אתמול בפורטולוקו הם הזכירו לי שיר ישן..

XUXA141

New member
אתמול בפורטולוקו הם הזכירו לי שיר ישן..

eo,eo, ai ai ai ai משהו שמח במיוחד, ואני פשוט לא מצליחה להזכר איזה שיר זה. מישהו יודע? (eu canto e grito de novo)

ובעיברית :

א-או א-או או-או א-או , הי, הי הי הי , אה אה אה אה, תכף אזכר, דומני טימבלדה , אבל לא בטוח. שמחתי לפגוש אותך אתמול, את היית הבחורה עם השימלה הבאהיאנית הצהובה , שחוללה במרכז ? כל טוב , ויני.

אגב, רק בתל-אביב....

בהרבה מקומות בעולם ניתן לשמוע, תודה לאל, סמבה ומוזיקה ברזילאית, אבל רק בתל-אביב ניתן לראות בחורה עם נעלי צבא גבוהות, רוקדת עם M16 !!!! זה לא אכבר סקסי בעולם ?

XUXA141

New member
היא לפחות 10 שנים..

צעירה יותר ממני, שזופה יותר ממני והיו לה הרבה יותר אנרגיות ממני.. אני התעייפתי עוד הרבה קודם...

הרבה יותר מזל משכל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הקטע נקרא : Prefixo de Verao והמבצע : Banda Mel ! איך אני ? זיהיתי תכף את המנגינה ..... ויני, ויצ"י.

XUXA141

New member
לא, זה לא השיר הזה...

בדקתי במילים . בשיר הזה יש "קנטה קטנה סלבדור" וזה בכלל לא השיר הזה. אני מדברת על שיר קצבי מאד שכשרוקדים אותו, אז ב"אאו, אאו" מרימים ידיים למעלה פעמיים. אחר כך יש "איי איי איי" (כמו בשירים חסידים) ויש שם את השורה eu grito e canto de novo

השיר שלי גם קיצבי מאוד,

והוא גם מתחיל כך: הי הי הי הי , אה אה אה אה, אהו אהו אהו אהו אהו (זה כמעט כל מה שאני יודע בפורטוגזית). אולי בכל זאת יש מצב ?

XUXA141

New member
לא, זה בהחלט לא זה.

בדקתי במילים. אני מכירה את השיר שלך וזה ממש ממש לא זה. (שכחתי לציין שמדובר בזמרת סולנית)

XUXA141

New member
כן!!!!../images/Emo25.gif

בכלל, הרבה מהשירים שהושמעו אתמול הזכירו נשכחות, אפילו "רקברה" הישן והטוב...

ידעתי

שבסוף גלעד הוא זה שיזהה לך את השיר.

למעלה