אם כבר אתה תשלם לי
B bhadar New member 10/8/05 #8 סליחה?../images/Emo2.gif יובל חתיךךךךךךך - למרות שלי באופן מפתיע יש נטיה ללא הכי יפים בעולם :X - בכיך הייתי עושה אותו .
סליחה?../images/Emo2.gif יובל חתיךךךךךךך - למרות שלי באופן מפתיע יש נטיה ללא הכי יפים בעולם :X - בכיך הייתי עושה אותו .
מ מכשפופלה קטנה New member 10/8/05 #16 הממ.. יובל.... ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif קטן שלי...
K keeeren New member 11/8/05 #26 יובל../images/Emo99.gif מה יש לכם קנאים שכמותכםםם... יובל ממש ממש חתיך!!! הייתי פוגשת אותו באיזה סימטה חשוכה בכיף...
יובל../images/Emo99.gif מה יש לכם קנאים שכמותכםםם... יובל ממש ממש חתיך!!! הייתי פוגשת אותו באיזה סימטה חשוכה בכיף...
ח חצילע New member 11/8/05 #27 חחחחחחחחחחחחח איי איי תנו למכוערים לחיות |: אע? מה אתם אומרים חצילים שכמותכם?
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 11/8/05 #30 אתם יודעים מה שמתי לב!!!!!???? הפורום הוא נגד ההתנתקות בשער של הפורום, כתוב פורום שייגעצ בתפוז, הלוגו הזה שזכה בתחרות. אז.. הוא כתום! איזה מושפעת אני חוח^^
אתם יודעים מה שמתי לב!!!!!???? הפורום הוא נגד ההתנתקות בשער של הפורום, כתוב פורום שייגעצ בתפוז, הלוגו הזה שזכה בתחרות. אז.. הוא כתום! איזה מושפעת אני חוח^^
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 11/8/05 #34 כן חבל שנושא הטרור בארץ נורא השפיע עליי לרעה וביום של הפינוי אני בכלל בדוגית ... איזה תיזמון
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 11/8/05 #35 אה ממצב ? איך היה ב.. איפה שלא היית בחו"ל ??? "יאאא יש לי תדיסק של רם אורייון!!!$#@%@#$^%^#$" חחחח
ג גוטשה New member 11/8/05 #36 קננננננננננדה חוי. היה כלכךךךךךךך בן זווווווונה וכאלה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כןןןן!!! הוהוהוהו!!@#~~@#@~!#$&^*) ובמחנה היה אחד שכל כך דומה לו!!!!!!!!! האאאאאאא. כככככככן.
קננננננננננדה חוי. היה כלכךךךךךךך בן זווווווונה וכאלה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כןןןן!!! הוהוהוהו!!@#~~@#@~!#$&^*) ובמחנה היה אחד שכל כך דומה לו!!!!!!!!! האאאאאאא. כככככככן.
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 11/8/05 #37 חחחחחח איך צחקתי באותו רגע בהגעת לגג עם הדיסק חחח חשבתי שעוד שניה, זהו את מתעלפת או משתגעת חח