אתמול בסביבות 2300

leper

New member
אתמול בסביבות 2300

הוסבר לי מה אתן רוצות: אתן רוצות מערכת יחסים שכל הזמן אתן תרגישו כמיהה לבן זוג. לי זה נשמע כמו רצון להרגיש מאוהבת כל הזמן ומכיבן שמה שיש לי לתת זה רק אהבה ולא דמויות מסרטים, אז אמרתי שאני מאחל לה חיים יפים, אספתי את הדברים, יצאתי ללילה קר. אני יודע שאני מכליל, אך אם זה מה שאתן מחפשות אני מאחל לכן בהצלחה.

leper

New member
מאוהבות, את אומרת...

במשך הזמן שוכחים שהתאהבות באה וחולפת. כשישנה התאהבות יש נטיה לפרש כל צעד שהשני עושה כדבר חיובי. מתי שהוא מתעוררים מהחלום ומבינים שיש לפניך אדם לטוב ולרע ואז מה? היכן הדמות שהייתה פה לפני רגע? לאן היא נעלמה? אה... הנה היא... היא מחרבנת לי בשירותים. אני מדבר על אהבה, על ראית הטוב והרע בצד השני. על כך שמחרבנים עם דלת פתוחה, כי אין מה להסתיר. לשנינו יוצאים אותם דברים רק שלנו מסריח ושלכן בריח וורדים... על הרעיון של לאהוב כי ישנו חלל ללא השני ואני לא מדבר על להיות לבד. באם חשקה נפשכן בסערת רגשות, אולי השקפת עולמי אינה מתאימה, וצריך להעריך אותכן בדרך שונה. כי בסופו של דבר... אתן נדלקות על החארות... ורוצות את הטובים.

גברים לעולם לא יבינו, הא?

אנחנו לא נדלקות על חראות אלא על 'גברים'! זה שאנחנו לא מתלהבות מגבר שיפנה את כל זמנו יתקשר שבע פעמים ביום להגיד שהוא מתגעגע על השבוע הראשון שאנחנו מכירים [וכמובן שהכל בהגזמה], זה לא אומר שאנחנו מחפשות מישהו שיתקשר פעם בשבוע ויגיד לי 'זבל, מה את עושה היום?'

Sefy

New member
מממ... לא כל כך בטוח בזה...

כי יותר מידי מכן דווקא "כן" נדלקות על חראות ושמוקים ודפקטים. ההימור שלי זה, אתן חושבות שתוכלו לשנות את הילד ה"רע" לילד טוב, כדי שאחר כך תוכלו להתלונן שהוא לא האחד שהתאהבתן בו. [כמובן שהכל בהגזמה טיפה]

בורר שיש קסם בלשנות בחור רע.

אבל נדמה לי שיש הבדל בהגדרות בין המינים. אני הייתי מאוהבת שלוש שנים בבחור כל כך רציני ומתחשב וילד טוב ירושלים [ואתה יודע] וכל ה'חראות' חולפים על פניי. [אגב, יש הבדל בין דפקטים לחראות, אבל אין לי כוח לזה עכשיו] ואני, אישית, לא מנסה לשנות, אני מנסה לגשר.

Sefy

New member
העיקר שהסכמת איתי בנקודה שלי ../images/Emo8.gif

רוב הבנות תמיד מנסות לשנות את הגבר! ואז מתאכזבות שהוא לא אותו אחד שהן התאהבו בו. ואתן קורות לנו עם מוזר

leper

New member
בואי ניישר הדורים:

אני לא רוצה להיות חרא, אך מפתיע עד כמה שהחיים שלהם נראים יותר טוב. אתן רוצות גברים? מה אני עז? אל תשתני, את גורמת לי לחייך.

leper

New member
אהה... קריאת התיגר

זה נושא מעניין כי הרי בכל בדרך שאבחר אני עלול למעוד... ולכן אני מזמין אותך להעלות הצעות או לכוס קפה

למעוד זה טוב.

ככה אולי תחליק על הראש, תאבד את הכרתך, ואני אאלץ לבצע בך הנשמה מפה לפה... חוץ מזה, לפר, באמת, הצעות לכוס קפה ככה? על גבי הפורום?

leper

New member
למה לא?

וחוץ מזה מסקרן אותי לראות הקשר בין המילים שלך לפנים.

leper

New member
וכך נפלה לה כפפה לבנה

ובנופלה רוממה חיוך ממזרי. הצצתי בבלוג שלך, אהבתי.

למעלה