אתמול בערב הבנתי-
שבישול, או ליתר דיוק, בישול הונגרי, זה משהו שצריך לגדול איתו מגיל אפס. אחרת אין סיכוי... אובורקה שלטה- אף אחד לא נגע.
קפוסטש טסטה- אמרו שטעים אבל לא אכלו.
פפריקש צ'ירקה- הכנתי אותו בסגנון חופשי, קצת שיניתי והכנתי בהתאם למה שאני רגילה. פחות נוזלים, ואפיתי בתנור במקום בסיר. יצא מוצלח.
פוגצ'ה- כמו תמיד היו מעולות ונחטפו.
מה שאני מכירה מהבית- מרק עם קרפלעך וצימס- ביקשו עוד.
מסקנה- אני צריכה להישאר בטריטוריות מוכרות ולא לצאת להרפתקאות הונגריות.
שבישול, או ליתר דיוק, בישול הונגרי, זה משהו שצריך לגדול איתו מגיל אפס. אחרת אין סיכוי... אובורקה שלטה- אף אחד לא נגע.





