בוודאי שזה אמיתי !!!!
אני לא אומרת שכל דבר הוא אמיתי . חלק מכל הנושאים בעיניי כן קצת מושפעים מפסיכולוגיה ומקטע של "נדמה לי שהרגשתי/ראיתי.......וכו´" מותר לי לשתף אתכם בחווייה מבהילה עוד מלפני הגיוס? : קניתי איזה ספרון קטן כזה לגבי הילינג בתקופת ה"התעניינות שלי" ואז באמת חשבתי שאני מסוגלת לכל מיני דברים.... בקיצור קראתי הכל: מה זה אומר הילינג (ראיית הילות וטיפול אנרגטי לפיהם), כל הצבעים , הילות פגועות, בקיצור כל הנושא הזה, והיה שם בין היתר גם טכניקה לביצוע טיפול. בקיצור באותה תקופה הרבה פעמים כשאמא שלי היתה חוזרת מהעבודה והיה קשה לה להירדם הייתי עושה לה מן רפלקסולוגיה כזאת בידיים דווקא , והיא הייתה נרדמת תוך דקה, ואז פעם אחת רציתי לנסות את השיטה שהייתה בספר, מן שיטה שמבוססת על נשימה ודימיון (בעצם זה היה יותר רייקי), אז יישמתי , ופתאום ברגע שבו נשמתי ועשיתי מה שצריך היה מן רטט מפחיד כזה ביד של אמא שלי וגם עיוות כזה מוזר לרגע של הפנים..... (וזה היה רשום בספר שזה אמור לקרות אם מבצעים נכון) עשיתי שוב נשימה ודימיון ושוב זה קרה . כ"כ נבהלתי מעצמי באותו הרגע..... והפסקתי במקום. אני יודעת שזה נשמע לכם כמו בלוף אחד גמור , ואין לי מושג אם הבנתם בכלל מה אמרתי פה. זה מה שקרה ואם תרצו תאמינו לי . אחד מתוך מספר דברים מוזרים שקרו לי בתקופה הזאת של אז..... (טוב , זה לא שאני איזה גורו מעופף , אבל נראה לי שהיה לי אז בזמנו איזה פוטנציאל לא ממומש בתחום..... היום איכשהוא כל הדברים האלה קצת רחוקים ממני....)