אתמול בנתניה באירוע של מועדון החמש אוהב את התמונה הזאת של שני דורות ומוסטנג (למרות הטישטוש)
ב בני הספל New member 29/10/12 #1 אתמול בנתניה באירוע של מועדון החמש אוהב את התמונה הזאת של שני דורות ומוסטנג (למרות הטישטוש)
ד דאגרוטיפ New member 29/10/12 #4 יצאתי אהבלה, בני. לא יסולח בוא נתקן את הרושם מהר ככל האפשר. התוכל להעלות תמונה נוספת של הסוכריה שלך?
ד דאגרוטיפ New member 29/10/12 #6 מתוקים! כל ילד חייב לעבור את תקופת הרכבת גם לנו היה. אחת שמוציאה ריח כזה מהקטר. בני, יש לך אחד בולנדי בנוסף, נכון? תגידי לי שאני לא טועה. שהיתה סיבה שהתבלבלתי.
מתוקים! כל ילד חייב לעבור את תקופת הרכבת גם לנו היה. אחת שמוציאה ריח כזה מהקטר. בני, יש לך אחד בולנדי בנוסף, נכון? תגידי לי שאני לא טועה. שהיתה סיבה שהתבלבלתי.
ב בני הספל New member 29/10/12 #7 אז ככה שלושה בארץ בצפון. שניים בתמונה ופיצפונת בת חצי שנה אחד בבוסטון (לא הלך לגן היום בגלל הסופה), הוא הבלונדיני. צולמו בפארק הסחלבים בבחן ביוני
אז ככה שלושה בארץ בצפון. שניים בתמונה ופיצפונת בת חצי שנה אחד בבוסטון (לא הלך לגן היום בגלל הסופה), הוא הבלונדיני. צולמו בפארק הסחלבים בבחן ביוני