!! הוא אפילו לא הלך כי אם כן הוא כבר לא היה כותב הודעה שניה!! הוא סתם מחפש תצומני! אז אם שירצה שילך מפה!
נחמה את לא מבינה??? הוא מסובב אותך!!! הוא כל הזמן מנסה לקבל תצומי!! ואני כל הזמין הולכת אחריו!! הוא אפילו לא הלך כי אם כן הוא כבר לא היה כותב הודעה שניה!! הוא סתם מחפש תצומני! אז אם שירצה שילך מפה!