אתמול בערבה הייתי בהרצאה

tair40

New member
אתמול בערבה הייתי בהרצאה

האמת לא ממש טובה.. אבל היא הייתה בנושא צבעים.
יש לכם צבע אהוב במיוחד והאם אתה נוהגות להשתמש בו יותר מאשר באחרים?

לי יש אחד כזה כחול שהולך להיגמר לי ואני די בצרות בגלל זה....

אני מאוד אוהבת שילובים שמחים - כתום תפוז,

צהוב שמש, ורוד בזוקה, ירוק ליים ואקווה, וגם רקמה מונוכרומטית בגוון אספרסו (חום שחור) שיוצאת לי קצת כמו רישום.
מה ספרו על ניתוח הצבעים?
מעניין....

In Limbo

New member
יש לך תמונה של רקמה כזאת?

זאת שנראית כמו רישום, נראה ממש מעניין.
אני עכשיו רוקמת רישום שציירתי ואני מאוד רוצה שתהיה לו הרגשה 'רישומית', יש לך רעיונות?

לצורך כך אני משתמשת בחוט דק בצבע אספרסו,

ובתכים בעלי אופי קווי: בק סטיץ', שרשרת, גבעול, מונח ומאוחז.
את וכולם, מוזמנים לבוא לביאנלה לקרמיקה במוזיאון ארץ ישראל ברמת אביב החל מ-15.7
בעבודה שלי שם יש רקמות כאלו.
ובכלל, יישמח אותי אם תבואו!

פרט מהעבודה - בכל זאת מצאתי תמונה שכבר פורסמה

רקמה בחוט אספרסו, וחוט לתיקון גרביים, מבוסס על תצלום של סבא שלי ורקום על וילון עתיק שרקום במקור ברקמה לבנה

In Limbo

New member
אהבתי מאוד

tair40

New member
זאת בחורה שמטפלת ומאבחנת

דרך הצבעים, אבל התחושה שלי שהיא יותר עשתה לעצמה קידום מחירות מכל דבר אחר אבל בסך הכל זה היה מעניין, היא נתנה לנו תרגיל לבחור 4 מילים שמתאימות לנו לדמיין בלון עם צבע, אחר כך לחלק אותו לשני צבעים.
ואחר כך עשתה ניתח קצר לצבעים שאנשים בחרו בדמיון לבלון שלהם, המשמעות של שני הצבעים וכו'.
בקטע של הניתוח זה היה ממש נחמד כי אנחנו הרי מכירים את האנשים ועשה רושם היא ניתחה ממש נכון.

אבל אני ציפיתי לקצת יותר, פעם הייתי בהרצאה כזאת על הצבעים והייתה מרצה נהדרת שהסבירה יותר על הצבעים ועל הצורך שלנו בצבע והמשמעות של הבגדים שאנחנו בוחרים בבוקר, על המשמעות של הצבעים שהילדים שלנו בוחרים ולמה צריך לתת להם לבחור את הבגדים שלהם וכו'... זאת הייתה הרצאה מדהימה.

באמת ההרצאה השניה נשמעת מדהים

זה כבר לא אמור להפתיע אותי, בגילי המתקדם, שאנשים עושים לעצמם קידום מכירות בכל הזדמנות, אבל זה כל פעם מקומם אותי מחדש כשזה עטוף ב"הרצאה חינם" כי הזמן ותשומת הלב שלך זה ממש לא חינם...

tair40

New member
טוב את יודעת שאצלי שום דבר לא בחינם

אני מיד מוציאה את הרקמה ולפחות מרוויחה זמן איכות של התקדמות ברקמה.

In Limbo

New member
במה אני הכי משתמשת

או מה אני הכי אוהבת?...
יש לי אובססיה לצבעים, וכל דבר שאני יוצרת אני חייבת לקנות בכל צבע אפשרי (חוטים, צמר, בדים, מרקרים וטושים וכו'). הצבעים שאני הכי אוהבת לקנות הם גווני כחול למיניהם וגוונים של ורוד.
בסופו של דבר בכחולים אני בקושי נוגעת ובמה שהכי משתמשת זה סוגים של ורודים וירוקים.

tacher

New member
אדום 666

נשמע נורא נכון ? אבל זה מספר הצבע האמיתי של DMC
ואני בכל הזדמנות משתמשת בו, יש לו נוכחות.

maybesure

New member
הרבה צבעים אהובים

ברקמה אני אוהבת לשלב ורודים וירוקים, וינטאג' סטייל, על גווני פשתן וטבעיים.

בלבוש הרבה פחות ורודים, עד לפני כמה שנים לא הכנסתי בגד צהוב לארון שלי. עכשיו יש לי 2 גופיות צהובות.
אוהבת מאוד סלדין.

למעלה