אתמול בהצגה...

שירנטע

New member
אתמול בהצגה...

חחח אין לכם מושג כמה פאשלות היו להם! היה קורע.... קודם כל, אילנה השתעלה באמצע השיר.. מסכנה! היא ממש חולה!! אחרי ההצגה, בחוץ, הייתה לה התקפת שיעול נוראית... אמיר דווקא הרגיש טוב אתמול (ככה זה ניראה לפחות) איילת הופיעה אתמול במקום אביטל והיא דווקא לא רעה בכלל... היא הפתיעה אותי לטובה! היא שרה ממש יפה וגם משחקת לא רע... בקיצור, היא בסדר.. רק אני לא מבינה למה עושים לה את הקוקיות האלה חצי מההצגה... אלה לא בת 6! אוקיי עכשיו לפאשלות- בקטע שיגאל שדה אומר למיכל ששלחו להם כרטיסי טיסה והם צריכים להיות על המטוס ב-5 בבוקר פיתאום היו הפרעות וקולות מוזרים כאלה מהמיקרופון של מיכל... אז יגאל כזה הפסיק לדבר, אמר למיכל להסתובב והתחיל לסדר לה את זה מאחורה ומיכל נקרעה מצחוק! אח"כ הוא עושה לה: "טוב, איפה הייתי?" והיא נשפכת!!!! ואז הוא המשיך את ההצגה אבל מיכל לא הצליחה להמשיך.. בקטע שהיא אומרת לו: "רגע, אולי הוא יכול לבוא איתנו גם?" היא ממש נשפכה מצחוק ולא הצליחה לדבר! ועוד משהו מצחיק שהיה- בקטע שאחרי "אלה סינדרלה" כשהבנות מראות לאמיר את העיתון שמרילו מופיעה בו אז יש את הקטע שסיגי (אתמול- קרן רון) אומרת לו: "מה פיתאום! זו לא היא מצולמת שם.. זו מישהו אחרת.." אז אמיר אומר לה: "לא היא? ניראה לי שזאת היא סיגי.. אה?" והוא כזה מראה לה את העיתון.. אז בקטע הזה קרן באה ביציאה: "ממש תועבה הדבר הזה...." וכולם שם פשוט נשפכו ולא הצליחו להפסיק! במיוחד אילנה! וגם אמיר בקושי הצליח לדבר אחרי זה.... ואז כשהבנות יורדות מהבמה אחרי שאלה נכנסת, שמעו את אילנה אומרת: "יוו איזה פאדיחות זה היה..." חחחחחחחחחחח...... ואממ... ניראה לי שזהו.. חח.. אולי היו עוד ואני לא זוכרת... בכל מקרה, היה ממש יפה אתמול! ונחמד סוף סוף לראות את איילת... אהה ושמתי בגלרייה של 'תמונות מתוך ההצגה' תמונות מאתמול...

RossandRachel

New member
איזה קטעים!

חח..חבל שלא הייתי שם...חח...וואי-מה קורה להם בזמן האחרון?

aMiRi GiRl

New member
נחמד .

מה שזמכיר לי את הפאשלה של יגאל ויעל בדיוק בקטע של הכרטיסי טיסה... היה הםרעות ליגאל במיקרופון והם לא יכלו להמשיך.. והייתה גם איזה פעם שאילנה פשוט התחילה לצחוק וטלי איתה ביחד והן ירדו מהבמה.. ! חחח.. הם קרועים ! וסתם שאלה.. איך את מצליחה תמיד לצלם תמונות מההצגה?! לא רואים אותך..?! תני טיפים כדי לצלם בהצגה..חחחחחחחחחחחחח

שירנטע

New member
חחח... אני...

פשוט מצלמת בלי פלאש ואז לא מרגישים... ובקשר לפאשלה של יגאל ויעל... חחחחחחחח.. אני זוכרת את זה! גם אני הייתי בהצגה הזו......

aMiRi GiRl

New member
כי .. כל הסדרנים

רואים הכל!! כשאני מנסה לצלם רואים אותי...חחחחחחחחחחחחח יש לי מזל נאחס...חחח

M i R i L e

New member
כי את דופקת פלאשים....

