אתמול בבית ספר בגורגיה

sharon669

New member
אתמול בבית ספר בגורגיה

יש לכם מושג מה המשמעות של הסמל הזה ומקורו?
תודה

debby12

New member
מנהל
לא מכירה

חיפשתי בגוגל אימג'ס סמלים של החמאס (בעברית ובאנגלית). עלו כל מיני דברים, כולל צלב קרס, אבל לא הדמות הזו.

נראה לי שזה דרדס פלסטיני - בצבעי הדגל (אדום, ירוק שחור) ומאחורה מצוייר לו על הראש הסנה הבוער של משה רבנו
<אגב, הסנה הבוער היה סמל בית הספר היסודי של ילדותי
)

debby12

New member
מנהל
וואו
- מרתק

תודה שקישרת (תוהה איך הצלחת למצוא את זה).

זו פעם ראשונה שאני שומעת על הדמות הזו (הנדלה) או על נאג'י אל-עלי. מצער לשמוע שהוא נרצח ככל הנראה על ידי המוסד (או לפחות, זה מה שעולה מהערך הזה בויקיפדיה). גורם לי להרהורים עגומים שרצח בחסות מדינה ריבונית איננו מוסרי יותר מרצח בידי ארגון טרור

דונודו

New member
זכרתי בערך את הדמות,

לא את השם (שאגב בעברית יהיה יותר מדויק לכתוב חנט׳לה), נדמה לי שגיגלתי משהו כמו palestinian child clasped hands.
&nbsp
זה באמת עצוב לחשוב על האפשרות שישראל מתנקשת בעיתונאים, אבל שהמוסד יסתכן בחיסול באמצע לונדון בשביל לא איזה רב מרצחים או פצצה מתקתקת, אלא קריקטוריסט? לא יודע כמה זה נשמע הגיוני, אבל אין לדעת.

danakama10

New member
לא נשמע שמישהו מאשים את המוסד שרצח

בריטניה האשימה את המוסד שהיה לו מידע שאש"פ מתכנן לרצוח אותו ולא העבירו את המידע לבריטניה. המוסד הכחיש.
אני לא חושבת שיש למישהו (שאינו שטוף שינאה כלפי ישראל) ספק שאש"פ הוא זה שרצח. מסתבר שאש"פ גם איימו עליו לפני הרצח שאם לא יפסיק לצייר נגד אש"פ, יבולע לו.

danakama10

New member
מה הכוונה אתמול בבית ספר בגורגיה?

רוצה לספר קצת יותר רקע?

למעלה