אתמול בלילה - וואו!

אתמול בלילה - וואו!

, היה שווה לחכות! וואו וואו ושוב וואו! קודם כל, נאלצתי לסבול שעה של מופע אורקולי פאשיסטי לעילא ולעילא. הבוקר אני מתה מעייפות, כי נשארתי לסופרבול בלייב, אבל היה שווה! אז קודם כל, צופי SAT1 הרוויחו בגדול, כי בזמן שצופי פוקס ורוב העולם יצאו להפסקת פרסומות קרו דברים מעניינים. אוקיי. אז ככה. התחילו בקליפים של שירי הביטלס, תוך הקפדה בבחירת השירים: שיריו של פול. ואז התחילו עם הוידאו קליפים. בשלב הזה צפיתי בSAT והקריין הגרמני הצחיל לקשקש. זה הלך משהו כזה: בלה בלה בלה רינגו סטאר, בלה בלה בלה ג´ון לנון.... בלה בלה בלה, יו, יו,יו סר פול מקרטני!!!! (ההתלהבות במקור). הקריין כל כך התלהב כשפול פתאום הופיע על הדשא שהוא התחיל לצעוק את שמו בהתמהבות כמה וכמה פעמים. אז בקיצור. על המסך הם הראו קליפים ופול התכונן לתחילת המופע. ואז הראו את can´t buy me love ופול הפסיק את מה שהוא עשה באותו רגע והביט למעלה אל המסך, והמבט בעיניו... בשלב זה נמסתי לחלוטין. הייתי פשוט עיסה אנושית. אחרי זה התחילו במעין סרט קצר מחוה לפול שסקר את הקריירה הארוכה שלו מהביטלס, דרך הווינגס, והמשך באייטיז והנייטיז. ואז פול הוצג (זוכה הגראמי 13 פעמים, אם אני לא טועה), עלה לבמה (לבוש במין טרנינג משונה), ושר את "פרידום". השיר רחוק מלהיות משהו ששווה לכתוב עליו, וגם לאורך השיר היתה מין כוריאוגרפיה משונה של צ´ירלידרס.... אבל אני הייתי פשוט במצב של נמיסה מתקדמת על הרצפה!!!! הוא נראה נפלא!!! היה שווה ביותר! סוזן

אין בכלל פרסומות בפוקס ספורט

וחוץ מזה, את מי בכלל זה מעניין? מה לפול מקרתני ופוטבול, לעולם לא אבין.

קודם כל, ברור שהקלטתי

אני לא יודעת מה לגבי פוקס ספורט, אבל הצופים בארה"C צפו השידור בפוקס, ושם היו פרסומות, ולכן הם הפסידו כמה מהקטעים הטובים. מה לפול ולפוטבול? לא הרבה. אבל הרעיון היה שהוא חלק מהמופע האורקולי הפשיסטי שקדם למשחק, ולשם נכנס שירו "פרידום". מה גם שפול הוא אגדת רוקנרול חיה (עד 200, פול) וכמובן שזה כבוד ענק למארגני הסופרבול שהוא מסכים להשתתף באירוע כזה. סוזן

:) liat

New member
בMETV היו פרסומות

המשחק עצמו לא היה כזה משהו, אבל ההופעות באמת היו טובות...

ואני לא בטוחה

שבMETV שידרו את ההופעה של פול במלוהא. אני ראיתי את זה בSAT1. אחרי שנגמרה ההופעה העברתי לMETV וראיתי שהם בהפסקת פרומואים עצמיים. אז האם שידרו שם את ההופעה במלואה, כולל מה שהיה לפניה, או שהם רואים ברוקנרול מוזיקת השטן? סוזן

למעלה