אתם

RedStorm

New member
אתם

יודעים מזה פאראפסיכולוגיה? קראתי על זה קצת היום וזה נחשב ל"מדע מכובד" זה עוסק בדברים שכאילו הפיסיקה המודרנית שוללת כמו שבן אדם יכול לקבוע איזה מספר יצא כשהוא יגלגל קובייה על ידי המח שלו ותע"ח (תפיסה על חושית) מעניין מעניין באמת! בלאק ג´ק!

TomerZimmermann

New member
יעני מה?

כל התופעות העל טבעיות לכאורה של קריאת מחשבות, טלפאתיה, טלקניזיס ושאר ירקות? נשמע מגניב... בדיוק אתמול דיברתי על הנושא עם חבר שלי והגעתי למסקנה שאין לי דעה מוחלטת בקשר להאם זה אמיתי או לא.

צוחה

New member
זה אמיתי

אבל בני האדם כ"כ לא מפותחים שהם מנצלים רק 10 אחוז מהמוח שלהם ניצול מלא של המוח אומר שליטה מוחלטת בהכל הזזת חפצים הקטע עם הקוביות קריאת מחשבות the whole package

TomerZimmermann

New member
הגזמה קלה

אתה לא יכול להגיד שזה אמיתי. יש אנשים שמאמינים שזה אמיתי ויש עוד יותר אנשים שלא מאמינים בזה... אין ממש הוכחות חד משמעיות לזה. אני מניח שיש הוכחות למקרים בודדים של אנשים בעלי כוחות מיוחדים אבל אין אף הוכחה מה גורם לזה והאם כל אחד יכול להתפתח לזה...

bwp

Member
אני מאמין....

שמתם לב כמה תמיד אני מיסתור בהודעות שלי ובכותרות?! זה הכל קונספירציה לפתות אותכם לקרוא את מה שאני רושם, אז הנה עוד משהו שגילינו כבר בימי חיינו ולא צריך לטרוד את מוחנו הקט בכך. בכל מקרה מה שרציתי להגיד שאני מאמין בכך, אבל באמת כמו שאמרו המוח שלנו לא מנוצל, ואכן אנו מסוגלים להשפיע על אנשים וכזה

srullli

New member
בוודאי שזה אמיתי !!!!

אני לא אומרת שכל דבר הוא אמיתי . חלק מכל הנושאים בעיניי כן קצת מושפעים מפסיכולוגיה ומקטע של "נדמה לי שהרגשתי/ראיתי.......וכו´" מותר לי לשתף אתכם בחווייה מבהילה עוד מלפני הגיוס? : קניתי איזה ספרון קטן כזה לגבי הילינג בתקופת ה"התעניינות שלי" ואז באמת חשבתי שאני מסוגלת לכל מיני דברים.... בקיצור קראתי הכל: מה זה אומר הילינג (ראיית הילות וטיפול אנרגטי לפיהם), כל הצבעים , הילות פגועות, בקיצור כל הנושא הזה, והיה שם בין היתר גם טכניקה לביצוע טיפול. בקיצור באותה תקופה הרבה פעמים כשאמא שלי היתה חוזרת מהעבודה והיה קשה לה להירדם הייתי עושה לה מן רפלקסולוגיה כזאת בידיים דווקא , והיא הייתה נרדמת תוך דקה, ואז פעם אחת רציתי לנסות את השיטה שהייתה בספר, מן שיטה שמבוססת על נשימה ודימיון (בעצם זה היה יותר רייקי), אז יישמתי , ופתאום ברגע שבו נשמתי ועשיתי מה שצריך היה מן רטט מפחיד כזה ביד של אמא שלי וגם עיוות כזה מוזר לרגע של הפנים..... (וזה היה רשום בספר שזה אמור לקרות אם מבצעים נכון) עשיתי שוב נשימה ודימיון ושוב זה קרה . כ"כ נבהלתי מעצמי באותו הרגע..... והפסקתי במקום. אני יודעת שזה נשמע לכם כמו בלוף אחד גמור , ואין לי מושג אם הבנתם בכלל מה אמרתי פה. זה מה שקרה ואם תרצו תאמינו לי . אחד מתוך מספר דברים מוזרים שקרו לי בתקופה הזאת של אז..... (טוב , זה לא שאני איזה גורו מעופף , אבל נראה לי שהיה לי אז בזמנו איזה פוטנציאל לא ממומש בתחום..... היום איכשהוא כל הדברים האלה קצת רחוקים ממני....)

