אתמול בלילה...

אתמול בלילה...

אז אתמול בלילה, ב-1 ככה הלכתי לידיד ראינו סרט ונרדמנו, לא כל אחד יודע שאני לא סובלת מגע, הוא מאלה שלא יודעים, התעוררתי באמצע הלילה מהנשיקות החיבוקים והליטופים שלו, כל בחורה "נורמאלית" תשאל מה הבעיה (כן, הבחור הזה נראה מושלם!), וכן נכון הייתי רוצה איתו קשר וכל זה, אבלך כל עיניין הנגיעות די מרטיע אותי.... והוא שם לב לכך שלא זרמתי איתו, וזהו, חוץ מליטופים לא היה כלום, וככה נרדמנו מחובקים, הוא לא שאל אותי אפילו למה אני לא זורמת איתו (כנראה הוא חשב שאני עייפה...), אבל את האמת? לי זה הפריע שאני לא מסולת לזרום (אני לא בתולה), אז כאילו מה הבעיה פה? למה אני לא מסוגלת להמשיך מה שכל בחורה אחרת הייתה יכולה בכייף להמשיך? למה אני עוצרת את עצמי? החברות הקרובות שלי חושבות שכל ה"עיניין" נובע מה-5(!) תקיפות מיניות שעברתי בחיים שלי (מאנשים שונים), החברות שלא יודעות על העבר הזה טוענות שזה בגלל שהראשון (והיחיד שלי) היה בעצם גרוע... אני אישית לא יודעת למה.. לא יודעת למה אני תמיד מוזיזה להם ת'יד, למה זה כ"כ מפריע, הלכתי לטיפול בנושא, להרבה טיפולים למען האמת, אין לי מושג ממה זה נובע כל העיניין של הדחקת המין אצלי, אני לא בחורה ביישנית, אין לי בעיה ללכת למשל בחוף הים עם בקיני ושכל הקנאים ימותו, אני לא מתביישת בגוף שלי, לא זאת הסיבה... אבל מה בעצם הסיבה? למה אני לא יכולה להמשיך לזרום? למה זה אף פעם לא בא מהכיוון שלי? ותמיד מהכיוון שלו? וגם כשאני כבר באמצע סקס, אני לא באמת שם, ומרגישה רצון לברוח, ובסוף תמיד בוכה? לפעמים אני מרגישה כ"כ דפוקה בגלל העיניין הזה, כ"כ דפוקה שלפני כמה חודשים חזרתי בתשובה ושמרתי נגיעה! תקלטו רק כמה רחוק הלכתי! למעשה, לפני הפעם הראשונה שלי כולם היו בטוחים שאני הבחורה הכי "פתוחה" בעולם, ועוד הייתי בתולה בתקופה ההיא... טוענים שאני משדרת סקס, ואני בכלל לא יודעת איך משדרים את זה! אני יודעת רק איך מתחמקים מזה! אני לא נמשכת לבנות למשל... אז לא זאת הסיבה לכך שאני לא יכולה לסבול יד של בחור.. ואני לפעמים תופסת את עצמי יושבת שעות וחופרת לעצמי :"מה הבעיה שלי?" אז מה הבעיה שלי בעצם? למה כמה ואיך? נתקלתם בזה בעבר? בלחץ הזה בשהייה עם בן/בת זוג שרוצה משהו שאתם לא מסוגלים לספק? ואם אתם כבר מספקים אתם מרגישים כאילו בגדתם בעצמכם? אין! הדבר הזה, התחושה הזאת הורגת אותי מבפנים, אני בחיים לא אוכל לפתח קשר נורמאלי בקצב הזה, כל החבר'ה שלי תופסים ת'סקס כעיניין של מה בכך, ורק אני רואה בזה שד מתיבת פנדורה, וכ"כ נמאס לי מזה, אין לכם מושג כמה שנמאס לי מזה,כמה שאני רוצה להיפטר מההרגשה הזאת ולזרום עם מי שבא לי מתי שבא לי! אבל אף פעם לא מסוגלת ללכת עד הסוף.. מה עושים?

