אתמול במרפסת

Halfbaked

New member
אתמול במרפסת

אתמול במרפסת פגשתי עקרב הוריד לי קבצים של שירים וצרב אמרתי "תודה, אבל זה לא חוקי" אז הכיש את עצמו, התעלף והקיא

שלום מותק

אני שמחה שיש לך זמן לכתוב חמשירים מוזרים
ואולי נעשה בפורום תחרות חמשירים? מי מרים את הכפפה? אני עוד צריכה לחשוב על זה...

Halfbaked

New member
אתמול במרפסת 2

אתמול במרפסת פגשתי ג'ירפה כמו עננים על רגליה היא צפה רקדנו קצת טנגו, וואלס ללא סוף וראשה כך נחבט שוב ושוב במשקוף

אתמול במרפסת

אתמול במרפסת היה לי סנאי יצאתי אליו והגשתי ראי הביט לימין, הביט הוא לשמאל וצבע לי את כל החלון בכחול

Halfbaked

New member
אתמול במרפסת 3

אתמול במרפסת פגשתי תנין אהב כדורגל, ואת טל בנין היה לו ארנק שעשוי עור אדם או עור של בן-לאדן, או עור של סדאם

odedee

New member
אתמול וגו'

אתמול במרפסת פגשתי חתול. היה הוא חמוד! נראה לי בתול. ואז התאכזבתי, ליבי כה נחמץ, היה לו טרנזיסטור - שמע גלגל"צ!

Halfbaked

New member
אתמול במרפסת 4

אתמול במרפסת פגשתי ארנב שהיה די מודאג בעקבות המצב את זנבו הוא הניע לכאן ולכאן אז שמתיהו במיקרו - עכשיו הוא מוכן

odedee

New member
אכן... ועוד.

אתמול במרפסת פגשתי פילה. ישר ביקשה קרמבו. ממש טפילה. אמרתי שאין לי, ביקשתי סליחה - אך היא רק ענתה שהיתה זו בדיחה.

Halfbaked

New member
אתמול במרפסת 5 ../images/Emo60.gif

אתמול במרפסת פגשתי שבלול שחזר מיובש ומותש מטיול נתתיי לו קולה קרה בפחית הוא לקח ופתח ומילא הקונכית

odedee

New member
אתמול

אתמול במרפסת ראיתי צפרדע. עשה הוא קולות, ממש געגע. הסברתי מיד, שזה רעש נורא, אז הסביר הוא מיד - זה אימון בזימרה.

15noonit

New member
אתמול במרפסת

"אתמול במרפסת פגשתי היפופוטם אמר לי "מכוערת" אמרתי "מ'טומטם" הלכתי להביא נעל לזרוק על פניו אבל שחזרתי כבר נעלמו עקבותיו,,," אולי הלך למרפסת של ננסנס

ננסנס

New member
מחר במרפסת

בפעם המאה ושש יגיע הטכנאי הטיפש יבדוק ת'צלחת יגרד קצת בתח... יחזק בורג שניים יעשה קצת עניים ובעוד שבוע שבועיים הצלחת שוב תיפול למיים

zoti

New member
מחר במרפסת

מחר במרפסת ננסנס יתעצבן יבעט בביצים של הטכנאי השמן יקח ת'צלחת, ידפוק לו בראש ותחזור הקליטה, אחת, שתיים, שלש

zoti

New member
היום בפורום

היום בפורום פגשי אחד. שמאלני קיצוני. נקרא לו אחמד. אוהב הוא את גדעון, אמירה וטיבי. חושב שכולם פה, שרון וגם ביבי.

zoti

New member
פגשי = פגשתי

מתי תפוז יכניסו כבר את האופציה לערוך הודעות ?

Richo

New member
אתמול בפורום

אתמול בפורום פגשתי אחד מוזר חושב הוא שחיבוק ורצח זה אותו דבר הכי מצחיק שהאיש הזה רציני כשהוא קורא לי קיצוני

למעלה