אתמול בלילה............

12אניהיא

New member
אתמול בלילה............

‏בעודי במיטה, יש בי מחשבות עליך, ‏יש בי צורך עז לאחוז בך ולמעוך אותך כי זכרון ליל אמש לא מרפה. ‏באת אלי בהפתעה בלילה שקט ונעים ומה שקרה אחר כך במיטתי ‏עדיין מעביר בי תחושה מעקצצת. ‏הופעת משום מקום וללא שום בושה או עכבות עלית על גופי העירום... ‏חשת בחוסר האכפתיות שלי לכן שיסית בי את פיך הרעב ללא רגשות אשם או ‏השפלה, ‏כמעט גרמת לי להשתגע בזמן שרוקנת אותי. ‏לבסוף הצלחתי להרדם. ‏היום התעוררתי ולא היית, חיפשת חיפשתי...כלום. ‏רק הסדינים נותרו עדים למאורעות ליל אמש. ‏גופי עדיין נושא סימנים לתאבונך חסר הגבולות, ‏מה שרק מקשה עלי לשכוח אותך. ‏הלילה לא אשן כשאחכה לך. ‏יתוש מזורגג!

טאKילה

New member
אוייששששש לילה קשה..../images/Emo12.gif

כבר חשבתי שטעית בפורום,רציתי לכוון אותך לארוטיקה באהבה חחחחחחחחחחחחחחחחחח
יתושון סקסי היה לך ממש ממממממ..... בוקר יפה נתושהההההה

Sefy

New member
אלה מפסיקים למצוץ רק כאשר..

מכניסים להם זפטה טובה על הראש, כמובן שהם זריזים, אז צריך לתפוס אותם גם

Sefy

New member
התפקידים של החיים ../images/Emo8.gif

הנשים שולחות את הגברים לבדוק אם השטח נקי ואז הן מוצצות לנו את הדם

הגבר תלוי תמיד באשה ../images/Emo28.gif

ראשיתו של אדם בחיבור של איש ואשה ברגעים של אהבה שבצית וזרע נפגשים ואז נוצר פרי אהבה קסום אם נהנתה קודם נוצר זכר אם זכר נהנה קודם נוצרת נקבה כך טבע הדברים שיתן לה תמיד קודם להינות יקבל זכרים הגבר תמיד קשור לאשה ===>בלעדיה חייו ריקים בזו שברחמה גדל הוא 9 חודשים = אמו וזו שמגדלת אותו==> אמא סבתא מטפלת בחינוך שלו ====> גננת מורה מחנכת בחברה שלו ==>שאיתה מגלה שהוא גבר באשה ==> ןמגלה מהם רגשות כאש בה מתאהב בזוגתו ====> שאיתה הוא בונה בית בבת שלו ==> שגורמת לו לחייך במאהבת ==> שגורמת לו להרגיש שוב צעיר באשה שמטפלת בו בזקנתו, בתו,אשתו, או המטפלת הזרה

Sefy

New member
אני דווקא לא מסכים...

כל אחד שווה בערכו, אף אחד לא תלוי בשני, כל אחד הוא שלם ועולם ומלואו. חיי לא ריקיים ואני "לבדי" בעולם מוקף בכל החברים שלי. גננת/מורה/מחנכת הם הסיבות לשנאה העצומה שלי לכל מערכת החינוך. לב שבור זה מה שקיבלתי מהחברה. להיות גבר תמיד הייתי, זה לא קשור בחברה, זה קשור באופי של אדם. באותה מידה שבה גבר מתאהב, כך גם אישה מתאהבת באותה מידה שבה גבר בונה בית, כך גם האישה בונה איתו באותה מידה שבה גבר אוהב את ילדיו, כך גם האישה אוהבת את אותם ילדים במאהבת ? אם גבר צריך מאהבת, אז הוא לא גבר אלה בוגד מגעיל. ומי אמר שרק האשה מטפלת בגבר ? אני טיפלתי בחברה הרבה יותר מאשר היא בי. הכל הולך דו-כיווני, ביום שאני אהיה תלוי במישהו אחר, אני אעדיף למות.

