אתמול בצהרים חזרנו מבית החולים.

אתמול בצהרים חזרנו מבית החולים.

הנתוח עבר בסדר גמור. אופיר היה כזה מתוק..הייתי איתו בחדר התעוררות והחמוד התעורר בבכי..לקחתי אותו לידיים והוא מיד נרדם..כשהתעורר בפעם השניה בכה "אוכל אוכל!! פחדתי לתת לו מיד אבל האחיות אמרו אם הוא רעב אז תתני לו.. ונתתי..לו היו לו כאבים אפילו אקמול לא היה צריך.אבל מסתבר שהצרות מגיעות בצרורות. אתמול בערב סבתא שלי שמאוד אהבתי נפטרה..אומנם בשיבה טובה בגיל 86 ..אבל זה עדיין קשה. די מספיק עם המכות.. מקווה לתקופה טובה יותר..

אנגלה3

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gifמאחלת לך מכל הלב שלא תדעי

יותר צער...ושתשמעי רק בשורות טובות מהיום והלאה... אגב, אין גיל כשמאבדים אנשים שאנחנו מאוד מאוד אוהבים, שולחת לך חיבוק מהמרכז... החלמה מהירה לאופיר, ונשיקות לשניהם... אנג'לה

אירנה ק

New member
החלמה מהירה למתוקי הקטן

ושלא תדעו יותר צער.

אינה ו

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

לא משנה באיזה גיל הולכים האנשים האהובים עלינו, הם תמיד משאירים אחריהם חור ענק בלב. תנסי להתנחם בעובדה שהיא חיה חיים ארוכים, מאושרים ופוריים ואפילו זכתה לראות את הנינים שלה
משתתפת בצערך. החלמה מהירה למתוקי ורק בשורות טובות בהמשך!!!!! אינה

פרלמנים

New member
../images/Emo24.gifשלא תדעו עוד צער.

שמחתי לשוחח איתך אתמול בערב, מצטערת מאוד על הבשורה הקשה. שיהיה שבוע טוב וקל, בשורות טובות, ג'סיקה

באלי23

New member
../images/Emo24.gifשלא תדעו עוד צער לעולם.

אין מילים לתאר אובדן שכזה.ועם קצת רגשות מעורבים.... אני מאוד שמחה לשמוע שהניתוח עבר בשלום ב"ה, ושאופיר בסדר. המון בריאות למלאכים הקטנים, הטיפול בקטנטנים שלנו אמנם מעייף, אבל הם אלו שנותנים לנו כוחות. שנשמע רק בשורות טובות. שבוע טוב.

למעלה