אתמול בטקס ה"בריטס"...

KM-AIR

New member
אתמול בטקס ה"בריטס"...

בראין מ"ווסטלייף" חטף מכות מאיזה חבר להקת "סו סוליד קרו". מה אתם אומרים? (מה שתגידו חוץ מ"לא מגיע לו"- אתם צודקים!) קיילי זכתה בפרס הזמרת הבינלאומית והאלבום הבינלאומי הטוב,ונתנה הופעה כנראה מדהימה של Can´t Get You Out Of My Head- כי מאז שהגעתי למשרד היום בבוקר, אני שומע ברדיו שמדברים רק על זה! רובי- הזמר הבריטי, דיידו- זמרת+אלבום... ה"גורילאז" היו מועמדים ל-6 פרסים ולא זכו בכלום...

QueenNaughty

New member
The Brits Winners 2002

Best British Male: Robbie Williams Best British Female: Dido Best British Group: Travis Best British Single: ‘Don’t Stop Movin’’ S Club 7 Best British Newcomer: Blue Best British Album: ‘No Angel’ Dido Best British Video: So Solid Crew ’21 Seconds’ Best British Dance Act: Basement Jaxx Best Pop Act: Westlife Best International Female: Kylie Minogue Best International Male: Shaggy Best International Group: Destiny’s Child Best International Album: ‘Fever’ Kylie Minogue Best International Newcomers: The Strokes Outstanding Contribution: Sting

ביג דיל

New member
אני מאוד מאוד אוהב את קיילי...

אבל פרס אלבום הבינלאומי של השנה? באמת... לא קצת הגזמנו? היו כמה וכמה אלבומים יותר טובים.

סתם טקס קקי שהגורילאז לא זכו!

השירים שלהם פי אלף יותר טובים משל קיילי המטופשת. והם גם לפחות יודעים להתלבש ולא מופיעים עם לבנים על הבמה עם חצי ציצי בחוץ!
חולת נפש נגד פרחולות

QueenNaughty

New member
האמת היא......

שגם אני לא אהבתי את הטקס של השנה! שנה שעברה היה הרבה יותר מעניין. מה אתם אומרים?

אוי אוי אוי

איפה אפשר היה לראות את הבריטס ? מעבר לזה שרשימת הזוכים מאושרת רשמית על ידי, פרט לזכייה השערורייתית של שאגי אבל תמיד יש יוצא מן הכלל.

למעלה