אתמול באגודה: רן כהן בעד טרנסג'נדרס

אורי 0

New member
ככה זה צריך להיות!

הפוליטיקאים צריכים לעבוד בשבילנו, להתחרות על קולותינו, ואנחנו צריכים להחליט לפי זה במי אנחנו תומכים. אלא... שמספר הקולות הטרנסיים בטל בששים בבחירות כלליות, שהן ממילא רחוקות. מה שמענין אותו זה הבחירות הפנימיות ביח"ד (מר"צ+בילין-דיין+ברונפמן), בהן הוא מתמודד על משרת היו"ר מול ביילין. אם היה "גוש טרנסי" ביח"ד היה בזה הגיון, אבל אין. נראה לי שהסיבה היא "הגוש ההומואי", או בקיצור, הוא רוצה להתחנף ליו"ר האגודה כדי להשיגת תמיכה של לסביות והומואים שנפוצותים קצת יותר במפלגה. אבל אולי הוא גם מאמין במה שהוא אומר: במקורו הוא אדם ישר והגון, ופעם לפחות הוא היה גם אידאליסט שבילה 15 שנה בהתארגנויות פוליטיות שוליות שלא תגמלו אותו בכלום, עד שנבחר לכנסת. אבל אחרי עשרים שנה בכנסת כל בנאדם נשחק קצת. אבל זה ספקולציה. נורה, מן הסתם, מבינה אז זה יותר טוב. בכל אופן, אני הייתי רוצה לראות את התמיכה הזאת מיתרגמת למעשים בשטח, כמו הבטחת טיפול רפואי סביר, או מימון ציבורי לשינוי ולתמיכה נפשית.

אתמול באגודה: רן כהן בעד טרנסג'נדרס

כבר הרבה מאוד זמן פוליטיקאים ו"מנהיגי הקהילה" מדברים על ההומואים והלסביות. אגודת ההומואים והלסביות. נישואים להומואים ולסביות ותמיד תמיד, שוכחים (במזיד או בשגגה) אותנו. נורה נלחמת ומנסה לשנות אבל גם כשהיא עושה את זה, יוצאים נגדה אנשים מתוך הקהילה ומנסים להשתיק אותה. אתמול זה סוף סוף השתנה. ח"כ רן כהן שמתמודד לראשות 'יח"ד' (ישראל חברתית דמוקרטית. מפלגה חדשה שנבנית על בסיס מרצ וכוחות נוספים) ביקר באגודה ואמר את הדברים הבאים: "הפכנו במידה רבה מאוד את זכויות הקהילה ההומו לסבית לנורמה פתוחה. להסתפק במה שהיה עד כאן זה בשום אופן לא בא בחשבון- או שזה נמשך או שזה נעצר ויש נסיגה.... לעניות דעתי, צריך להעלות עכשיו את נושא הטרנסג'נדרים קדימה, כי אם הוא לא יהיה השלב הבא- משמעות הדבר היא שהולכים אחורה ועוצרים." יוּפִּי הֵיי לנו. (אגב, אני הייתי שם והציטוט בגוגיי הוא חלקי. במקור רן היה הרבה יותר נחרץ)

אורי 0

New member
ותסמכו על נורה

שתגיש לו את הצ'ק לפרעון כשזה יהיה אקטואלי. אני רק מקוה שהצ'ק לא יחזור.

Sonata Of Tears

New member
אגב נורה

אתמול דיברתי איתה בטלפון ,ביררתי פרטים על הקבוצה של האטרנסג'נדר לנוער בכל מקרה, איזה חמודה!:), איזה מביך עם היא קראת את זה עכשיו!:)

הפיה הטובה...

נורה בשבילי חוץ משהי חברה אמיתית, וחוץ משהי כמו אמא, וחוץ משהי דבר מדהים... היא גם הפיה הטובה שלי... היא עזרה לי המון בחיים ואני מודה לאלוהים שיש לי אותה!!!

אגב נורה ../images/Emo13.gif

באמת רעיון טוב, מדי פעם לעשות כאן איזה שרשור תמיכה לנורה. המקום שהיא נכנסה אליו, כל כך צר וחנוק, וכל כך מותקף - שאני בטוחה שטיפל'ה אהבה ועידוד, הבעת אמון וחיזוקים יהיו במקום.

transman

New member
נורה צריכה את כולנו

(כמובן שלא כעוזריה האישיים) לכל מי שמעונינ/ת להוביל פעילות לטרנסג'נדרים, לכל מי שמעונינ/ת להתנדב או להוביל בפעילויות השונות בקהילה פנו לאגודה (נורה, מייק בתל אביב), או קל"ף, או הבית הפתוח, או הפורום החיפאי והציעו עצמכם! התנדבות היא החמצן של הקהילה.

למעלה