אתמול אפיתי את העוגה של זיווה סיסו
עוגת המוס שניצחה בתחרות של קרין גורן. ת'אמת? לא משו. א. לא היתה לי תבנית 28 אז אפיתי ב-26 - אבל אני לא חושבת שזה מהותי. ב. שמתי כוס וחצי סוכר במקום 2 כוסות במלית. ג. העלה העליון יצא לי קצת יותר עבה מהתחתון, לא יודעת אם גם לזה יש חשיבות. בקיצור, עוגה חביבה אבל לא שווה את ההשקעה. מסקנות: 1 לא כל מה שכרוך בהכנה קצת יותר מסובכת הוא גם טעים יותר. 2 על טעם וריח אין להתווכח מסקנות אופרטיוויות: 1 בפעם הבאה אני אכין את עוגת פירורי השוקולד של פירגה, גם פשוטה יותר וגם נראית הגיונית יותר 2 אין בעצם 2 כי היא נובעת מ-1: עדיף, לדעתי, לשים מעט סוכר גם בבצק. עוגה של פירגה, כבר אמרתי?
עוגת המוס שניצחה בתחרות של קרין גורן. ת'אמת? לא משו. א. לא היתה לי תבנית 28 אז אפיתי ב-26 - אבל אני לא חושבת שזה מהותי. ב. שמתי כוס וחצי סוכר במקום 2 כוסות במלית. ג. העלה העליון יצא לי קצת יותר עבה מהתחתון, לא יודעת אם גם לזה יש חשיבות. בקיצור, עוגה חביבה אבל לא שווה את ההשקעה. מסקנות: 1 לא כל מה שכרוך בהכנה קצת יותר מסובכת הוא גם טעים יותר. 2 על טעם וריח אין להתווכח מסקנות אופרטיוויות: 1 בפעם הבאה אני אכין את עוגת פירורי השוקולד של פירגה, גם פשוטה יותר וגם נראית הגיונית יותר 2 אין בעצם 2 כי היא נובעת מ-1: עדיף, לדעתי, לשים מעט סוכר גם בבצק. עוגה של פירגה, כבר אמרתי?