אתמול אפיתי את העוגה של זיווה סיסו

רותי410

New member
אתמול אפיתי את העוגה של זיווה סיסו

עוגת המוס שניצחה בתחרות של קרין גורן. ת'אמת? לא משו. א. לא היתה לי תבנית 28 אז אפיתי ב-26 - אבל אני לא חושבת שזה מהותי. ב. שמתי כוס וחצי סוכר במקום 2 כוסות במלית. ג. העלה העליון יצא לי קצת יותר עבה מהתחתון, לא יודעת אם גם לזה יש חשיבות. בקיצור, עוגה חביבה אבל לא שווה את ההשקעה. מסקנות: 1 לא כל מה שכרוך בהכנה קצת יותר מסובכת הוא גם טעים יותר. 2 על טעם וריח אין להתווכח מסקנות אופרטיוויות: 1 בפעם הבאה אני אכין את עוגת פירורי השוקולד של פירגה, גם פשוטה יותר וגם נראית הגיונית יותר 2 אין בעצם 2 כי היא נובעת מ-1: עדיף, לדעתי, לשים מעט סוכר גם בבצק. עוגה של פירגה, כבר אמרתי?
 

למוןדבש

New member
גם אני אוהבת את פירגה! מסכימה שהעוגות שלה

שוות מאוד!!!!
 
למעלה