אתמול בנגב ממשית לעין תמר

אתמול בנגב ממשית לעין תמר ../images/Emo20.gif

יצאנו 4 - טל - אלונה ארנון ואנכי נחתנו בממשית - ממלכתו של רוני הדס
מממשית דרומה לאורך מסילת הרכבת עד לכביש ההולך למעלה עקרבים. בפניה ימינה למעלה ימין בירוק - פיצול כוחות - ארנון וטל יוצאים למעלה ימין - מצד צפיר משם באדום חזרה לכביש - אלונה ואני ממשיכים על הכביש עד לאנדרטה בראש מעלה עקרבים וחזרה עד לתצפית המכתש הקטן שם פוגשים את ארנון וטל .
יורדים את מעלה עלי לתור המכתש הקטן - ירידה אתגרית - רגלית ברובה הגדול .
רוכבים בתוך המכתש בסמ"ש אדום לכיוון מזרח - אחרי היציאה יורדים דרומה לנחל חצרה בסמ"ש כחול - נחל מדהים ביופיו - לאור השקיעה - ונשפכים איתו לכביש הערבה.
חוצים את הכביש וממשיכים לנחל אביה וצפונה לנחל אמציהו ומגיעים בחושך לעין תמר.
בעין תמר מחכה לנו הרכב שהוריד לנו עזרא ביטרן
תושב עין תמר שגם מארח אותנו לתה מעולה במרפסת ביתו היפיפה. סה"כ 8 שעות ו 60 ק"מ בשטח.

arnonke

New member
אללה ירחמו ../images/Emo16.gif

במעלה עלי (לפחות בחציו הראשון) האופניים הם הדבר המיותר ביותר שאתה יכול לקחת איתך לדרך, לעומת זאת למי שרוצה לשדרג ומחפש דרך מקורית להיפטר מאופניו הישנים זהו מקום מומלץ ביותר

יורם חן

New member
ארנון מה איתך../images/Emo12.gif

אתה אוסף בדרך פנימיות מפונצ'רות של רוכבים מלכלכים, ומרשה להשליך אופניים שלמים .....

arnonke

New member
יורם זה בסדר גמור ../images/Emo8.gif

גדי ואני כבר עובדים על פתיחת חנות לחלפים משומשים בתחתית המכתש

לא רכבנו בנחל ממשית

יצאנו מתוך חוות הגמלים בערוצון ללא שם - סינגל חביב ורכיב - משם התחברנו לדרך דבל שהולכת לכיוון דרום - איתה המשכנו בכל מיני שבילי גמלים עד לפסי הרכבת - ואז רכבנו לאורך המסילה עד לכביש ההולך למעלה העקרבים.

יורם חן

New member
כן רכבנו בנחל ממשית, גדי מה קורה לך

רכבנו שם בחורף שעבר, כחלק מטיול שעשינו למעלה עקרבים עשינו את הקטע שיוצא מחוות ממשית, מקיף את התל, על האדום- סינגל נחמד ביותר, קליל למדי. אח"כ יצאנו לכיוון הכביש (גם גדי היה, לא יודע למה הוא לא רוצה לספר על כך...
)

החורף שעבר ../images/Emo35.gif מי זוכר ../images/Emo22.gif

הרבה אבק מדבר העלו גלגלי השוגר מאז ... ועכשיו כשאתה מעלה את זה אני באמת נזכר שהיה משהו כזה
בכל אופן התשובה שלי התייחסה לטיול של אתמול.

למעלה