קלייטון.ש
Well-known member
יצאנו כרגיל הכל שגרתי. לא לוקחים יותר מכשירים, בטח לא תעודות זהות.
יוצאים מהשביל למעלה איפה שהעמדה, והנה רכבים צבאיים ומה שנראה כמחלקה של חיילים.
כפי שציפיתי אחד מהם הבחין בנו ונופף בידו.
נופפתי בחזרה, קורא אלינו "בוקר טוב!". כולם הסתובבו להסתכל.
ענינו בוקר טוב ואני הוספתי "הכל בסדר?" לא כי חשבתי שיגיד לי אם לא, אלא כדי שישמע כמה יותר מבטא ישראלי ולא יפתח באש.
ענה שהם יוצאים לסיור, וחזר לעניניהם. כנראה השתכנעו שאנחנו לא מזיקים.
לא רחוק משם השלט של קק"ל, שהציבור מתבקש לא להגיע לאתר עד סיום העבודות, ושעצבן אותי בפעם הקודמת.
יש שם כביש שנכנס קצת ליער, ולרוחבו קק"ל הוסיפו עוד שלט כזה, יותר גדול, כך שהוא חוסם לגמרי את הכניסה, והוסיפו סרטים אדומים.
כאילו קראו את ההודעה שלי ואמרו "חחח איך התעצבן זה בואו נראה מה יגיד עכשיו".
זה כבר לא עובד גנרי שאמרו לו לך תתלה שלט כזה איפשהו בכל אתר.
זה כבר ברצינות. הם פשוט לא רוצים שאנשים יסתובבו פה, בלי קשר אם יש או אין עבודות (אין).
כי תחושת הבטחון כאילו הסתיימה המלחמה ואין סכנה היא שגויה.
לא נגמר כלום והסכנה להתקל בכוח של חיזבאללה באמצע הטיול אולי קצת פחתה אבל לא בהרבה.
יוצאים מהשביל למעלה איפה שהעמדה, והנה רכבים צבאיים ומה שנראה כמחלקה של חיילים.
כפי שציפיתי אחד מהם הבחין בנו ונופף בידו.
נופפתי בחזרה, קורא אלינו "בוקר טוב!". כולם הסתובבו להסתכל.
ענינו בוקר טוב ואני הוספתי "הכל בסדר?" לא כי חשבתי שיגיד לי אם לא, אלא כדי שישמע כמה יותר מבטא ישראלי ולא יפתח באש.
ענה שהם יוצאים לסיור, וחזר לעניניהם. כנראה השתכנעו שאנחנו לא מזיקים.
לא רחוק משם השלט של קק"ל, שהציבור מתבקש לא להגיע לאתר עד סיום העבודות, ושעצבן אותי בפעם הקודמת.
יש שם כביש שנכנס קצת ליער, ולרוחבו קק"ל הוסיפו עוד שלט כזה, יותר גדול, כך שהוא חוסם לגמרי את הכניסה, והוסיפו סרטים אדומים.
כאילו קראו את ההודעה שלי ואמרו "חחח איך התעצבן זה בואו נראה מה יגיד עכשיו".
זה כבר לא עובד גנרי שאמרו לו לך תתלה שלט כזה איפשהו בכל אתר.
זה כבר ברצינות. הם פשוט לא רוצים שאנשים יסתובבו פה, בלי קשר אם יש או אין עבודות (אין).
כי תחושת הבטחון כאילו הסתיימה המלחמה ואין סכנה היא שגויה.
לא נגמר כלום והסכנה להתקל בכוח של חיזבאללה באמצע הטיול אולי קצת פחתה אבל לא בהרבה.