אתמול בערב חמותי באה לבקר

עדוש

New member
אתמול בערב חמותי באה לבקר../images/Emo5.gif

כרגיל, בלי טלפון ובלי שום הודעה מראש. הביקור עבר די בסדר בגדול.כבר לפני יומיים היא הודעה לי שהיא קנתה לעדן טיטולים. תמיד כשהיא קונה לה משהו, היא צריכה לעכן לפני שהיא מביאה את זה. היא אומרת לי " קניתי לה טיטולים, דווקא טיטולים טובים", ושתבינו, אני משתמשת בהאגיז, לדעתי הם "די" טובים. וזו הפעם השניה שהיא קונה לה טיטולים והיא יודעת טוב מאד שאני משתמשת בהאגיז. היא באה עם חבילה של "טיטולים" שאותם אני ממש לא אוהבת. אז אמרתי לה שאני לא משתמשת בהם וחבל שהם ישארו אצלי סגורים כאשר הבת שלה משתמשת בהם. אז היא אומרת לי "חבל, דווקא היו יותר זולים".כאילו- אל תדאגי, לא קניתי לך את הכי זול. אמא שלי אמרה שהייתי צריכה לקבל אותם ולשתוק- אני לא מסכימה, במיוחד שאמרתי לה את זה בצורה הכי יפה שיש. מה שהכי עצבן אותי בביקור שלה: היא נכנסה לשירותים והורידה את המים 4פעמים. לא, אל תבהלו, אני לא מתקמצנת על המים. פשוט לא הבנתי למה כל כך הרבה. אחרי שהיא הלכה, נכנסתי לשירותי ומה אני רואה
נייר טואלת על האסלה, כאילו היא נגעלה לשבת על האסלה אצלי בבית
זו הייתה רק חתיכת נייר אחת, אבל זה בהחלט נראה כך. איזו חוצפה
היא לא מתביישת
אני הייתי בשוק טוטאלי

אורא

New member
עדוש שאלו יהיו כל הצרות שלך

כל החיים הלוואי
לגבי הטיטולים - היית יכולה להעבירם לגיסתך אחרי שהיא הולכת, היא יודעת שאת לא משתמשת בהם תעבירי הלאה שלפחות אחרים יהנו ואל תגידי כלום חוץ מתודה. לגבי השרותים, מה אכפת לך שמה נייר טואלט, מגעיל נכון מעצבן נכון פוגע נכון ומאוד מעליב אבל לא סוף העולם תעבירי הלאה, אם את בעניין מתנות לא שימושיות אתמול האח הבכור של החבר שלי הגיע לביקור, הביא לי כלי מיטה זוגיים איכות ד´ וצבעים ח´ הם לא יעלו על המיטה שלי גם במקרה חרום. אמרתי תודה זרקתי לסוף הארון והם עוד השבוע יעברו לשקית תרומה שאני אוספת כל שבוע שבועיים. אז מה העיקר הכוונה שיהיה שבוע נפלא

עדוש

New member
../images/Emo6.gif את צודקת ב-100%

אבל כשאמרתי גיסתי- התכוונתי לבת שלה. ולגי השרותי- זה פשוט נורא מעליב, כי הבית שלי לרוב מצוחצח, וממש אין ממה להגעל, אז זה פשוט פוגע. ולגבי האח של חברך, שלא הגיע אתמול, ההפסד כולו שלו. את עשית את שלך וכל הכבוד על היוזמה, מעכשיו הכדור בידיים שלהם.

אורא

New member
עדוש ברור שהתכוונת לבת שלה

שהיא תגיד לה שהיא קיבלה ממך את הטיטולים מה אכפת לך... לגבי השרותים אני מאוד מבינה אותך גם אני מצחצחת את הבית ומבריקה אותו כל הזמן וזה פוגע ומעליב לחשוב שמישהו חושב שלא נקי אצלך... אבל תשימי פס ענק וארוך ותעבירי, טוב שהיא לא אמרה לך דברים שכלות כותבות כאן על החמות שלהן זה מצמרר.. רק ביזבזה לך נייר ומיים בשרותים

הגנובה

New member
אצלך היא לפחות ישבה על השירותים...

אצלי היא אפילו לא ישבה - היא השתינה מהאוויר כדי למנוע מגע עם השירותים לחלוטין
- איך אני יודעת את זה
כשהיא נכנסה לשירותים - שמעתי אותה נאחזת בידית הדלת... נכנסתי אח"כ לשירותים - וראיתי שהמגעילה השאירה לי מזכרת...
איחחחחחחססס

עדוש

New member
ובא לך להגעיל את כולנו../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

אוי אוי שיהיו בריאות, אין לי יותר מה להגיד........

למעלה