אתמול בשברולט היה....

או אה

New member
אתמול בשברולט היה....

לא זוכר...
אני זוכר שהיה נחמד עד שדניאלה התעלפה (אני מצטעעעעעעעעעער
) ואחרי זה הייתי עצוב... אם מישהו יודע מה עוד עשיתי אתמול יאללה שפכו

Compulsive

New member
היה פסדר.

גם הרבה דברים שאנלא זוכר אבל חלק אני כן (כמה טובים וכמה רעים)... אני זוכר שהרגשתי רע לאללה. אבל עכשיו הכל פסדר. ות'סתם היית הומו וחיבקת את כולם... כרגיל
.

אני אגיד לך מה עשית אתמול..

שיכרת אותי!..חחח... אממ...אני גם לא ממש זוכרת, אני זוכרת שהבאת לי וודקה ואז שאלת את ניב "ניב להביא לה עוד?" והוא אמר "תביא!" ואתם צחקתם וכמעט בכיתי ואמרתי לו "אתה אמור לאהוב אותי ולדאוג לי! ולא לשכר אותי ליד חברים שלך, אני נעלבתי ממך, אני עצובה תעזוב אותי"..חח..ואיכשהו כמובן שצחקתי בשניה שאחרי..
מיקי אמר לי שאני הבנאדם הכי טוב שהוא מכיר אבל נראה לי שצחק עליי..וניב אמר אינסוף דברים טובים ותם שבר משהו והתחיל לאסוף את הזכוכיות, ואמרתי לו "תם מתוק אל תאסוף את הזכוכיות, זו לא אשמתך זה קורה לכולם" אבל הוא לא הקשיב לי..
רותם חטפה מכות ממני בגלל משהו ובכיתי בגללה..ואז ניבי הרגיע אותי..
ו...ושרתי
..שרתי לניב..אמא...אני בחיים לא שרה ליד אנשים..כנראה שכחתי שהוא שם. אה ואמרתי לבטי כמה דברים טובים. אבל זה רק מה שקשור אליי...אממ...ולה אתה היית שיכור כתמיד..
אממ..היית שמח..אמרת לי הרבה שאתה אוהב אותי ואני אמרתי לך שאני אותך והתחבקנו מלא..
חוץ מזה אין לי מושג מה היה איתך, כי לא ראיתי אותך הרבה
סורי. היה יום מבלבל..

בקשר לרותם

הוצאתי אותה ביץ' לפי מה שרשמתי, רק עכשיו ראיתי. רותם גם השתכרה ורק בגלל זה גרמה לי לבכות. אני אוהבת אותה והיא חברה מצויינת. ללא השפעת האלכהול..

king kazabubu

New member
היו מלא שיכורים יום שישי

אבל זה שיעשע אותי מאוד הייתי אומר. כשאני הגעתי רותם הייתה שיכורה לגמרי. זה היה מצחיק.

kingshimmy

New member
את יודעת מה, גברת?

זה בסדר. בסופו של דבר, זה בסדר. אני לא ממורמר שהשם שלי לא מוזכר בהודעה שלך במודגש. לא, לא, זה בסדר. את יודעת מה? אני סולח. אבל לא היה מזיק אם היית מוסיפה שם איזה משהו... אפילו "מורן איים להכות אותי עם פחית של רדבול" היה יכול להיות נחמד. אבל לא, זה בסדר. בסופו של דבר, זה בסדר.

../images/Emo10.gif

סורי מורן. אתה איימת להכות אותי עם פחית רדבול? לאא...לא מאמינה.... אבל בטי הביאה לי אם אני זוכרת נכון. אין לי מושג אם בסוף שתיתי או לא. בכך אופן אתה לא מוזכר כי לא זכורה לי שום תמונה בה אתה נמצא בכל הערב הזה. אהה חוץ מתמונה אחת מהקומה השנייה של השברולט..אההה...לא משנה
אז..מורן מורן גם היה

Gum Cigarettes

New member
חחחחחחחחחחחח.....

אבל בכל זאת "
".. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... אוי, אוי... גאוני...

אני הולכת לישון עכשיו

בואי למקווה מחר, אחרי זה נלך גם ל..נו נו..המקום הזה עם האנשים החכמים. ho well.. לילה.

mutagen123

New member
איזה באסה../images/Emo4.gif

באתי אחרי כל האקשן... וגם לא נכנסתי נתנחם בעובדה שגם אני שתיתי קצת

סבגבג

New member
פאק שמעתי שהיה מסטוווול חזקקק

כווווווולם היו שיכורים בטירוף... היה אלכוהול חינם או משהו?!?!

למעלה