אתם!

• פותח הנושא K i f
  • פורסם בתאריך

K i f

New member
אתם!

יצאתי עכשיו ממקלחת, ובדיוק שיצאתי מהדלת קפץ לי משפט ממש מעודד לראש! המשפט היה: "יובל הוא ההוכחה שגם מכוערים יכולים להצליח" אין לי מושג למה... אבל זה ממש שיעשע אותי... נו, אני מכוער, אני חולם להצליח ולהראות למי שזלזל בי אי פעם... אולי אני קרוב רחוק של יובל?... נההההה... אל תתיחסו, אני סתם מסטול, השעות, אתם יודעים... אפצ'י!

לבריאות

כפיר, זו רק הוכחה בשבילך שלמרות כל הקשיים אתה עוד יכול להצליח בעתיד הרחוק.

חעחעחע

בנוסף לזה אתה גם מטומטם. ויש לך בלוג מטומטם! למרות שעוד לא נכנסתי אליו, אבל ככה לפחות אתה טוען. אני אכזרית בזמן האחרון
אחח זה כיף

elezrit

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני מסכימההה אהבתי לגמריי..
ולבריאות..

K i f

New member
אלו שהגיבו לי, אתם נורא נחמדים...

לא חשבתי שמישהו יגיב... טובי, את צודקת ^-^... בן, הייתי היום בנ"צ, רציתי להתקשר, אבל לאדע למה לא עשיתי זאת @_@ בגלל שאני צומי, רציתי לומר לכם משהו חשוב! היום, הייתי צומי(דה), נסעתי לנס ציונה, לפגוש אנשים מהתיכון, שיכתבו לי במחברת המאגניבה דברים לגיוס! וכן, את חלקם הצלחתי לתפוס, לקראת סוף אוגוסט אחפש את החצי השני שלא הספיק
קיצר, אני רוצה שאתם, כן, כן, אתם, החסרי חיים שמעבר למסך, תבואו לת"א ב-22 או 23(כשיש מפגש דיסני...) ותכתבו לי במחברת, מי שלא, שיאכל שק תפוחי אדמה
ליל"ט

במקרה ביום חמישי תהיה בת"א?

נראלי חצי מהפורום יבוא למפגש ציקי... יותר מחצי אפילו.

K i f

New member
אני כנראה מחר ברמלה...

ואין לי כסף גם למפגש דיסני, גם לרמלה וגם לת"א :--/ כשאני חושב על זה, מה שיש לי זה רק שקל עשרים @_@...

מסתבר... ../images/Emo15.gif

שאני צריכה לאכול שקתפוחי אדמה. O: נו! כפיר! תבוא מחר!
אני רוצה עוד סוכיייה...

למעלה