אתמול אלה נעמדה בפעם הראשונה איך ב"כלום" זמן הכל התחיל פתאום "לרוץ"....
ש שבלוליטה New member 19/9/02 #1 אתמול אלה נעמדה בפעם הראשונה איך ב"כלום" זמן הכל התחיל פתאום "לרוץ"....
ל ליאור של חנה New member 19/9/02 #2 מברוק, לדעתי יש הסבר התחרות שהובטחה אצל מיכל על הגג יוצרת תמריצים להשתפרות נשאר רק לקבוע תחרות קריאה במפגש שאחרי ושיר תדע לקרוא... איזה כייף !!!
מברוק, לדעתי יש הסבר התחרות שהובטחה אצל מיכל על הגג יוצרת תמריצים להשתפרות נשאר רק לקבוע תחרות קריאה במפגש שאחרי ושיר תדע לקרוא... איזה כייף !!!
ל ליבי של בן New member 19/9/02 #3 מזל טוב! מכאן הדרך אל הבלגאן קצרה....למרות שגם ככה כבר יש. מרגע שהם למדו את זה - משתנים לדעתי עוד הרבה הרגלים, כמו שינה... אולי אפשר ללמד אותם לישון בעמידה?
מזל טוב! מכאן הדרך אל הבלגאן קצרה....למרות שגם ככה כבר יש. מרגע שהם למדו את זה - משתנים לדעתי עוד הרבה הרגלים, כמו שינה... אולי אפשר ללמד אותם לישון בעמידה?
ש שבלוליטה New member 19/9/02 #5 ליבי - זה בדיוק מה שקרה היום!! השכבתי אותה לשנת בוקר, והיא פשוט התיישבה, ואח"כ התחילה להעמד אבל "נתקעה" איפשהו באמצע (איפה המעלית/הכבל כשצריכים אותו? ) - ואז התחילה כמובן לבכות כי היא לא ידעה איך חוזרים למטה... וככה כמה פעמים עד שהצלחתי להרדים אותה!
ליבי - זה בדיוק מה שקרה היום!! השכבתי אותה לשנת בוקר, והיא פשוט התיישבה, ואח"כ התחילה להעמד אבל "נתקעה" איפשהו באמצע (איפה המעלית/הכבל כשצריכים אותו? ) - ואז התחילה כמובן לבכות כי היא לא ידעה איך חוזרים למטה... וככה כמה פעמים עד שהצלחתי להרדים אותה!
ג גאיה של זיו New member 19/9/02 #9 מזל טוב לאלילה היפה ../images/Emo68.gif היא באמת עושה את זה מהר....רק התיישבה לא? בכל מקרה יהיו לה עכשיו רגליים חטובות . אני מגלה מהדיון עם ליבי שיש יתרונות לתינוק שנרדם רק בידיים לאחר עירסול, העמידה במיטה לא תשנה הרבה. ושוב התמונה של אלה עסוקה בתוך הכוורת הצחיקה אותי מאוד.
מזל טוב לאלילה היפה ../images/Emo68.gif היא באמת עושה את זה מהר....רק התיישבה לא? בכל מקרה יהיו לה עכשיו רגליים חטובות . אני מגלה מהדיון עם ליבי שיש יתרונות לתינוק שנרדם רק בידיים לאחר עירסול, העמידה במיטה לא תשנה הרבה. ושוב התמונה של אלה עסוקה בתוך הכוורת הצחיקה אותי מאוד.
ס סיגל של שגיא New member 19/9/02 #4 ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif לעומדת על שלה. כל הכבוד לאלה המתוקה שפתאום לה נעמדה ושלאמא שלה הביאה הרבה גאווה . לה-לה-לה על הבוקר.
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif לעומדת על שלה. כל הכבוד לאלה המתוקה שפתאום לה נעמדה ושלאמא שלה הביאה הרבה גאווה . לה-לה-לה על הבוקר.
L ligo New member 19/9/02 #6 מזל טוב!!! איזה כיף לה- עולם חדש נגלה בפניה, והדברים יקבלו עכשיו זוית ראייה חדשה. בהצלחה לקטנטנה (שעוד מעט תעבור לריצה)
מזל טוב!!! איזה כיף לה- עולם חדש נגלה בפניה, והדברים יקבלו עכשיו זוית ראייה חדשה. בהצלחה לקטנטנה (שעוד מעט תעבור לריצה)
מ מיכל של עומר ויובל New member 19/9/02 #7 כל הכבוד לאלה!../images/Emo45.gif ../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif
ס סוכריה על מקל New member 20/9/02 #11 מזל טוב! או-טו-טו ולא רק הזמן ירוץ אלא גם היא תתחיל לרוץ... ונחשי מי תרוץ אחריה?...