אתמול בלילה

אתמול בלילה ../images/Emo29.gif

מכירים את זה שאתם מחליטים לקחת על עצמכם לעשות משהו או ללמוד משהו (לרוב מתוך שעמום)? ובכן, אמש, בזמן שחברתי דיברה בטלפון, החלטתי ללמוד את analyse כפי שט'ום מבצע אותו בlive .הנגינה על הפסנתר פשוטה למדי, הקצב קצת מטריד (לא מפתיע במיוחד). אבל לאחר רבע שעה אינטנסיבית אני יכול לומר שהלימוד הושלם. אני חושב שזו אחת היצירות שיותר כיף לנגן. יש משהו מעגלי ושלם ביצירה הזו, בדרך בה היא מנוגנת, שאתה יכול פשוט לנגן אותה שעות. גרם לי לרצות לכתוב שיר בסגנון... בכל אופן, סתם רציתי לשתף....

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif^^

ואם בא לך לתרגם את זה לאקורדים/תווים גם יכול להיות מגניב כדי שגם אנחנו נוכל ללמוד^^ (כי לא כולנו מוכשרים מספיק בשביל זה
)

ביקשתם, קיבלתם - עכשיו זה בעיה שלכם

אני מתנצל מראש על איכות ההקלטה - זה מאוד מאולתר. כמו כן יש פישול בסוף...כי אני לא ט'ום יורק... והשירה מעפנה..מאותה סיבה:)

V e g

New member
אני אמשיך

זה ממש יפה. אתה שם גם יפה מאוד. ניסיתי להקליט גם, אבל אחרי שניגנתי ושרתי קרוב לאיך שרציתי, אנלא מצליח להעביר את זה למחשב. קיצר...אותי אפשר לשמוע רק לייב

יפה...אתה שר טוב.

זה שיר יפה. אני זוכר שהצלחתי להוציא את ההרמוניה אבל לא היה לי כוח להתעסק עם הקצב אז עזבתי את זה :) היית מקליט עם מוטרונום זה היה מקל עליך .. זה הקלטה של פסנתר אקוסטי? הקלטת שירה ונגינה ביחד בצורה פתוחה?

הכי פתוחה שאפשר...

זו הקלטה דרך מיקרופון חיצוני לתוך המכשיר mp3 שלי. המיקרופון ממש לא מיועד לדברים האלה. זה הוקלט שירה ופסנתר ביחד (אחרת לא הייתי מפשל בסוף בפסנתר....התלבלבתי...)לצערי עוד לא מצאתי דרך להקליט פסנתר אקוסטי בצורה סבירה...רק סינטי.

kittycatbone

New member
אני מקליטה פסנתר

דרך המצלמה הדיגיטלית שלי.. לא שזה באיכות מעולה, אבל יותר משל אמפי3... אם יש לך את האפשרות תבדוק את זה

kittycatbone

New member
ואוו:|

סוף סוף שמעתי, וזה פשוט מדהים
אתה שר ממש יפה דווקא לעומת מה שאתה אומר! והנגינה ממש ממש טובה! גירסא מעולה לשירררר. גם אני הייתי רוצה לדעת לנגן ככה;;^^ (או לשיר
.. אפילו שאני בתXD אז ככה זה יהיה קצת מוזר..)

V e g

New member
זה שיר שכיף לנגן

הוא מאוד מלודי, מאוד זורם. אני אוהב לנגן גם את Symbal Rush בגלל ה-4 אקורדים שמסיימים את האלבום...הזמזום הזה שלו. אולי גם אני אעלה...

Knives Out

New member
גם אני ניסיתי ללמוד את זה..

אני זוכר שזה מתחיל ב: דו - דו סי דו - דו סי דו - דו דו - דו סי דו - דו סי דו- דו דו - דו פה דו - דו סי דו- דו דו - דו פה דו - דו פה דו - דו דו - דו פה דו - דו פה דו- דו דו - דו מי דו- דו מי דו- דו במלא משחקי אוקטובות . :p

V e g

New member
תווים ל-Analyse

כתבתי לפי שמיעה, בלי לסבך עם מקצבים, ובלי להתייחס לחזרות - אבל עם כל האקורדים המלאים. מי שרוצה יקבל תמונה של כל העניין. אגב זה נעשה עם Finale NotePad - תוכנה קלה וכיפית לכתיבת תווים...תהנו

FunkyMonk

New member
קצת לא חוקי

בהתחשב בזה שאתה טורח לאסור על העלאת ליריקה ללא ניתוח, הייתי מניח לעצמי שלא תרשה העלאה של תוים (גם אם זוהו ע"י אוזן) לאינטרנט.

V e g

New member
בוודאי שחוקי

ראשית יש פה דיון אותנטי על השיר והמוסיקה - וזה רלוונטי לדיון, והעליתי גם כי kittycatbone ביקשה. שנית מדובר בפרשנותי האישית לשיר, היא אינה מחייבת - העניין הוא שזוהי גירסא שלי, ואין פה פגיעה בזכויות יוצרים. כשם שאורי העלה גירסא לשיר, גם לי יש מה לומר. מעולם לא "טרחתי" לאסור העלאת ליריקה ללא ניתוח, אבל אם כבר אתה מזכיר את זה, זה אסור ע"פ תקנון תפוז.

למעלה