אתמול בית תילאנדי הצליחו לעצבן אותי

Maldini Girl

New member
אתמול בית תילאנדי הצליחו לעצבן אותי

הזמנו מקום לחמישי בערב. זוג. 19.45. מגבילים לשעה וחצי. מעצבן אבל נו. שיהיה.
הושיבו אותנו והביאו תפריט אחד. המארחת אמרה שתכף תחזור עם עוד תפריט. לא חזרה.
אחרי כמה דקות מלצרית באה לשאול מה נזמין, אמרנו שנשמח לעוד תפריט. היא הגיעה עם עוד תפריט.
לאחר כמה דקות בחרנו ראשונות והזמנו סודה. הוא לקח סלט פאפיה, אני בהמלצת המלצרית לקחתי מנה של מן "סלט" של בשר חזיר טחון חריף שמוגש לצד מלפפונים.
הגיעה אחת הראשונות. הסודה לא. הזכרנו על הסודה. הראשונה השניה לא הגיעה עדיין. מספר דקות אחריה הגיעה השניה והסודה. יכולה להשתגע שלא מגישים מנות ביחד.
ביקשנו מים.
ואז ביקשנו שוב. ושוב. ארבע פעמים ביקשנו מים עד שהגיעו אחרי דקות ארוכות.
הראשונות אגב היו מצוינות.
תוך כדי שאנחנו במהלך הראשונות העיקרית הראשונה כבר נחתה על השולחן.
הערתי למלצר שלא סיימנו את הראשונות. הוא התעלם ממני, הניח אותה והלך.
זו הייתה העיקרית של הבחור. הזמין קארי ירוק עם עוף וחצילונים תילאנדים שהייתה מצוינת.

בינתיים אני סיימתי גם את הראשונה שלי והעיקרית הנוספת לא הגיעה. גם לא פינו את הראשונות. הצלחות המלוכלכות נשארו שם.
אחרי כמה רגעים המלצרית שאלה אם טעים לנו. בן הזוג אמר שעוד לא קיבלנו את העיקרית שלי. היא קטעה אותו ואמרה "היא תכף תצא... אני אלך לבדוק מה איתה".
אחרי כמה דקות חזרה עם העיקרית שלי שהייתה אטריות אורז עם בשר לבן, ברוקולי ולא זוכרת מה עוד אבל הייתה מצוינת.

העיקריות היו כל כך טובות שכמעט שכחתי שהם עיצבנו אותי. ואז סיימנו והציעו לנו קינוחים.
הבחור לקח את הקרטיבים המצוינים שלהם. אני לקחתי את הטפיוקה שבעייני הייתה לא ממש מוצלחת אבל הוא אהב.
וביקשנו מים.
וביקשנו שוב.
אני אקצר ואגיד שכבר שתיתי כשחזרנו הביתה.

344 שקלים
2 ראשונות
2 עיקריות
סודה
3 קרטיבים וקינוח טפיוקה.

אוכל שהיה מצוין ושירות שהיה ממש ממש ממש מרגיז. מה שהופך את כל החוויה למרגיזה יותר. אם האוכל היה גרוע היה לי יותר קל לכעוס ולהגיד שלא אחזור יותר. אבל במקום כמו בית תילאנדי לא רואה סיבה לזה שידחפו לי עיקרית כשעוד לא סיימתי ראשונה. וגם לא שאצטרך להסכיר 4 פעמים שאני רוצה מים.

החתולית

New member
השירות היה דומה בכל הפעמים בהן אכלתי בבית תאילנדי

אמנם לא רבות, אבל לפחות 4-5.
&nbsp
בכל פעם הסבירו לי כאן ובמקומות אחרים שכך הוא השירות בבית תאילנדי, וסולחים למסעדה בגלל האוכל הטוב.
&nbsp
זה כאילו שהבריף למלצריות ולמלצרים הוא משהו בסגנון: "האוכל כאן טוב, אז השירות לא חשוב, ותעשו מה בראש שלכם".

Sanchez

Member
הגבלה לשעה וחצי זה כבר מוגזם ביותר !
איפה כל תרבות האוכל ?
לא מדובר הרי במקדונלדס.
&nbsp
לא היתי מזמין מקום עם הגבלה כזאת.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה באמת מוגזם... בעיקר כשהשירות לא יעיל וצריך לחכות

inבאלי

New member
גם בעיני זו חוצפה להגביל לשעה וחצי

ביחד עם חווית שירות כל כך גרועה, גם אוכל מצויין לא מצדיק ביקור במסעדה לדעתי.
לי יצא לאכול בה רק בצהריים והיה שירות בסדר גמור. אני גם לא זוכרת שהגבילו אותנו.

YosMan1

New member
גם במינה טומיי שולחן לתשעה אנשים הגבילו אותנו לשעה וחצי,

בפועל לא הייתה בעיה כי ב 10 אף אחד לא חיכה לשולחן אבל זה היה מאד מעצבן.

DANIAVNI

Well-known member
נדמה לי שבתרבות האכילה התאילנדית

אין חלוקה כזו למנות
מאידך
אם כתבתם את התפריט וחילקתם לסוגי מנות
אז החלוקה צריכה להתקיים גם בהגשה

לגבי איכות האוכל הבית התאילנדי מצויין ואין לי שום טענה
אני בטוח שהם ינסו להשתפר.

דקלה1984

New member
אבל אנחנו לא בתאילנד ובתפריט עצמו יש חלוקה לראשונות ועיקריות

וכך גם ההזמנה נלקחת.
בכל מקרה המסעדה הזאת תמיד אכזבה אותי גם מבחינת האוכל שהיה ממש לא משהו ביחס למחיר שלו.

xfwind

New member
נסה את "נאם"....שירות מצויין. גם האוכל ראוי בהחלט.

Maldini Girl

New member
כנראה להבא

ההתלבטות הייתה בין בית תילאנדי לקאב קאם. קראנו על קאב קאם ביקורות בעייתיות בהקשר של VFM והחלטנו שבית תילאנדי הוא הימור בטוח. זו פעם שלישית שלי במסעדה בשנה האחרונה, אבל הפעמיים האחרונות היו בעסקיות צהרים. גם שם ביקשנו מים 3 פעמים אבל פרט לכך היה אוכל מעולה, שווה מאד את המחיר ושירות טוב בסה"כ.

למעלה