אתם

squall100

New member
אתם

כמו שחששתי כאן אני לא יכול לצערי לדבר לבני אדם אלא ליהודים ותדעו לכם שאני יכול להעליב את הדת שלכם וכשהעלבתם מוחמד לא העלבתם אותי כי אני נוצרי אבל אני בהחלט מתגאה שאני ערבי כמו שכול הקהילה הנוצרית מתגאה בכך אני בהודעה שלי לא העלבתי שום דת לא אימתי לא זלזלתי ואיזה תגובות אני מקבל תגובות איומים אבל זה לא הזיז לי כי מי ששלח את המכתבים הם יהודים היתי צריך לשמוע לחבריי ולא לשלוח הודעה לפורם הם אמרו לי``חבל לך על הזמן הם סתם יהודים``אבל אני חשבתי שיש תקווה אבל לצערי הנה מה שאני רואה פראי אדם שמאימים חבל שהיטלר זכרונו לברכה לא הרג את כולכם אבל אל דאגה יבוא יום ואנחנו הערבים נעשה את זה נוצרים ומוסלמים ולפעם ה 100 אני גם יכול להעליב את הדת שלכם אבל אני לא רוצה כי אנחנו הנוצרים והמוסלמים לא נהגנו להעליב דתות כמוכם מספיק למשה המסכן שברח ממכם כשהתחלתם להתפלל לזהב כמו משוגעים זה אומר אפילו הנביא שלכם נמאס לו מכם ואתה חושב שמדינות ערב עושים חשבון לישראל????לא לישראל יקרים שלי אלא לארה``ב כי ישראל חיזזבאללה יוכל לחסל אותה

hreuven2

New member
אלוני-למחוק את הכלב

היה לנו מספיק עם היטלר גם בלי הכלב הזה,הוא מהווה אגב דוגמא לאבדן כושר ההרתעה ולנמיכות הקומה,שיכתוב באתרים פלשתינים

אלון גל

New member
הדת זה קשקוש

הדת עושה מספיק צרות גם לכם וגם לנו והאמת לאמיתה היא שאין בכלל אלוהים הגיע הזמן שגם אתם וגם אנחנו נדאג לילדים שלנו ונעזוב את השטויות האלה הספוגות בדם אבותינו

למעלה