RedStorm

New member
אני

הולך אחרי זה בעיניים עצומות ואומר שזה אמיתי ויש הרבה דברים שלא התגלו לנו בעולם שלנו כרגע יש כל כך הרבה דברים אחרים אז זו בעיה כי בקצב הזה לא נגיע לעולם(לעולם אל תגיד לעולם - יש כזה משפט לא? האא פרדוקס) למצב שבו נבין יותר הטכנולוגיה תישתפר אנחנו נישאר במקום זה רע? אממ אממ אממ אממ עדיין לא החלטתי

TomerZimmermann

New member
im a believer

and than i saw her face now im a believer not a trace of doubt in my mind im in love im a believer i couldn´t leave her even if i tried אין קשר, סתם הכותרת הזכירה לי את השיר הנפלא הזה ולעניננו אני מאמין לך על מה שקרה... אני מכיר הרבה מקרים ואני בטוח שאם אני אאמץ את זכרוני אני אחשוב על מקרים שגם לי קרה דברים מוזרים כאלה. אני יכול למצוא לזה כמה סיבות: 1) אנחנו רוצים להאמין אז אנחנו מסדרים את הזכרונות קצת שונה 2) צירוף מקרים 3) מזל 4) כוח מיוחד כן, יכול להיות שיש כוחות מיוחדים בכל מיני נושאים, כפי שאמרתי אני לא שולל את זה אבל אני גם לא מאמין בזה... אני נטראלי בנושא עד שאני אמצא סיבה להאמין באחד הדברים. מה שכן אני לא מאמין בכוח עליון (אלוהים וכדומה) אבל זה כבר דיון אחר לגמרי... אני נוטה לכיוון המדע והפיזיקה ופחות לעל-טבעי אבל אני עדיין לא סגור על זה

srullli

New member
אה, גם שכחתי להגיד

שאמא שלי אח"כ קמה וסיפרה לי ישר בתמימות שהפעם היא ישנה ממש עמוק יחסית באחרונה.... סתם....נזכרתי

IC4

New member
שרולי ידידתי

כל כך מיסתי ויפה ואת נתת לזה לחמוק כי פחדת לראות עד כמה ערובת הארנב ממשיכה לרדת ? אני מרגיש פספוס אם זה התחיל לעבוד היה עדיף לדעתי להמשיך בזה ולא להתכחש לזה אולי תנסי בחזרה לראות אם דברים שכאלה יכולים לעבוד בחיים שלך ומה שיקרה זה שתהיי מופתעת לטובה שכן

srullli

New member
../images/Emo9.gif

היו עוד דברים, אבל אין לי ראש לפרט.... אולי יום אחד אני אנסה לחזור קצת לכל זה ...... בנתיים אבל זה לא כ"כ רלוונטי......

אמיתי2000

New member
יש כזה דבר!!! תקראו.

לדעתי יש כזה דבר ואני חושב שנולדתי עם יכולת "טיבעית" בטלפתיה, אני כל הזמן מקבל מסרים מה אנשים חושבים או כאלה דברים. ואפילו פעם אחת עשיתי ניסוי עם חבר העברתי לו 16 מספרים בטלפתיה והוא צדק בכולם. ויש לי עוד הרבה דוגמאות.

IC4

New member
היי אתה זה שמדבר איתי באייסיקיו?

LUCID DREAMER? אני אוהב להתרשם מדברים כמו המקרה שסיפרת על טלפטיה כרגע אם ברצונך לשתף אותנו בעוד כמה אני אשמח

אמיתי2000

New member
כן זה אני

ואם אתם רוצים לשמוע קצת סיפורים על דברים שקרו לי (עם טלפתיה) אז תבקשו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hsotrt

New member
ספר !!!

אני כמייצג גם מפורום שאמניזם ומאגייה וכישוף יכול לספר הרבה אבל מעדיף לשמוע קודם את סיפורך...^^

למעלה