אתמול!! בערב החג הוא זרק אותי

glitter8

New member
אתמול!! בערב החג הוא זרק אותי

אחרי 9 חודשים חלומיים של אהבה גדולה הוא החליט לסיים אותה בשיחת טלפון מה תגידו על זה? אני מרוסקת לרסיסים לא מבינה איך העולם הזה עובד מנסה לעבור את היום כולם עם המשפחות שלהם ואני לבד

3שרונית

New member
שיחת טלפון???? בן*****

למה בטלפון , לא יכללהשקיע ולהגיע עד אלייך? נטפל בו אח"כ. קודם כל להרגע, לא להתפרק , תחשבי שבעוד כמה ימים לא תזכרי מי הוא בכלל קומי וצאי, לכי לחבר/ה משפחה, סתם טיילי ללך ברחוב שבי בבית קפה, ותחזרי אלינו שוב בערב, נעודד אותך יותר.

glitter8

New member
כן. בטלפון

אחרי זה הוא רצה לבוא ולהביא לי מתנה (ולקבל זיון פרידה) אמרתי לו שיוותר על העניין. הוא פשוט שמוק. הוא גר שעתיים נסיעה מפה אז פשוט התעצל. כבר הייתי אצל כל החברות המשפחה שלי לא בארץ וגם לא ממש אכפת להם והקטע די קשה מנסה לחזק את עצמי העיקר שהבא יהיה בן אדם...

דרורk

New member
קודם כל אל תרגישי או תחשבי

שהוא "זרק" אותך. כי את לא חפץ או איזה עצם ואם אחרי 9 חודשים חלומיים איתך הוא רק מתקשר ולא מעבר לזה אז ההפסד כנראה רק שלו. את...את לא הפסדת דבר ולו רק בגלל ההתנהגות שלו כלפייך בעצם היחס שלו לפרידה בככל. לא משנה מה הסיבה לפרידה, עליך להביט קדימה ולדעת שמעבר לפינה ממתינה לך האהבה, הרימי ראש גאה ותני מבט קדימה כי כך ורק כך עליך להרגיש ולהמשיך...

glitter8

New member
תודה..

ברור שהוא הפסיד הוא עוד יצטער על כך ואז יהיה מאוחר אבל זה לא עוזר לכאב ולפגיעה.. הזמן יעשה את שלו אין ברירה..

דרורk

New member
אל תחפשי שהוא יצטער על זה

ועל תחשבי על ההפסד מבחינתו. תחשבי על עצמך בלבד תחשבי על מי שאת ועל מה שהעתיד יציע לך בזמן הקרוב, אולי עוד תגלי שמכל זה רק יצא לך טוב יותר. תחשבי חיובי

ד נ י ת3

New member
מעשה פחדני

בעיניי. בחור שלא מסוגל לתת כבוד לבחורה שהיתה בת זוגו ולהגיד לה בפנים כי הוא אינו מעוניין להמשיך את הקשר הוא פחדן. תמשיכי הלאה. דנית

Taz39

New member
חושב שאחרי...

9 חודשים ...ככה לסיים קשר...זה מעיד על האדם... אנו בתחילת שנה חדשה...וכל דבר בא לטובה...תסתכלי קדימה...תחשבי חיובי...החיים יפים..האמיני לי... מכל התרסקות יוצאים הרבה יותר חזקים...מחזק אותך בכל... טאז - שפעם התרסק...

גלית35

New member
טבעי להתאבל-לבכות ולהרגיש../images/Emo20.gif

ככה אפילו שזה נעשה בפון. מעשה ילדותי למידי.... מגיע לך טוב יותר

ליאל212

New member
אם אחרי 9 חד' הוא מסיים קשר בשיחת

טל' הוא לא שווה שתתרסקי לרסיסים בגללו. קחי את עצמך בידיים תצאי לבלות עם חברות ופשוט תמשיכי הלאה יהיה קשה בהתחלה שיהיה לך המון בהצלחה. מכל הלב

אחד זרק

אותי בצאט באינטרנט ובלי שום הכנה מוקדמת אחרי 7 חודשים שיצאנו... פחדן ומניאק!! מקווה שתאספי את הרסיסים במהרה ותשובי לחייך!

3שרונית

New member
חחחחחחח סליחה , מתנצלת חחחחחח

בחיי שלא מתכוונת לצחוק אבל מה קרה לאנשים?? כולם השתגעו??? מה זרק אותך בצ'ט ?לפחות נכנס לפרטי? יווו בחיי שאני לא רעה(חברים תגנו עלי)

אחד שיצאתי איתו

במשך תקופה של 7 חודשים... איזה יום אחד נכנסתי לצאט וראיתי אותו מחובר אז פניתי אליו (בפרטי) ודיברנו ובלי שום הכנה הוא זרק אותי! לפחות היה מרים טלפון או משהו

בצ'אט??????????????.....

כאילו מה? מה ניסגר איתכם? תקשיבו לי את והיא. הם לא שווים את ההקלדה הזו אפילו. אם כך הם פניי הדברים תשמחו שזה קרה עכשיו. זבלים, פשוט זבלים!

שמחה.

כך גילית עד כמה התעסקת עם זבל, חלאת המין ה.... אין לי הגדרה מדוייקת, אבל בטוח נמצא לו שם חדש. שמחה שעכשיו ולא אחריי החתונה הילדים... יעבור לך חמודה.

למעלה