ספי ../images/Emo7.gifקשור זה לא תלות../images/Emo150.gif

ספי גם אני חיה לבד אבל לא בודדה,לי יש את עצמי ולעצמי לא מאמינה ביחים של תלות, של יחסי אהבה בהחלט אבל אני אוהבת כי אני רוצה לאהוב לא כי הוא זקוק לאהבה וצריך לשמור על האיזון אחרת האהבה דועכת לכן עכשיו בבקשה בבקשה קרא שוב מה כתבתי, ראה את הדברים מהעינים שלי עם קצת הומור כתבתי על הקשר הביולוגי משם יצאתי לבחירות שלנו ליצור קשרים,תלות לא טובה לאף קשר קשר של תלות מעיק על התלוי ועל מי שתלויים עליו קשר צריך להיות קטע של שיתוף של מוביל ומובל, יוזם ומי שיוזמים עבורו כך שמדי פעם מתחלפים בהובלה או ביוזמה אני שברתי חברות עם חבר לחיים שנמשכה 10 שנים כי התלות חנקה את האהבה החיים הפכו לסיוט לשנינו כיום שאני חיה לבד בלי בן זוג וללא משפחה מבינה יותר את החשיבות של תלות על האדם להוביל את עצמו ומקום האהבה בחייו

Sefy

New member
אבל את זו שאמרה שהגבר תלוי באישה...

לא אני, אני זה שמתנגד לכך, זה אומנם נאמר בהומור, אבל כאשר אדם אומר משהו אפילו בהומור, לעיתים, הוא גם מתכוון לדברים האלו, אפילו אם לא במודע. והנה עם הדוגמא שנתת גם קצת הוכחת את הדברים שאמרת.. האדם צריך לדעת לשים כל דבר במקומו, בלי להגזים, כי יותר מידי מכל דבר, זה כבר לא בריא

Sefy

New member
"הגבר תלוי תמיד באשה" מילותייך ../images/Emo8.gif

הפעם היחידה שאני אהיה תלוי, זה ע"י חבל

mr_lonely

New member
אני לא מאמין ! זו את ?

בואי, אכתוב לך הפוך.... האישה תמיד קשורה לגבר ===>בלעדיו חייה ריקים בזו שברחמה גדל הוא 9 חודשים = אמו מה היא תעשה עם הרחם שלה בלי זרעו ? וזו שמגדלת אותו==> אמא סבתא מטפלת בחינוך שלו ====> גננת מורה מחנכת אני מטפל בילדים שלי בדיוק כמו זוגתי !!! בחברה שלו ==>שאיתה מגלה שהוא גבר והיא מגלה באמצעותו שהיא אשה ! העקרון ברור ? נכון ? לא צריך להמשיך .... מה קרה ליצר השיויוניות שלך ?

../images/Emo3.gif הבאתי את זה בקריצה

הבנתם אותי לא נכון אנא קראו בעיון פרטתי בתשובה לספי, מה אני חושבת על תלות הבאתי את זה יותר כבדיחה קריצה על הקשר בחיים בוודאי שיש הדדיות אנא קרא את מה שכתבתי לספי אם עדיין לא ברור אסביר שוב החיים הללו אני חולקים גבר ואשה זכר ונקבה זה האיחוד של אחד + אחת \ שהוא יותר מ 2 הוא עולם ומלואו איחוד מקודש חיבור של ניגודים שנוצר בטבע שהופך לשלם מיוחד זוכר את הספר: החתיכה החסרה תנסה לחפש אותו הוא מעביר את המסר בציור

Sefy

New member
עדיין יש אי הסכמה ../images/Emo8.gif

אני לא חושב שאנחנו חצאים שמנסים להשלים אחד את השני, אלה שני שלמים שמייצרים עולם חדש ביחד... עם כל הניגודים והיחודיות של כל עולם בפני עצמו

*g99

New member
אני חושבת שונה

אנחנו כן שני חצאים ומזה יוצרים עולם אחד.

Sefy

New member
אנשים שחושבים שהם חצי של מישהו...

נוטים גם להתנהג בהתאם. זה אומר התפשרות על עצמם ועל מי שהם, והפיכה לאט לאט למשהו שהם לא, אז יוצא שהם עלולים לא רק לשנוא את עצמם למה שהם נהיו אלה גם להאשים את זה שאיתם שבגללו הם השתנו. אני לא אומר שאת כך חס וחלילה, אני פשוט לא חושב שאת צודקת, רק דעתי.

*g99

New member
לא אמרתי שאנו חצאים של מישהו אחר

אמרתי שאנחנו חצאים שיוצרים שלם..יש הבדל. אני למדתי המון מבן זוגי,השלמתי את עצמי,גם הוא השלים את עצמו. אני לא משלימה אותו ולעולם לא אשלים אותו..ככה אנחנו שונים ויש דברים שעדיף שככה ישארו,זה מה שעושה אותנו מיוחדים. יחד,כל אחד מאיתנו יוצר עולם אחד קסום..

למעלה