וזה לא חכם במיוחד לצלם ממש בתחילת ההצגה או ממש בסוף ההצגה תסתכלי קודם שהסדרנים לא שם, ואז תצלמי.

aMiRi GiRl

New member
לא!!!

אני לא מצלמת עם פלאשים!!! טוב.. וואט אבר.. ננסה פעם אחרונה לצלם.. ונראה לי שהסדרנים כל הזמן שמה!

M i R i L e

New member
איזה שכונה היה ביום שישי,הייתי../images/Emo13.gif

האמת שנסעתי לשם כי ליוויתי את אמיר לשם, הוא היה צריך לדבר על משהו עם מיכל. הגענו וצביקה
היה השומר. והיה כזה שכונה, נכנסו למאחורי הקלעים כמה שרצינו וזה... היה ממש כיף! בקיצור ראשונה (כרגיל) הגיעה מיכלי, התחילה לצרוח עליי שאני בלי מעיל.. אחורי זה היא הביאה לי את הכרטיסים שלי ושל מור לגנרלית של פיטר פן
ואז פתאום היא שוב ירדה הורידה את הז'קט שלה והביאה לי אותו
.. וכולם התחילו להגיע.. אהמממ שרי הופיעה,אמיר הופיע,אביטל אגב הייתה אני שמה לב שנהיה פה זרם הערצה אליה
אז היא ראתה אותי מאחורי הקלעים והתחילה לחבק אותי
חחח חמודה. אה וקרן רון גם כן הופיעה למה טלי לא מופיעה??? קרן רון נהייתה גרועה, היא עושה סיגי ערסית לגמרי! פעם היא הייתה יותר נורמאלית..!!! ואז סתם היינו שם,הסתובבנו שם... אה ואז מיכל דיברה איתנו למטה במשרדים איזה 20 דקות. ואז עלינו איתה למעלה... ובעלי המקסים מכולם
התעקש שנתפלח להצגה חחח ובסוף הוא הכניס אותנו לאולם, קפרה עליו!!!
וסתם עד איזה 21:45 היינו איתם במאחורי הקלעים, היה ממש נחמד. מיכל מסתובבת לה עם חזיות ותחתונים וקורצת
, שרי מחליפה בגדים מול העיניים, שומעים את כל הבלאנס והכל בחינם!! חחחח בקיצור היה ממש מצחיק ומהנה. וזהו אחרי זה היינו בהצגה, שורה 5 בחצי הראשון ושורה 1 בחצי השני. והקטע הכי קורע היה בסוף,בשיר סיום, שירי עשתה פרצוף שכל כך הצחיק אותי, התחלתי לבכות דמעות מרוב צחוק. ומיכל כזה מסתכלת אליי ולא מבינה קרה..זה היה קורע!!! ומיכל גם כן צחקקה פה ושם בהצגה. שרי שכחה פה ושם משפטים. והיה קטע מצחיק שבקטע שמירי וגבריאל חוגגים שבוע... שהם עולים לעליית הגג וגבריאל עוצם לה את העיניים. אז אמיר אמר למיכל "עיצרי..." ומיכל כזה "עיצרי??" והם מה זה התחילו להתפקע מצחוק. וכל הזמן שהיו למעלה הם צחקו חחחח וזהו אחרי ההצגה יצאנו החוצה... ואז עשינו תחרות ריצה עד המכונית של מיכל וזהו:) חחח (צרפתי תמונה שצולמתי שם בכניסת האמנים עם הז'קט של מיכל חחחח)

RossandRachel

New member
יוו..איזו נשמה אביטל!!

היא מכירה אותך, או משו? אני מתה כבר לעבור אתה את שלב "לחיצת היד"...חח... אני משחה שיש פה זרם הערצה אליה--תמשיכו עם זה!!!

LOVEאמיר

New member
לצערי לא../images/Emo10.gif

אבל בטח יש פה כמה בנות שזה ממש משמח אותן...

למעלה