בהחלט בעיה רצינית

דבר ראשון את צריכה את האמון של בן זוגך לפי מה שאת אומרת, את בחורה מושכת ולכן היית המגדלור לגברים מטומטמים. דבר ראשון זה לקחת קורסים בהגנה עצמית ולהחזיק איתך תמיד מכשיר הגנה, עדיף אקדח 9 ממ... בקשר ליחסי מין, את יכולה מצד אחד לשמור על נגיעה, להיות אסקס, אין שום רע בזה. אבל במקרה שלך זה פשוט לברוח מהאמת. עדיף לכבוש את הפחד, להתעמת איתו ולהשאיר אותו מאחור. הדרך לעשות זאת ממש לא קלה אבל החיים עצמם הם לא משחק ילדים הרי. את יכולה לנסות לצאת עם אסקס מכאן, מישהו שרוצה רק קשר בלי סקס, בלי משהו פיזי, פשוט להשתחרר איתו, להרגיש טבעי. אחר כך לעבור למישהו שרוצה קשר פיזי אבל לקחת את זה לאט. אדם

את לא חייבת !!!

את לא חייבת ללכת עד הסוף אם את לא רוצה!!!! תשמעי, אני יודעת על מה את מדברת , אני הייתי שם הרתיעות האלו, לדעתי הן כן קשורות באיזשהי מידה לעברך כשקורה לך דבר כזה.. קשה לי להסביר כל הקיום של הסקס הוא דבר שנתפס כרע כשקורים דברים כאלו. ואולי גם קשור לזה שאף אחד עד היום לא גרם לך להרגיש טוב לפני\אחרי\בזמן הסקס.. אין פלא שאת לא זורמת! אבל הבסיס של הבעיה היא לא חוסר הזרימה שלך אלא משהו שקרה לפני , ואותו את צריכה לפתור . לדעתי את בינתיים לא חייבת לעשות כלום, אם את נרתעת מזה ואת לא רוצה בזה וזה כרגע נתפס אצלך כמשהו רע- אז למה לעשות את זה??אם את לא חושבת שזה נכון עבורך אז למה לך לעשות את זה?? כשתרגישי מוכנה תעשי את זה. תחשבי מה את רוצה ולא מה אחרים מצפים ממך לעשות. בהצלחה.. הדר.

את באמת לא חייבת

הפורום הזה הרי מייצג אנשים שיכולים להיות מאוד קרובים לבני הזוג שלהם, אבל לא לרצות "לזרום איתם" למגע גופני יותר פולשני. את לא חייבת לשכב עם מישהו בשביל להיות קרובה אליו, בשביל שהוא לא יתאכזב, אלו לא הסיבות הנכונות. מותר לך לא לרצות, ומותר לך להרגיש טוב עם זה שאת לא רוצה. אני, כאסקס, הייתי עושה את אותו הדבר במקומך. את רוצה "לזרום"? את רוצה מגע גופני קרוב יותר? אולי כדאי לדבר על פסיכולוג ולהבין למה את לא יכולה לממש את הרצון שלך. חבל שתתקעי במצב שאת לא מרוצה ממנו. את לא רוצה לשכב איתו? אל תרגישי אשמה. כמו שהדר אמרה, את לא חייבת. את צריכה לעשות מה שאת רוצה, ואם הוא רוצה משהו שגורם לך להרגיש רע עם עצמך, אל תשתפי פעולה. אני לא חושבת שהוא יתאכזב אם הוא ידע שאת תסבלי אם תשתפי פעולה. לא משנות כאן הסיבות והעבר, הן רק הביאו אותך עד הלום. משנה מי שאת ומה שאת רוצה. תרגישי טוב עם עצמך כשאת עושה את מה שאת רוצה. אם מה שאת רוצה זה להתחבק ולא לשכב, אל תרגישי רע, תרגישי טוב כי קיבלת חיבוק. אל תתני לעולם להכריח אותך

זו בחירה שלך

את יכולה להגדיר את עצמך כאסקס ולהתנזר ממגע מיני. יש פה קבוצה של אנשים שעושים זאת, ונכון - זה לא קל, במיוחד אם את כבר נמצאת במערכת יחסים זוגית עם אדם מיני, ובכל זאת האנשים האלה שומרים אמונים לעצמם ולרצונם החופשי ומתנזרים ממין. אני מאוד מבין את הדילמה שלך, גם אני מפחד שלא אמצא בת זוג שלא מעוניינת בסקס, אבל עם זה צריך להתמודד. אבל קודם כל תחליטי עם עצמך אם את מעוניינת לחפור ולנסות להיות כן מינית או שטוב לך איך שאת כעת כשאת נרתעת ממגע. זו שאלת מפתח שכדאי לך לפתור עם עצמך קודם כל. המון בהצלחה ותשתפי מה קורה.

למעלה