אתמול בלילה,

asitace

New member
אתמול בלילה,

ראינו חבר שלי ואני סרטים מפחידים. ישנתי בצורה לא רגועה בלילה והיו לי מלא סיוטים. אחד מהחלומות שחלמתי זה שחבר שלי איכשהו מת וזה מאוד השפיע עלי. קמתי בבוקר מתוך סיוט, ובכיתי, וחבר שלי שאל אותי מה קרה, אבל לא יכלתי לספר לו שזה מה שחלמתי, זה העציב אותי והפחיד אותי מדי. חוץ מזה איזה מחשבה תעבור לו בראש שהוא ידע שזה מה שחלמתי עליו? אז בכיתי כמו ילדה קטנה וחיבקתי אותו חזק חזק כדי להזכיר לעצמי שזה רק היה חלום. והוא בטח הרגיש מתוסכל כי הוא רצה לדעת למה אני בוכה ולא עניתי לו אז באיזשהו שלב הוא שאל אותי - את לא יכולה לדבר? אבל אפילו על זה לא היה לי אומץ לענות עד שבאיזשהו שלב סיננתי שהיה לי חלום מפחיד. הוא איכשהו נרדם שוב ואני בכלל לא היה אכפת לי מהשעה לא היה אכפת לי מזה שאני אאחר לעבודה, רק רציתי להסתכל עליו. אז הסתכלתי וליטפתי אותו. פחדתי ללכת משם ולעזוב אותו. אחרי כמה דקות הוא התעורר ואמר בקול מונוטוני בשיא הקרירות כשהוא מבחין שאני נסערת: "את לא צריכה לצאת כבר"? דעות ישמעו בשימחה.

Vdrums

New member
לא סיפרת לו בדיוק מה היה, את היית

אמורה לצאת לעבודה אז הוא שאל אותך אם את לא אמורה כבר ללכת. למה לעשות מכל דבר פיל? מה כבר הסקת מזה? שזהו? אין לו סבלנות אלייך ומחר הוא ירעה בשדות זרים? זה רק חלום, את יכולה לספר לו והתגובה שלו והעידוד יהיו הרבה יותר טובים.

asitace

New member
אם חברה שלך היתה

מתבוננת עליך בעיניים דומעות, לא משנה מאיזו סיבה, סביר שתשאל אותה בטון של נו כבר מתי את עפה מפה "את לא צריכה ללכת או משהו?" או שיותר סביר שתשאל אותה מה קרה או לפחות תשדל אותה לדבר ו תנסה לדובב אותה?

magenta73

New member
הוא ניסה

והוא שאל. את לא ענית. רק בכית. ואיך הוא מרגיש? שחברה שלו בוכה ולא מספרת לו למה?... אולי שאת לא בוטחת בו, אולי שאת לא מספרת לו הכל... או אולי באמת, שאת עושה דרמה מכל דבר... מעבר לזה שמאוד יכול להיות שאת מגזימה את הטון דיבור לשו, כי את היית במצב פגיע.

asitace

New member
או קיי אני מקבלת את זה

אבל לגבי הטון אני לא מסכימה הוא גם הסתכל עלי בצורה כזו של תיגמרי עם זה כבר וזה מאוד פוגע, וזה באמת עלול להתפרש כדרמה כי בכיתי והכל אבל לא ניראה לי שהוא היה רגיש מספיק.

magenta73

New member
מה את רוצה ממנו?

הוא היה רגיש, הוא שאל. את לא ענית, והמשכת בדרמה שלך. מה הוא עוד צריך לעשות? אני רצינית... אני באמת שואלת...

asitace

New member
לא יודעת

שירגיע אותי, שיחבק אותי לא יודעת. שיבין ושלא יהיה קר.

asitace

New member
פשוט

לפעמים קשה לי להיות אובייקטיבית, לפעמים יש לי תחושה שאני מגזימה או טועה אבל אני כל כך מרוכזת בכמה שאני פגועה שאני לא מצליחה להבחין במידות. ובאמת אני לא בעלת אגו אין לי בעיה לבקש סליחה כשאני טועה רק קשה לי לדעת מתי אני טועה בגלל עומס ברגשות.

magenta73

New member
ברור מותק, כולנו ככה...

ולפעמים צריך אוזן קשבת ופה מדבר אובייקטיבים, בשביל לראות את הסיפור מנקודת מבט שונה.

Vdrums

New member
כתבת שחיבקת אותו והוא היה מתוסכל

כי לא דיברת איתו. הוא לא היה כל כך קר. את קצת נסחפת.

הוא ניסה ?!?

אוקיי .. מצטערת לכתוב את זה אבל ... הוא לא חיבק.. לא נישק .. לא דובב.. רק שאל .. פעם אחת.. לפעמים קשה לענות ישר מהפעם הראשונה ששואלים .. לפעמים אנחנו צריכים פוש קטן וחיבוק גדול כדי שנוכל לספר דברים שקשה לנו .. לדעתי, הוא התנהג בחוסר רגישות אבל .. אולי לא בכוונה..

magenta73

New member
תמיד תמיד תמיד

תזכרי... אנשים מדברים מנקודת הראות שלהם. ואף אחד לא רואה את המציאות אותו הדבר. בסופו של דבר, את רואה מה שאת רוצה לראות... ומתעלמת ממה שלא מסתדר לך לתבנית...

foofoo77

New member
אוי עצוב אבל ,

חלום על אדם שמת נחשב לסגולה לחיים ארוכים . לפעמים חלום יכול להשפיע עלינו נורא . אבל , מה שלמדתי בחודשים האחרונים מבחור מדהים שאסור לשמור בבטן , אסור להחביא כלום . אם הייתי שותקת היום לא הייתי בקשר איתו . אז ספרי לחבר שלך מה קרה , אני בטוחה שהיום זה פחות מפחיד מאתמול בלילה.

למעלה